"Майчин дом"- Варна тема 4

• 56 222
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Оооо,да подплънките са ужасно удобство,вземи си за всеки случай  Peace

# 106
Ами щом Рени е казала че за бебето не трябват дрехи,значи може би пък не се носят?Ще взема да питам,че да не се наложи таткото да изпада в чуденка какво да взема,как да го пере,глади Laughing А как да си го транспортираме бебето,с порт-бебе или в бебешко столче за кола?То това последното така или иначе ни е в комплекта на количката-кош матрикс Grinning

# 107
Marvelous , да вземи си хавлия  Peace
За бебето нищо не се носи , както са казали и другите момичета .
bubka:) , като ни изписаха , толкова бях развълнувана и щастлива, че не си сложих детето в кошчето за кола, а си го гушках  Rolling Eyes Добре, че живеем близо до МД, иначе сигурно щях да го сложа там

# 108
Бубка,по време на престоя ти в болницата обличат бебчетата с техни дрешки,не е нужно да носиш нищо.Само за изписването трябва да си носиш дрешки.
Ние беба я транспортирахме със столчето за кола или кошница за кола както му викат някой,спа си през цялото време от болницата до нас   Peace

# 109
Ако знаете колко много ми се искаше до сега да купя бебешки дрешки,но от суеверие само запазваме Confused Ето повод най-после да взема нещо преди раждането  Grinning Ехааа,благодаря ви  милички,както винаги много ми помагате с вашите отговори  bouquet Hug

# 110
Изчетох темата "от-до" Laughing.Аз също родих в Майчин дом - естествено. Ходих на консултация при Капка Атанасова. Препоръчвам я при проблемна бреманност, може би там е силата и както и в секциото. Аз нямах проблеми като цяло и малко ме претупваше. Чакането пред кабинета и е доста тежко за една бременна.А иначе и аз имах дата за секцио при нея.Но за радост Йоанка се обърна на време и родих при дежурния екип. Д-р Атанасова пристигна за да ме зашие. Просто родих бързо, не че не е дошла или нещо такова. Като цяло съм много доволна от престоя си в Майчин дом като в това не вклювам  консултацията.Услугите си струват парите и удобството. Само че живот и здраве да имам второ дете няма да съм при д-р Капка Атанасова.

# 111
А има ли някой родил при М. Яков?

# 112
  • Бургас / Св. Влас
bubka:) количката ви Jane ли е?
Нашата е такава и понеже сме от Бургас,та транспортирането ще е по -дълго и трябва да сме с коша/стол за кола.
Аз съм при д-р Капка Атанасова и съм доволна.
Понякога е стросната,не дава да се чуват чужди мнения,но иначе като професионалист е добра, а това е най-важното.
Чакането пред кабинета наистина е ужасно.

# 113
Marvelous,ахам...Изобщо съм фен на тази марка PeaceТи чак до Бургас ще возиш бебето,налага се коша...Аз съм от града,но предвид гадните разбити и друсащи пътища,се чудех как да си прибера бебка по-безопасно Blush
Мама МиМи,това е моя лекар!Но на мен съвсем скоро ми предстои раждане при него,после ще пиша.Иначе отдавна съм му пациентка,нямам забележки,страхотен е Peace

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 14:35 от bubka:)

# 114
  • Бургас / Св. Влас
Същата е и моята,цвета е сивото с розово,чудех се дали да не е с лилавото,но по момичешко си е розовото.
Дори и от Варна да бях пак щях да си я прибера с коша  Peace

# 115
Ееее,добър избор!Бях си  харесала този модел още като я докараха в магазина в началото на лятото,дори продавачите още не знаеха за какво иде реч,тъкмо я бяха изкарали.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 14:38 от bubka:)

# 116
  • област Варна
bubka:) забранено е дете до 3 годишна възраст да се вози в кола без да е сложено на система за безопасност (столче/кошче), така че ако ще и на два метра да пътуваш с колата, ако не искаш някой полицай да ти трасне глоба щеш нещеш в коша за кола.

# 117
  • Бургас / Св. Влас
Даа и при мен беше любов от пръв поглед,аз в магазина гледах лилавата,розовата само на снимка бях виждала и наистина се оказа страхотна и на живо.
Според мен това е най-доброто което може да се купи в момента.
Ти как ще раждаш? И с теб може да се засечем Simple Smile

# 118
Аз тъкмо се обнадеждих от писаното от nikolovi...Няма проблем,щом се налага ще си я сложа в коша  Wink Само бебенцата да са добре,другото са родителски терзания...

# 119
Marvelous,писах ти на лични Grinning

Общи условия

Активация на акаунт