Професионални серии за коса - 12

• 52 473
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  bouquet La mademoiselle , a.l.e.n.a благодаря, че ми обърнахте внимание ще ги питам, че то няма никакво инфо в сайта им

# 481
  • Sofia
Здравейте, момичета!
 Тъй като виждам, че сте компетентни, бих искала да ви помоля за съвет. Косата ми е в ужасно състояние - капе след бременността, омазнява се в корените, суха в краищата, хвърчаща...абе, трагедия. По принцип ми е тънка, боядисвам се руса. Купих си сега масла и мисля да слагам преди миене. Моля, препоръчайте ми серия за коса, която според вас би била добре за моята перушина Simple Smile. Гледам сега във feelunique.com тази серия на Redken http://www.feelunique.com/p/Redken-Extreme-Shampoo-300ml. Или нещо на Керастас...?
И как се редуват продуктите?
Благодаря предварително  bouquet

# 482
  • в 1001-та нощ
Привет,

трябва да имаш предвид, че косата капе поради хормоналните нива след раждането и е вече видимо и външно провено на 2-3 месец от раждането и би следвало да отшумява към 5-6 месец от раждането

серията на редкен  насовена към вече израстналата коса и възстановяването й; хубаво е да вземеш ампулите и маската, а при възмоност и шампоана; ампулите се прилагат на измита с шампоана коса,на която си поела влагата - да не тече вода от нея;нанасяш, оставяш 10 минути и изплакваш; маската също се нанася след шампоана  и при подсушена коса задържаш 15 минутки, може да заплиш; вариант е да ползаш и реконструктора, но веднъж на седмица-две

маслата е добре да ползваш преди измиване - със затопляне поне час

# 483
  • Sofia
Мерси много! Мисля да взема шампоана, маската и ампулите. А ампулата само по дължините ли се нанася или и в корените? Извинявам се за сигурно тъпите въпроси Simple Smile Бях чела, че е хубаво да се нанася и нещо без отмиване, за да се задържи влагата в косъма, въпросът е какво да бъде, съчетано с тази серия?

# 484
Не съм виждала новия продукт на Kerastase и за него разбрах чак сега от La mademoiselle   bouquet Колко ли още неща съществуват, за които изобщо не подозирам  Rolling Eyes
Вчера видях в Douglas и кутийката с Chronologist на Kerastase.  Heart Eyes Не си я купих, защото тогава наистина трябваше да се разоря, а ми се искаше и да пробвам колкото се може повече продукти, но за Коледа мисля да си направя един подарък.  Grinning
В момента разглеждам различните серии на Redken и попаднах на Real Control . Нещата, които са написани за тази серия ми харесват, но ще трябва и да проверя какви мнения има в Интернет.  Simple Smile
Вчера си купих доста неща, а и тази седмица трябва да ми пристигнат още няколко продукта и продължавам да мечтая за още и още Blush ooooh!
Времето, което ми трябва за да реша какво точно да използвам е много по-дълго, от колкото времето за което успявам да си измия косата.  Joy

# 485
  • в 1001-та нощ
Мерси много! Мисля да взема шампоана, маската и ампулите. А ампулата само по дължините ли се нанася или и в корените? Извинявам се за сигурно тъпите въпроси Simple Smile Бях чела, че е хубаво да се нанася и нещо без отмиване, за да се задържи влагата в косъма, въпросът е какво да бъде, съчетано с тази серия?

ами продуктът без отмиване в серията е EXTREME ANTI-SNAP - идеята му по-скоро  е да предпази от накъсване, запитане и сплескване, не толкова за хидратране, защото самата серия е за това

иначе редкен за хидратиране без отмиване е INSTANT POLISHING PREP LEAVE-IN CUTTING AND DETANGLING LOTION

всяка марка има такава серия и такива продукти Wink))

Не съм виждала новия продукт на Kerastase и за него разбрах чак сега от La mademoiselle   bouquet Колко ли още неща съществуват, за които изобщо не подозирам  Rolling Eyes
Вчера видях в Douglas и кутийката с Chronologist на Kerastase.  Heart Eyes Не си я купих, защото тогава наистина трябваше да се разоря, а ми се искаше и да пробвам колкото се може повече продукти, но за Коледа мисля да си направя един подарък.  Grinning
В момента разглеждам различните серии на Redken и попаднах на Real Control . Нещата, които са написани за тази серия ми харесват, но ще трябва и да проверя какви мнения има в Интернет.  Simple Smile
Вчера си купих доста неща, а и тази седмица трябва да ми пристигнат още няколко продукта и продължавам да мечтая за още и още Blush ooooh!
Времето, което ми трябва за да реша какво точно да използвам е много по-дълго, от колкото времето за което успявам да си измия косата.  Joy

за кой продукт на Керастаз става въпрос?

# 486

за кой продукт на Керастаз става въпрос?

За Elixir Ultime   Grinning

# 487
  • в 1001-та нощ
  bouquet сега ще видя Wink))

П.П....оооооооо  Shocked Shocked Shocked ама това са масла за преди измиване или след сушене...  newsm78 с мнооого интерсен състав  Party Party Party
   Shocked  Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  Embarassed Embarassed Embarassed Confused Blush Heart Eyes baby_neutral

# 488
иначе редкен за хидратиране без отмиване е INSTANT POLISHING PREP LEAVE-IN CUTTING AND DETANGLING LOTION

Серията Clear Moisture на Redken e хидратираща, но е за нормално до леко суха коса и според мен от нея не може да се очакват чудена. Тя е подходяща за коса, която не е боядисвана и няма някакви сериозни проблеми.

Серията Extreme е класическата протеинова терапия за възстановяване на косата.

А серията  Real Control също е хидратираща, предотвратява накъсване и улеснява разресването на косата. Видях, че нощната грижа от тази серия е също с протеини. Описанието на тази серия ми звучи много добре  Heart Eyes , но трябва и да се потърсят  мнения на хора, които са я ползвали. До сега не съм срещала в нито един форум да се коментират тези продукти и  е възможно  да не  са подходящи за третирана коса.

П.П. Ето какво намерих.  Simple Smile
И товаGrinning

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 15:55 от B & C

# 489
  • Плевен
Здравейте момичета, ще ми препоръчате ли цялостна грижа за моята тънка без обем, бързоомазняваща се с цъфтящи краища, дълга до раменете коса. Дългогодишно съм боядисвана в светло рус цвят, В момента съм с цвят шоколад.  Имам и използвам Wella Professional Balanced Anti Grease Shampoo, Wella SP, шампоан и балсам за обем, хидратиращата серия на Paull Mitchel. Всичко съм взимала по препоръка на фризиор, еми да ама немога да изкарам повече от един ден без да си мия косата Sad Всеки път използвам сешоар и преса, за термична защита използвам спрей на Joiko. Много разчитам на Вашите препоръки, за да си отгледам хубава коса Simple Smile

# 490
  • в 1001-та нощ
ползваш продукти, които пресушават кожата и косъма и с това провокирашжлезте да произвеждат ощеповече "мазно"

аз бих препоръчала да ползваш масла преди измиване - за балансиране на секрецията и подхранващи продукти

# 491
  • Плевен
A.l.e.n.a какви да бъдат? Стремя се да ползвам професионални продукти, но уви в нашия град и професионалистите незнаят какво да ми препоръчат.

# 492
  • Бургас
относно силвър шампоаните - За Лореал Проф силвър шампоана съм чела повече негативни отзиви. Лично съм изпробвала на Фармавита Силвър шампоана и съм доволна от него, нежно, но все пак видимо матира. За Лакме силвър знам, че е слабичък. Аз и не харесвам идеята да се мия с цел матиране, предпочитам да е последното нанесено. Затова си меся сама. По-смелите ползват черна или кафява боя, аз слагам тон-боя. Ползвам около половин сантиметър боя без оксидант, размесено с маска най-често. Стоя по усет, но и да изтърва времето поне се измива бързо грешката. Laughing
B & C , харесва ми цвета ти.

# 493
вс не разбирам как не си във възторг от редкен. аз се въздържах да пиша отзив за продуктите които си взех преди да ги полвам всичките, но маската ол софт е нещо страхотно. може да ми скочите, но керастаз ряпа да яде, маскинтез е нищо в сравнение с ол софт!

# 494
  • в 1001-та нощ
така е - защото косите ни са различни - тази маска ти дава нещо, от което косата ти има голяма нужда и не се съдържа в маскинтез  Peace

аз не виждам нищо странно

аз също не веднъж съм споделяла, че за мен икона са продукти на Ева, това не е ерес, а личните предпочитания на моята коса, аз ги уважавам, но и предлагам и други възможности, а и тя се променя

косата ни не е константа - променя се според третирането, грижите, климата, емоционалното и физиологичното ни състояние  Peace

Общи условия

Активация на акаунт