За двуетажните легла

• 63 390
  • 163
  •   1
Отговори
# 90
  • София
хм... едва ли е приятно да ти пада нещо отгоре. аз тези легла много не ги харесвам и защото не ми е ясно как от горното легло се слиза, за да се иде до тоалетна? не трябва ли едва ли не да прескачаш спящия долу?

# 91
Не разбирам защо топлото второ легло е такъв голям проблем.. една по-лека завивка не върши ли работа? 
колко градуса е разликата в темп. долу и горе?

Не знам колко е разликата в температурата, просто горе беше доста по топло, а моето дете не може да търпи жега. Дори не се завиваше. Просто не й беше удобно и това е.

# 92
  • София
хм... едва ли е приятно да ти пада нещо отгоре. аз тези легла много не ги харесвам и защото не ми е ясно как от горното легло се слиза, за да се иде до тоалетна? не трябва ли едва ли не да прескачаш спящия долу?
Точно! Представям си какво е усещането посред нощ, както си спиш, да ти се изтърси нещо тежко. За ходенето до тоалетна не се бях замислила, и на мен не ми е ясно как се слиза в този случай

# 93
  • София
за този тип легла ли се чудите как слизат:
Според мен много зависи как е разположено в стаята и има ли достатъчно място от към краката, за да слезе от там...

# 94
  • София
Ето това легълце ми се вижда приятно...

# 95
  • София
Добре де, при леглата тип "сандвич" /когато едното се изтегля/ не е ли твърде вероятно детето, което спи на по-високото легло да се изтърси върху другото, на по-ниското? Все пак нощем децата доста се въртят, а при този вариант няма опция да се сложи преграда.
Моля майките, които имат такива легла да споделят опит.

може просто да се сложи предпазна решетка, за да не се изтърсва детето(както и на всяко друго легло, при което детето би могло да падне от него...дори и да не ес изтърсва върху друг човек това е решението).

Иначе за слизането - или е през краката или ако не е допряно до стена - просто от другата страна.

# 96
По принцип всяко от децата ми си има своя стая, но дори да деляха една, то никога не бих им сложила двуетажно легло от стандартните които се предлагат на пазара. Една приятелка като малка падна от такова и си счупи ръката, още от тогава се наплаших и съм против тях.

# 97
  • Варна
Мразя двуетажни легла. Никога не бих сложила независимо от обстоятелствата.

# 98

....

май са две отделни легла едно върху друго  newsm78

# 99
  • София

....

май са две отделни легла едно върху друго  newsm78

Щеше да е доста нестабилно и опасно, ако са едно върху друго...даже безотговорно Wink
По скоро мисля, че е такава резбата...На това, което спяхме ние някога имаше подобна Simple Smile

# 100
  • 2 етажа над тавана
Момичета, понеже мисля е най-прясната тема, в която са обсъждани двуетажните легла и тези тип сандвич, може ли да ми каже някой дали скоро е виждал такова легло - http://mebelrum.bg/product.php?id=90

важно ми е долното легло да не е ниско до земята и да има налични чекмеджета Tired

# 101
  • София
http://www.snalni.wstoki.com/index.php?m=320&lang=1&snal … ki=2238&pc_=1 тук има такива
например http://www.snalni.wstoki.com/index.php?m=320&lang=1&snal … &mebel_klas=1
http://www.snalni.wstoki.com/index.php?m=320&lang=1&snal … &mebel_klas=1

това са цели стаи, но предполагам и само легло няма да е проблем да ви направят, стига ест да те устройва цената, която биха предложили.

# 102
  • 2 етажа над тавана
Благодаря, Angel_Dust !  bouquet

Ще им пусна едно запитване, дано цената не е космическа Wink

# 103
Много е хубаво на два етажа.Като малка ми беше мечта да имам компютър под леглото....  Wink
наскоро направих ремонт и двата етажа вече са една голяаааааааама спалня Wink

# 104

Нашето е това, много добре се чувстват и постоянно си играят на него.
Старанно е, че борбата е кой ще спи долу, а не както предполагахме, че ще искат да са постоянно горе. Това е защото върху рафтчетата има играчки и книжки.
Взехме допълнителна етажерка за втория етаж. Сега е по- добре с нея.

Общи условия

Активация на акаунт