За двуетажните легла

• 63 416
  • 163
  •   1
Отговори
# 105
  • Разпиляна във въображението
Момичета, понеже мисля е най-прясната тема, в която са обсъждани двуетажните легла и тези тип сандвич, може ли да ми каже някой дали скоро е виждал такова легло - http://mebelrum.bg/product.php?id=90

важно ми е долното легло да не е ниско до земята и да има налични чекмеджета Tired

Аз имам подобно. 450 лв. по поръчка. Носиш си проекта, в случая - снимка, и на място ти смятат цената.

# 106
Зверски ги харесвам двуетажните легла. Всъщност повече ми харесват с горно полувисоко легло. Бъдещата детска стая е зверски малка и сигурно ще стане дядовата ръкавичка, ако сложим 2 отделни легла, обаче ме е страх от падания.  Confused

# 107
  • София
Постепенно стигнах до извода, че падания винаги може да има, дори без наличието на двуетажни легла, също и че много е важно до колко са палави самите деца.

# 108
а не може ли двуетажното легло да се замени с две сгъваеми кресла-легла? http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ju/just4kidz-fun4kidz-chair-bed.jpg нещо такова например, или всякакви такива: http://www.google.com/images?q=chairbed&um=1&hl=bg&b … isch%3A1&sa=2

# 109
  • София
Тези кресла-легла изглеждат много интересни и практични. Не са ли обаче твърде ниско до земята? В смисъл, че ми изглеждат сякаш се спи почти на пода.. няма ли да е студено?

пс. поправям се, видях, че има и високи варианти, макар и да не е точно обозначено, че са детски.

Но специално в нашия случай ние просто няма къде да ги разгънем  ooooh!

# 110
  • София
аз не бих, то не че не може, но друго си е легло(спала съм и на разгъваеми дивани, канапета и т.н. нищо не може да се сравни с истинско легло.)
Въпреки, че мъжът ми и сестра му така са израстнали...мен не ме радва идеята...
да не говорим за досадното сгъване и разгъване всеки ден.

иначе има и вдигнати, не е задължително да са на земята дюшечетата...
нашите и в детската спят на разтегателни диванчета... но все пак...не ми се струва добре за постоянно и за основен сън...

# 111
  • София
мен в сгъването и разгъването ме притеснява това, че в един момент механизмът рано или късно ще се развали, пък не ми се купува/поправя легло през няколко години.

# 112
  • София
ами то не е кой знае какъв механизъм и никак не е задължително да се счупи...от въпросните на мъжа ми едното още е живо, пък е на 30-тина години Simple Smile малкият спи на него, когато ходи на гости...

# 113
е, ти си знаеш и отоплението, и настилката в дома  Peace Ние също сме с много малка стая и след махането на бебешкото креватче няма да има място за две стандартни легла, затова се замислям за такива. С ламинат сме, без килим или мокет.
сега, механизмът е въпрос на производител. няма какво да се лъжем, едва ли решение за 100 лв ще е най-здравото.

не ти се сменя през няколко години, сакси, хубаво, ама и децата ти са разнополови и пак няма всичко да е ок.....

# 114
  • София
аз бих избрала падащи легла за малка стая, пред разгъваем фотьойл, но и цената ест е друга..но според мен повече си заслужава.

например 2 такъв тип...
http://perfektmebel.com/index.php?m=320&lang=1&category= … 0&prodid=6819

# 115
  • София
не знам дали някой ден ще мога да осигуря отделни стаи за разнополовите си деца. засега просто се опитвам да се съберем всички в спалнята, а не бебето да спи в хола, както е в момента  ooooh! за в бъдеще идеята ми е да ги отделим и двамата от нас, но един от друг ще ми е почти невъзможно...
освен ако един голям апартамент не ни се падне от лотарията, в която не играем  Mr. Green

# 116
  • София
ами те тези диванчета разгаваеми , като ги отвориш, са си колкото един персон легло..така и така трябва да го имате това място, за да стане...
освен да помислите за някакво разместване, така че в стаята да останат само легла - т.е. ако има гардероби, скринове или нещо такова да ги изнесете в коридор или в хола...
другият вариант е , да преместите хола в малката стая, а всички дружно да отидете да спите в голямата....иначе не мисля, че  е чак такъв генерален проблем, че ще са децата в една стая, пък било то разнополови...вярно няма да си канят гости, гаджета и т.н...но все ще се приспособят, доста деца така са израснали(поне от моето поколение).

За фотьолите - този вариант е по-добър - че детето не е на земята
http://www.9999mebeli.com/index.php?m=320&lang=1&cat_meb … &mebel_klas=1 има различни такива ест...просто тази картинка ми попадна.
за съжаление май обаче все са им от дунапрен възглавниците...което също е кофти.

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 14:44 от Angel_Dust

# 117
Отново за леглата тип сандвич. От едната тясна страна може да слиза, зависи как е разположено леглото. А колкото до падането: ако сте забелязали децата имат невероятно чувство за равновесие. Може да падне два-три пъти, но след това си създава инстинкт.

# 118
  • Разпиляна във въображението
Вики слиза или през раклата, която й служи като стъпало, или по леглото на Дима. Тя все още е мъничка и няма проблеми. Леглото е стандартно, 190 см.

# 119
  • София
ей такава ни е стаята (правено е на пейнта, може да не е много реалистично)

двуетажни легла е единственото ни решение, просто не виждам как могат да се поставят три и по-скоро къде.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт