"Майчин дом"- Варна тема 4

• 56 246
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
 Здравейте, дами, за фоликулометрия към кой лекар в МД да се насоча, цена също не видях в сайта им да има за тази процедура.   bouquet

# 121
Здравейте, дами, за фоликулометрия към кой лекар в МД да се насоча, цена също не видях в сайта им да има за тази процедура.   bouquet
Мисля, че според мен всеки от докторите в МД може да ти направи ,а и определено за него цена няма май да намериш -доколкото знам фоликуметрията се извършва с видеозон-така че може би цената за видеозон ,ако не си евентуално с направление.На мен са ми ги мерили така, вече ако има някакъв друг начин .........но не мисля  .Аз бях при др.Сариев  Peace,трудно забременях и при опитите ми ги е мерил да знаем евентуалния момент за дадения опит (в зависимост от вида му).Успех!

# 122
Бубке,ще чакам отзиви от раждането.И аз ще съм при него,но имам още месец и малко...  Hug

# 123
  • Варна
А има ли някой родил при М. Яков?

Аз раждах при д-р- М.Яков, планирано секцио. Ако имаш някакви въпроси, питай. Всичко си мина нормално, нямам оплаквания. При него ходих и на консултации.
bubbka, питала си за ускорените тонове, не мога да се сетя точно за стойностите им какви бяха, но според Снежи бяха ускорени, но след това минах и през кабинета на д-р Яков, но не каза да е нещо притеснително. Най-вероятно така се беше получило, понеже доста бързах, докато отида до МД и доста се бях поизморила и запъхтяла  Wink

# 124
Мама МиМи,разбира се,ще споделя  Grinning!Няма да спестявам нищо  Wink
smile29 Heart Eyes,днес на консултацията тоновете бяха нормални!Може би преди са били по-ускорени заради Гинипрала който пиех.Откакто го зарязах и нещата се нормализираха.А при теб наистина може и от бързането да е станало,нали всичко се отразява на бебетата.

# 125
Има ли някоя от вас ,която НЕ ходи на ЖК в МД ,а се е уговорила за раждане там ?
Питам се дали ще получа същото внимание  Thinking...
Разбира се ,няма да отида в последния момент ,мисля към 7-ми месец да се срещна с доктора ,който си избера .

# 126
  • Варна
Има ли някоя от вас ,която НЕ ходи на ЖК в МД ,а се е уговорила за раждане там ?
Питам се дали ще получа същото внимание  Thinking...
Разбира се ,няма да отида в последния момент ,мисля към 7-ми месец да се срещна с доктора ,който си избера .
Аз!  Flutter
Отидох буквално в последния момент, без уговорка, без час дори. Влязох при д-р М. Яков в 17ч.(за второ мнение.)Уговорихме секцио за следващия ден в 10, 30 ч. На излизане от МД ми изтекоха водите и ми направиха секциото веднага. Павел проплака в 18,07ч.    Heart Eyes
Страшно доволна съм от вниманието и условията!  Peace

Имам и 3 познати, които постъпиха по същия начин. Двете родиха естествено, с предварителна уговорка, едната при д-р Бейлерян, а другата при д-р Георгиев. Третата роди секцио, което планува при д-р Станева 2 дни преди събитието.  Peace
Всички са супер доволни!  Peace

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 21:31 от mar4ela5

# 127
mar4ela5 ,благодаря ти за отговора !Бях се притеснила малко ,защото ми казаха някои неща(че едва ли не,ще ме върнат ,щом не съм била там на ЖК)  Rolling Eyes .

# 128
  • област Варна
Аааа кой бяга от едни 1000 лева. Е хубаво е да идеш един два пъти на преглед при избрания лекар, защото иначе ще попаднеш на дежурния и незнам как ще реагират, ако им се тупнеш там с изтекли води.

# 129
Аз съм едната от споменатите от mar4ela5  Peace
Малко преди да вляза в 9-тия отидох при д-р Георгиев. После имах още 2 прегледа и един ден преди 3-тия родих  Laughing Много съм доволна, от всичко там- и лекари и условия и грижи и ... абе всичко  Peace
Мисля, че няма смисъл да започваш още от 7-мия месец. Все пак трябва да си плащаш прегледите . А дори на сайта им пише , че ако не ходиш там на ЖК, а искаш да раждаш там, не е нужно да ходиш по-рано от 30 или 40  дни преди термин (не помня колко беше, можеш да прочетеш там  Wink) Peace

# 130
baby_doll племеника ми е на 5 години и половина (януари.2005 г.) и имам спомен, че комплекта беше подарък от болницата, ама може и аз да се бъркам.

Грешиш Simple Smileи за пьрвото и за второто си ги носех Peace

# 131
Питам се дали ще получа същото внимание  Thinking...

Няма какво да се притесняваш аз раждах при д-р Бейлерян но ходих при нея на консултации,моя позната сьщо ражда при нея но не беше при нея на консултации и сьщо е много доволна от вниманието препорьчвам ти я Peace
Трябва обаче предварително да се уговориш като отидеш на един два прегледа.

# 132
 ходих там на консултации и съответно там и родих , но няма никакъв проблем ако другаде са те следяли , аз предпочитах секциото да извърши тази лекарка, която ми е проследила бременоста
обаче не мога да разбера какво е това спокойствие да отидеш с изтекли води без никой да те е чувал и виждал там, все пак това не е спешен инцедент , а чакано събитие, че и после да се хвалиш , естествено че няма да те върнат какво да правят хората при такава изненада

# 133
Питам се дали ще получа същото внимание  Thinking...

Аз съм тази, за която mar4ela5 е споменала в поста си - родила при д-р Станева. Ходих на ЖК пр други доктори - една по ЗК в поликлиниката, една на частно. После отидох 2 пъти в 8 и 9 месец при друг доктор, който исках да ми е израждащ и се разубедух 3 дни преди да родя. В срядата бях при него, размислих, в четвъртък отидох при д-р Станева за първи път в живота си и в петък вече гушках рожбата си, родена със секцио поради седалищно предлежание.
До ден днешен се радвам, че взех решение в последния момент да родя в МД! Peace

# 134
  • Варна
Ходя всеки месец на преглед при Явор Корновски, той ще прави секциото ми на 25ти, не съм се записвала на ЖК в Майчин Дом

Общи условия

Активация на акаунт