"Майчин дом"- Варна тема 4

• 55 544
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, аз не бях писала от предишната тема. Както тогава една мама тогава формулира определено от към раждане и екип за раждането мога само да благодаря на докторите в МД. Винаги ще съм им благодарна за моето малко пате, че го има, но и сега незнам все още  дали няма увреждания за едно иследване което струва 1 левче, и  е имало показетели, че ще се развие. Просто педиатърката е постъпила нехайно. И нямаше да ми е криво ако е  грешка / всеки греши/, но то е ей така безотговорност. Просто педиатърките са нехайни и притупват работата си. Това е. Сега си давам сметка, че  се стараят да запишат децата в тяхната годишна педиатрия и към другите се отнасят с пренебрежение. Съжелявам, това ми е мнението. Нехайно е и защото когато им се обадих, за да ни приемат отново, колкото може по-бързо, за да го лекуват, да не губя време да търся  къде ще ни приемат, ми каза, че не я интересувало вече са ни били изписали. Претупват си работата защото изписването ни беше проблемно, разнасях детенце и казвах , че нещо му има а те ме обявиха за влязла в следродилна депресия, и чаках цял ден за да му направили пълни изследвания и да ми докажат, че нищо му нямало. Кажете ми, не е ли безотговорно в родилна болница да няма дежурен педиатър през нощта? Акушерките колкото и да са добри, са само акушерки. Релано педиатрите нямат наблюдение върху децата. Редуват се, и ги виждат за по едно прислушване сутрин, товае ! От  там се получават и грешките, които явно се натрупват, засъжаление със човешки съдби.
Незнам мен към кои ще ме причислите, доволните или недоволните . Защото ми иде да се гръмна , при толкова проблеми да забременея, със сто зора и серклаж да го износя, да се роди живо и здраво  и после  накрая ей така една педиатърка дето бързала да отиде да гледа платените приеми да го увреди , щото недогледала изследванията му.
Незнам дали има право човек да си викне външен педиатър, но повярвайте  много е гадно и да гледаш детенце в очичките и да си мислиш "Всичко което можах ли направих за него?"

# 706
Незнам вече кое как е в тази държава.Нямам наблюдения върху педиатрите, защото чесно казано така и за целия си престой ,не разбрах ,кой какъв е, коя акушерка, коя санитарка ,коя лекар ,коя педиатър само мъжете разбрах. Simple Smile и по добре .....И по тази причнина не мога да кажа нищо за педиатртите.Навсякъде май вече е така само трябва да се молим за едни здраво родени бебета. Praynig.Късмет!!!     Hug

# 707
zarat какво му е имало на бебчо и как е сега?

# 708
Родих на 13 юни след обяд, вчера се завърнахме вкъщи. Раждах нормално, с епидурална упойка, д-р Мичоров беше анестезиолога, раждах при д-р Б. Яков, акушерката мисля че Ангелина се казваше /русичка, младичка, Ани й казваха/. Родих не много дребно бебе - 3 670 гр., без нито един шев. Останах много доволна и от раждането, и от престоя. Ако знаех, че има и такова раждане... споменът от първото раждане в шуменската болница ме държа 5 години.

# 709
  • Варна
Мама Звярка, честито! Да ти е живо и здраво детенцето и да носи мноооого радост на мама и тати!   bouquet

# 710
Не ходя на ЖК в Майчин дом, но твърдо съм решила да раждам там. Знаете ли дали младия Корновски изражда нормално? Има ли някой,който е раждал при един от двамата естествено и да сподели впечатления?

# 711
  • Варна
Мама Звярка, честит Ви бебок! Да Ви е жив и здрав и много, много да Ви радва    bouquet

sheherizada, Добре дошла при нас! Hug Така като гледам имаш малко повечко от 3 месеца до термина... Щом си се спряла конкретно на Корновски, мисля че е време да се запознаете лично с него и той да Ви каже дали ще се навие за естествено раждане.
Аз не съм привърженик на това да ти водят ЖК някъде и след това да раждаш в друга болница. Все пак израждащия те лекар и медицинския екип трябва да има наблюдение върху бременността ти като цяло, да са запознати с проблемите които сте имали /или в добрия случай нямали/, с изследванията които са Ви правени и т.н.

# 712
Мама Звярка  честито ти бебче! а ти нямаше ли да раждаш при Б.Георгиев или  се бъркам? не че има значение де, при кой лекар си ,важното е че всичко е минало ок Peace

# 713
Не съм била аз, дето ще раждам при Б. Георгиев Simple Smile. Не го знам кой е дори.
Тигърчо, аз също не бях на консултация в МД. Не защото не исках, а защото не биваше да пътувам, лежах от Нова година до раждането. Ходих два пъти на ФМ, и после два пъти на преглед през май, и това беше. Иначе си права.

# 714
Здравейте имам въпрос че към родилите в майчин дом , кога носихте почерпките и къде и на кого . в смисъл в отделението ли на определени лекари и акушерки ли?И другият ми въпрос е какво носихте като почерпка? Благодаря предварително Hug

# 715
Здравейте имам въпрос че към родилите в майчин дом , кога носихте почерпките и къде и на кого . в смисъл в отделението ли на определени лекари и акушерки ли?И другият ми въпрос е какво носихте като почерпка? Благодаря предварително Hug

В деня на изписването оставихме на регистратурата в отделението(не долу) една луксозна бонбониера и това е  Simple Smile .Не мисля ,че има нужда от нещо повече ,защото съм си платила  Simple Smile .
Иначе съм много доволна ,че раждах там ,чак ме е яд ,че се минах с първото раждане във ВИП-а на АГ-то  ooooh! .

# 716
  • Варна

Всичко е много субективно, както си прецениш. Ние оставихме почерпка в деня на изписването в отделението, почерпка и за лекарката ми и акушерката. Но всичко е по желание. Момичето в моята стая пък поръча на мъжа си да донесе почерпка веднага след раждането на бебето, за екипа който е бил на раждането. Ние оставихме бонбони, безалкохолно и ядки.

# 717
Благодаря ви за отговорите момичета исках горе доло да се ориентирам  кога се носи и къде, а вече мъжът ми ще си реши какво ще пазари. Успех на всички не родили и чакащи малките бебоци.

# 718
Ние пък оставихме една огромна кошница с плодове в отделението и една същата такава,но с бутилка уиски на д-р Митев(нищо,че раждах при д-р Яков)  Wink

# 719
  • Burgas
aз раждах при Боян Георгиев, най добрия доктор за мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт