Перник-22

• 85 177
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Перник
Пъпеш, не знам дали д-р Вилма Любомирова има много пациенти. Винаги си записвам час предварително и влизаме точно в този час - не се налага да чакме пред кабинета  Peace

# 256
Пъпеш, не знам дали д-р Вилма Любомирова има много пациенти. Винаги си записвам час предварително и влизаме точно в този час - не се налага да чакме пред кабинета  Peace

Специално на мен това ми говори много Peace А иначе внимателна ли е и обстойно ли прглежда,обръща ли внимание на детайлите?АБ изписва ли "превантивно"?Когато й се обадиш вдига ли си телефона и помнили те или трябва да обясняваш коя си,що си?
Извинявай,че съм така подробна,но наистина трябва да намеря внимателен и добър лекар,защото ние имаме някакъв проблем  и се мъкнем по много доктори,трябва ми близък,който да ми дава точните съвети кой от всички останали специалисти да слушам....
Ако някоя друга мама има мнение по въпроса,нека сподели!Чета темата с интерес!

# 257
  • от Луната
Ами за д-р Янкова само добри отзиви съм чувала, но не знам дали приема нови пациенти. Иначе за мен лично много добър педиатър е д-р Чупетловска, но тя не работи като личен лекар  Confused От д-р Дойчинов съм доволна защото не ни изписва от вратата АБ, винаги изслушва любезно и винаги преглежда внимателно детето. Вдига си телефона, но той ходи и на някакви семинари и не винаги може да отговори веднага , но когато съм звъняла по-късно ми е вдигал.
За Любомирова, но не знам коя точно от двете съм чула лоши отзиви и моята приятелка я смени

За зъбар, Фаяри похвали си и твоето магаре. За него съм чула само добри неща, но когато аз търсех просто Динев ми беше по - удобен като РВ и местоположение Simple Smile

# 258
  • Перник

Специално на мен това ми говори много Peace А иначе внимателна ли е и обстойно ли прглежда,обръща ли внимание на детайлите?АБ изписва ли "превантивно"?Когато й се обадиш вдига ли си телефона и помнили те или трябва да обясняваш коя си,що си?
Извинявай,че съм така подробна,но наистина трябва да намеря внимателен и добър лекар,защото ние имаме някакъв проблем  и се мъкнем по много доктори,трябва ми близък,който да ми дава точните съвети кой от всички останали специалисти да слушам....

Да, д-р Вилма Любомирова преглежда внимателно и обстойно (до първия преглед при нея Калоян ревеше като се опита педи да му види гърлото, после спря  Shocked). Определено обръща внимание на детайлите - Калоян е с вродена птоза на клепачите (по-скоро козметичен проблем, очичките му изглеждат полузатворени) и на нашата педиатърка и трябваше доста време и мнение от офталмолог в София, че да приеме, че не му е "просто таква формата на очите"  Twisted Evil Д-р Любомирова обърна внимание на този проблем още първия път, като го заведохме при нея. До момента не ни е изписвала АБ - за мен това е огрооомен +. Всъщност, ние ходим при нея, когато личната изпише АБ и досега се е оказвало, че не е нужно  Mr. Green За 3г. и половина, Калоян е пил АБ само веднъж, но имаше гнойна ангина и дори и да бяхме открили д-р Любомирова (беше по време на празници), едва ли щеше да се размине  newsm78 Не знам дали вдига телефона в извънработно време - не съм и звъняла. Иначе ни помни, въпреки че не сме нейни пациенти и я посещаваме 1-2 пъти годишно, за щастие Калоян не се разболява често.

Феъри, кажи поне как се казва "твоето магаре" - може да сме ходили при него и да не знаем  Wink

# 259
Ние сме при Янкова. Както и друг път съм писала там винаги е лудница от народ. Първата година като трябваше да ходим всеки месец, бяхме тримата и един стоеше с детето навън, а другия пазеше ред в коридора с болните. Най ме дразни не чакането, а това, че влизат по 2-3 човека накуп. Не ми е приятно моето бебе докато сестрата го мери, зад гърба ми докторката да преглежда болно дете. Иначе е обстойна, мила и внимателна и не дава веднага антибиотик. Рядко ми се е налагало да и звъня , но не всеки път вдига.

# 260
Аз пък  #Cussing out

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 01:05 от lisa_lisanova

# 261

Извинявай,че съм така подробна,но наистина трябва да намеря внимателен и добър лекар,защото ние имаме някакъв проблем  и се мъкнем по много доктори,трябва ми близък,който да ми дава точните съвети кой от всички останали специалисти да слушам....

Да, д-р Вилма Любомирова преглежда внимателно и обстойно (до първия преглед при нея Калоян ревеше като се опита педи да му види гърлото, после спря  Shocked). Определено обръща внимание на детайлите - Калоян е с вродена птоза на клепачите (по-скоро козметичен проблем, очичките му изглеждат полузатворени) и на нашата педиатърка и трябваше доста време и мнение от офталмолог в София, че да приеме, че не му е "просто таква формата на очите"  Twisted Evil Д-р Любомирова обърна внимание на този проблем още първия път, като го заведохме при нея. До момента не ни е изписвала АБ - за мен това е огрооомен +. Всъщност, ние ходим при нея, когато личната изпише АБ и досега се е оказвало, че не е нужно  Mr. Green За 3г. и половина, Калоян е пил АБ само веднъж, но имаше гнойна ангина и дори и да бяхме открили д-р Любомирова (беше по време на празници), едва ли щеше да се размине  newsm78 Не знам дали вдига телефона в извънработно време - не съм и звъняла. Иначе ни помни, въпреки че не сме нейни пациенти и я посещаваме 1-2 пъти годишно, за щастие Калоян не се разболява често.

Феъри, кажи поне как се казва "твоето магаре" - може да сме ходили при него и да не знаем  Wink

Днес ходих до нея,исках да видя какво представлява и да я попитам естествено дали приема нови пациенти.Ами,останах очарована! Само това мога да кажа.Ще запиша малката там,пък дано да съм все така очарована и да не ми се налага често да я виждам по-болни поводи:mrgreen:
[/b]

# 262
Добре дошли на новите мами  Hug
А по темите:
Педиатър - ние сме при Димитрова, аз лично съм много доволна, винаги ме е изслушвала и отговаряла на моите понякога "тъпи" въпроси. Досега само веднъж не е вдигнала, но по-късно ми прати "стреличка". Е и аз не съм звъняла много често. Има доста пациенти, но има отделна стая за консултация - там може да се наложи да почакаш, но поне си сред здрави.
Зъболекар - ходя при Кацарова на Търговска, и от нея също съм много доволна. Моите зъби са сравнително здрави, но мъжът ми и свекърва ми имат повече зъбни проблеми - и те са при нея и са доволни.

# 263
Ама каква тема се заформи само Laughing

# 264
АААААааааааааааа, темата се оказа много полезна, да сравним мнения за педиатри и зъболекари. Даже ако нямате нищо против бих я разширила. При кой зъболекар си водите децата. Засега аз не съм имала нужда, Габи е със здрави зъби. Но като дойде лошото не знам дали ще има време за питане.

# 265
  • от Луната
Ами и аз още не съм водила, но сестра ми води племеницата при жена в ЕОДЕНТ и е доволна. Не се сещам за името, но ще попитам. Ако се наложи аз мисля моята при Динев да я отведа  newsm78

# 266
дотук Динев води класацията...нали работи със здравната каса?

аз ще се оплача и на вас- от вчера мойто дете за пръв път е болно вдигна 39,4 Т и много трудно я сваля направо ще полудея , казаха ми за някакви лепенки за сваляне на Т които се лепят по тялото и в комбинация с температуро понижаващи имало мн добър ефект -  в аптеките ме гледат като извънземна даже и в Марешки...уф дано днес да е по-малко че верно ми идва да се гръмна  #2gunfire

# 267
alexk в аптеката в Даскалово ги има лепенките.

# 268
  • от Луната
Алекс, аз Т над 39 съм сваляла успешно със свещичките на Еферелган, мисля че бяха  newsm78. Иначе се дава и хексалгин, това е детски течен аналгин, но за сега не ми се е налагало да го ползвам, свещичките вършат работа

Да Динев работи с касата, но май не е от най-ефтините зъбари. Но пък има и по-скъпи Simple Smile

# 269
Ама че съм несериозна.........Вече май ще ме отлъчите от пернишкия форум. Не ми остава време даже да ви чета. Ние сме'' добре'' -малката само реве ,баткото беше болен  с температура и повръщане  , а и мъж ми и той е болен......... Whistling аман -постоянни клиенти станахме във аптеката. Е вече им преминава и на двамата. По цял ден мериме улиците с Ванеса и по този повод да вмъкна за  dqvol1 , че съм от квартала и с радост ще се запозная.А може и да се познаваме -знае ли човек????? Моя профил във фейса е Надя Дерлипанска.Твоя какъв е ? тАм имам снимчици та като си чукнем тези дни срещичка да се разпознаем.
Я да ви попитам за някое хотелче с ТОПЛА минерална вода .Да е хубаво и на достъпна цена и по възможност със закуска и вечеря????????????????????????????

оставям ви момичета - обличаме се и бегом марш навън.

ВРЕМЕТО Е ЧУУУУУУУУУУДНОООООООООООО , САМО ЗА РАЗХОДКИ.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт