"Майчин дом"- Варна тема 4

• 56 165
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
На 4д то даже си нямах и представа,че ми се полага диск но докторката ми го врьчи след прегледа.

# 91
На мен на 4D-то нито ме е питал някой ,нито са ми дали нещо.

# 92
  • Варна
Запис на тонове на мен ми правиха 2 пъти на втория етаж, защото на едната консултация тоновете на бебето бяха доста ускорени и Снежи ме качи горе. Там около 15 минути прави запис и трябваше след 2 дни пак да отида - беше събота и ме сложиха на запис и ме позабравиха, та около 40 минути лежах, направо ужас, не можех наникъде да мръдна, цялата се схванах. Добре че по едно време се появи д-р Б.Яков, та ми махна колана. Не съм плащала нищо допълнително за записите. Иначе Снежи си слуша тоновете с доплер и май няколко пъти ги записва.
А за 4 D-то, аз накрая питах д-р- М.Яков дали няма да ми даде диск и той ме пита дали искам - много ми стана странно, при положение, че си влиза в цената. Ама ми го записа, де, пусна диска и излезе - каза да си го извадим като се запише  Laughing . Може и след прегледа да си поискате записа, пак би трябвало да ви го запишат  Peace

# 93
smile29,какво ще рече ускорени?Казаха ли ти стойности?Кои приемат за ускорени?Защото моята бебка стига до 175 като се размърда,Снежи каза че са ок,но доки се беше попритеснил Confused

# 94
  • Варна
Момичета,
ще раждам със секцио в МД,какво трябва да  взема за мен ,за бебето?
За бебето ,чух ,че нищо не се взима,наистина ли нищо не трябва ?(освен комплекта за изсписването).

# 95
  • Варна
Момичета,
ще раждам със секцио в МД,какво трябва да  взема за мен ,за бебето?
За бебето ,чух ,че нищо не се взима,наистина ли нищо не трябва ?(освен комплекта за изсписването).

Тоалетни принадлежности, хавлия, нощница или пижама, бикини дълбоки, чехли. Можеш да си вземеш и 1-2 чифта чорапи че може да ти е студено, мокри кърпи ако ти се наложи ти да сменяш бебето че по стаите няма и превръзки, те от там дават но на мен не ми бяха удобни и си носех. Вече след операцията може да ти донесат помпа и биба. Друго абсолютно нищо не ти трябва.

# 96
Велина,Сияна ти е казала какво да носиш.Помпа и биба може и от болницата да вземеш,там също дават ако си поискаш.
За кога ти е секциото!?Стискам палци всичко да мине като по вода  Praynig

# 97
Значи се носи комплект за изписване на бебето,така ли?И биберон(защо пък и биба?)Аз защо съм останала с впечатлението че и това не искат newsm78 Моля ви кажете ми трябва ли да нося или не?За личните ми вещи ясно,вече съм си натъпкала чантата LaughingЕх ама,нетърпение.......................

# 98
  • област Варна
Ами bubka:) преди 5 години комплектите за изписване ги подаряваха от там, ама сега ако не си вземеш дрехи, бебето ще ти го връчат голо като те изписват. "Комплекта за изписване" може и въобще да не е комплект, а събрани от тук оттам боди, гащеризон (ританки и фанелка), чорапки, ръкавички, шапчица и одеалце-пелена. Ако искаш си ги купувай в комплект, ако не искаш недей.
А докато бебо е там го обличат с техни си дрешки и май не искат твои, защото там си ги перат по тяхен си начин и не знаят ти как си си третирала твоите, същото май важи и за бибите. Ама, ако смяташ да се мъчиш да кърмиш и бебо не реве по-добре без биба да минете. Те за АМ ти дават шише с биберон от там.

# 99
  • Варна
Помпа и залъгалка може да ти дадат от там, но на мен ми ги донесоха, защото помпата им е тип спринцовка и е ужасно неудобна и помпенето с нея е болезнено, а за залъгалката мисля че така или иначе ще си купиш и дали ще е от или твоя е все тая. А комплекта за изписване се носи в деня на изписването или предната вечер.

Ако някой си носи залъгалка, шише(въпреки, че от там дават), помпа, силиконови зърна и други такива може да се дадат на дежурния обслужващ персонал и там да стелиризират и да ги върнат готови за употреба. Така че няма значение от къде са тези потребности.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 09:21 от siqna.muk

# 100
може и въобще да не е комплект, а събрани от тук оттам боди, гащеризон (ританки и фанелка), чорапки, ръкавички, шапчица и одеалце-пелена.

Дрехи за изписване нямам спомени да са подарявали някога  Grinning
И според мен е по-удачно да са просто дрешки някакви и едно одеалце/пелена, а не специално комплект.

помпата им е тип спринцовка и е ужасно неудобна и помпенето с нея е болезнено,

Това е така. Ако имаш нужда от помпа, винаги може близките да ти донесат впоследствие.

Аз си носех залъгалка, която там ми стерилизираха.
Друго нещо, което може да ти потрябва са подплънки за кърмачки. При второто раждане ми бяха много нужни.

# 101
  • Варна
Велина,Сияна ти е казала какво да носиш.Помпа и биба може и от болницата да вземеш,там също дават ако си поискаш.
За кога ти е секциото!?Стискам палци всичко да мине като по вода  Praynig
alex88  секциото  ми е на 14.10 живот и здраве да издържа до тогава Praynig

# 102
  • Варна
Друго нещо, което може да ти потрябва са подплънки за кърмачки. При второто раждане ми бяха много нужни.

Ох да тези подплънки, на мен и с двамата ми бяха много нужни, сега още ги използвам стана 8 месеца, страшно чудо.

# 103
  • област Варна
baby_doll племеника ми е на 5 години и половина (януари.2005 г.) и имам спомен, че комплекта беше подарък от болницата, ама може и аз да се бъркам.

# 104
  • Бургас / Св. Влас

alex88  секциото  ми е на 14.10 живот и здраве да издържа до тогава Praynig
[/quote]

Велина живот и здраве ще се засечем в МД и ще се запознаем,моето секцио е на 15.10 -ще се радвам да се видим на живо  Heart Eyes
Относно вещите на мен Рени ми каза - нищо за бебето, а за теб нощница,бельо,чехли и тоалетни принадлежности,чудя се хавлия трябва ли да нося?

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 14:13 от Marvelous

Общи условия

Активация на акаунт