Професионални серии за коса - 12

• 52 483
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
алена благодаря за отговора!!! Ще ги пробвам!!!

от къде ги взимаш?
от офиса им в София

# 466
  • в 1001-та нощ
И аз не знам точно от кой, затова питам за отзиви от ползващи  Hug

кристалите, за които писах ги наричат серум за блясък - ALFAPARF Diamante Illuminating Serum

ето => http://www.hairproducts.com/view_product_CON-ALF108.htm

алена благодаря за отговора!!! Ще ги пробвам!!!

от къде ги взимаш?
от офиса им в София

аа, добре - и аз от там, но си помислих да няма и друго място  Grinning

# 467
Днес ходих до Douglas на Kärntner Straße и наистина имаше продукти на Redken  Grinning Имах чувството, че съм отишла в рая  Joy
Купих си GHD thermal protector, Super Skinny Serum на Paul Mitchell, Silver schampoo на Loreal, маските All Soft и Smooth Down на Redken, Extreme Cat, All Soft Shampoo, Smooth Down Heat Glide,  All Soft Velvet Whip и Iron silk 07  Grinning

# 468
Не съм много наясно с продуктите на Redken и ще се радвам, ако някой сподели  и ми даде предложение, кое как да ползвам.
Надявам се да мога да ползвам Еxtremе Cat без шампоана и маската, а самостоятелно в комбинация с други продукти.

Super Skinny Serum на Paul Mitchell ми мирише на дъвка Grinning
Пробвах го върху немитата си коса и ми хареса Joy

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 20:39 от B & C

# 469
Изпробвах част от продуктите  Grinning
Първо си измих косата с All Soft шампоана. Серията All Soft на Redken ми мирише на кокос, а аз не съм голям фен на кокоса. Шампоанът ми се видя поносим. Може и да си внушавам, но този от серия K-Pak на Joico ми харесва повече.  Mr. Green След това си измих още веднъж косата със Silver Schampoo на Loreal  Sick Това е първият ми подобен шампоан. От него косата ми се превърна в една суха топка косми, които щеше да е невъзможно да разреша, ако не си бях сложила някаква маска на косата.  ooooh! При мен не се промени изобщо цветът на косата ми, единствено се промени леко цветът на побелелите ми косми, от които се е поотмила боята. С шампоана не съм седяла повече от минута и не знам колко време трябва да се седи с него. Може би за това не ми се промени цветът  newsm78 След шампоана си сложих маската от серията All Soft. От нея косата ми стана мека и вече можех да я разреша.  Simple Smile Накрая си сложих All Soft Velvet Whip, Super Skinny Serum и GHD thermal protector. Термозащитният продукт на GHD не ми хареса, но Super Skinny Serum  е супер.  Simple Smile

# 470
B & C поправи ме , ако се бъркам, ти във Австрия ли беше ? Joico къде се продава ?
Ще имам пътуване до Виена и ми се иска да си взема шампоана за който спомена.

# 471
  • в 1001-та нощ
Изпробвах част от продуктите  Grinning
Първо си измих косата с All Soft шампоана. Серията All Soft на Redken ми мирише на кокос, а аз не съм голям фен на кокоса. Шампоанът ми се видя поносим. Може и да си внушавам, но този от серия K-Pak на Joico ми харесва повече.  Mr. Green След това си измих още веднъж косата със Silver Schampoo на Loreal  Sick Това е първият ми подобен шампоан. От него косата ми се превърна в една суха топка косми, които щеше да е невъзможно да разреша, ако не си бях сложила някаква маска на косата.  ooooh! При мен не се промени изобщо цветът на косата ми, единствено се промени леко цветът на побелелите ми косми, от които се е поотмила боята. С шампоана не съм седяла повече от минута и не знам колко време трябва да се седи с него. Може би за това не ми се промени цветът  newsm78 След шампоана си сложих маската от серията All Soft. От нея косата ми стана мека и вече можех да я разреша.  Simple Smile Накрая си сложих All Soft Velvet Whip, Super Skinny Serum и GHD thermal protector. Термозащитният продукт на GHD не ми хареса, но Super Skinny Serum  е супер.  Simple Smile

малеееее  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes мирише на кокос   Hug Praynig Peace - направо ще се пристрастя .....а гледах  един от другата серия - ванилия Wink)))

е, тоя серум- само суперлативи  newsm78 - опиши го моля - като консистенция и действие ..  newsm78 до колкото разбирам е нещо, като кристали  newsm78

# 472
B & C поправи ме , ако се бъркам, ти във Австрия ли беше ? Joico къде се продава ?
Ще имам пътуване до Виена и ми се иска да си взема шампоана за който спомена.
О, не знам къде се продава Joico. Аз моя Joico съм си го купила от тук.
Радвам се, че ще идваш до Виена и дано не е за кратко, че тук има доста неща за гледане.  Grinning
Не изпускай възможността да се разходиш в първи бецирк и да посетиш Douglas на Kärntner Straße. Там няма продукти на Joico, но има доста професионални продукти за коса. Всичко, което го има в сайта, го имаше и в магазина, но само в този на Kärtner Straße. От толкова години живея във Виена и чак вчера разбрах случайно, че мога да си купя професионални продукти за коса от там.  doh Винаги съм влизала и съм разглеждала козметиката им и никога не се бях качвала на вторият етаж, където са продуктите за коса.  Rolling Eyes Магазинът е супер, но продавачките са много зле.  Sick Една която уж трябваше да ме консултира ми обясни, че Extreme Cat бил продукт без отмиване.  ooooh! Като и показах какво пише и ѝ обясних, че трябва да се отмие от косата, тя започна да се смее тъпо и да повтаря, че имам право, но гледаше много изненадано.  Tired

# 473
а.l.e.n.a, на мен All Soft ми мирише на кокос, Smooth Down на някакво растение, а Еxtreme Cat на евтин шампоан  Mr. Green
Super Skinny Serum на дъвка.  Grinning - представлява прозрачна гъста течност, която е доста мазна и е като кристалите. В състава му на първо място са силиконите и после идва ред на разни масла. Има и парабени в него. Ако те интересува съдържанието, мога да ти го напиша.
Вярно е, че доста неща си сложих на косата, но имам чувството, че блясъкът ми се засили точно от този серум. Не съжалявам, че си го купих и съм сигурна, че отново бих си го взела.

# 474
  • в 1001-та нощ
хм, и аз така рабрах, но имам толкова още от Silk Infusion на CHI, че поне половин година още няма да взимам алтрнатива, а после ще го направя - за смяна, иначе - едва ли ще е свършило моето   Peace

# 475
a.l.e.n.a, браво  smile3501 щом успяваш да се въздържаш от закупуването на нови продукти. Аз не мога и никога не устоявам на изкушението  Blush Скоро толкова много ще станат новите ми придобивки, че няма да имам място къде да си легна и ще трябва да спя върху козметиката ми и шампоаните ми за коса  Joy

Ето снимка на актуалното положение на косата ми.

Все още не е перфектна, но ще направя всичко което зависи от мен, за да стане.  Grinning

# 476
Момичета може ли и на мен помощ със съвети Praynig Четох, четох ама вие толкова много пишете че не насмогвам Wink Искам да си съживя косата, да я хидратирам и да заблести най-после Confused Косъма ми е много тънък, скалпа ми е чувствителен и голяма част от проф. шампоани ми действат пагубно - скалпа ми се лющи ужасно, а в крайщата е суха. Боядсвам я с Иноа, нещо като кестеняво -лешник , не знам точния цвят - утре мисля да ходя на боя та ще питам. Мисля си да си купя някаква от маските на Керастаз - но се чудя между тази, която да е за дължината http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1366 или тази http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1362 ThinkingНе знам дали правилно съм се насочила.

# 477
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, браво  smile3501 щом успяваш да се въздържаш от закупуването на нови продукти. Аз не мога и никога не устоявам на изкушението  Blush Скоро толкова много ще станат новите ми придобивки, че няма да имам място къде да си легна и ще трябва да спя върху козметиката ми и шампоаните ми за коса  Joy

Ето снимка на актуалното положение на косата ми.

Все още не е перфектна, но ще направя всичко което зависи от мен, за да стане.  Grinning

чудесна ти е косичката  Hug Praynig Peace

въздържам се, защото като станат прекалено много - се чудя как да ползвам повече и прекалявам  Hug

Момичета може ли и на мен помощ със съвети Praynig Четох, четох ама вие толкова много пишете че не насмогвам Wink Искам да си съживя косата, да я хидратирам и да заблести най-после Confused Косъма ми е много тънък, скалпа ми е чувствителен и голяма част от проф. шампоани ми действат пагубно - скалпа ми се лющи ужасно, а в крайщата е суха. Боядсвам я с Иноа, нещо като кестеняво -лешник , не знам точния цвят - утре мисля да ходя на боя та ще питам. Мисля си да си купя някаква от маските на Керастаз - но се чудя между тази, която да е за дължината http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1366 или тази http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1362 ThinkingНе знам дали правилно съм се насочила.

втората маска е за нощна грижа

# 478
Момичета може ли и на мен помощ със съвети Praynig Четох, четох ама вие толкова много пишете че не насмогвам Wink Искам да си съживя косата, да я хидратирам и да заблести най-после Confused Косъма ми е много тънък, скалпа ми е чувствителен и голяма част от проф. шампоани ми действат пагубно - скалпа ми се лющи ужасно, а в крайщата е суха. Боядсвам я с Иноа, нещо като кестеняво -лешник , не знам точния цвят - утре мисля да ходя на боя та ще питам. Мисля си да си купя някаква от маските на Керастаз - но се чудя между тази, която да е за дължината http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1366 или тази http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1362 ThinkingНе знам дали правилно съм се насочила.

Първата маска е страхотна, но искам да ти обърна внимание, че от нея има 2 вида - Маскинтенс за тънка коса и Маскинтенс за плътна, с дебел косъм. За теб подходяща ще е първата, нея съм ползвала и аз и е много добра. Но в Златна рибка не мога да видя кой от двата вида се предлага. Не е лошо, ако ще поръчваш, да ги питаш предварително, за да не направиш грешка с покупката  Peace И няма да сбъркаш, ако я съчетаеш с шампоан Bain satin от серията. Шампоаните са 3 вида - Bain satin 1 за нормална към суха коса, Bain satin 2 - за суха коса и Bain satin 3 за много суха коса. Или пък да пробваш с такъв за чувствителен скалп.

Втората маска, както и Алена ти е казала, е за нощна грижа. Не съм я ползвала, но като се има предвид, че е от серията Олео релакс, вероятно ще е сравнително тежка и щом си с тънък косъм може да ти отнема от обема и да сплесква косата ненужно. Не знам, де, най-добре ще каже някой, който я е ползвал, но аз така си мисля...   Peace

# 479
B & C, наистина ти е чудесна косата, страшно ми харесва    bouquet

На Керастаз има нов продукт, комбинация от няколко масла, подходящ за всеки тип коса. Едва ли го има в Бг  newsm78, но много ми се прииска да го пробвам. Само да свърша с цимента...  Laughing Накрая ще се разорим с тези наши коси  Crazy Joy
Ето го продукта  Flutter:

http://www.kerastase.co.uk/products/elixir-ultime/elixir-ultime. … ab=productProfits

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 09:48 от La mademoiselle

Общи условия

Активация на акаунт