Перник-22

• 84 707
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Препоръчайте адвокат за консултация  по административно дело . Благодаря предварително !

# 541
Здравейте! Аман от тая дълга и студена зима! Някой ходил ли е на Сапарева баня? Препоръчайте ми хотел за семейство с деца и без деца, моля! Pleeeeeeeeeeese! Praynig

# 542
Здравейте и от мен
Алиса, погледни тук: http://www.hotelemaly.com наши приятели бяха ходили и са доволни.
Знае ли някой колко е капацитета на "Руския клуб"?

# 543
Здравейййййййййййййте мацкииииииииииииии  . ХелоУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

нИе сме добре.Нищо ново покрай мен. Правя мартенички и си свиркам , после ще ги продавам и такааааааааааа вече 10 г. Таааа моля за извинение,но това е причината за моето дъъъълго отсъствие ( ако някой е забелязал  Joy Joy Joy) .

Хотел Германея в Сапарева баня става,ама аз не съм претенциозна .Няма детски кът ,нооооо бива .Само там сме отсядали .

Адиос мучачос -------май не се казва точно така ,ама нали разбирате моятанеграмотност       Joy Joy Joy Joy Joy

Нещо това стоене в къщи не ми се отразява добре.  newsm47

# 544
  • Перник
Само така,Нанси,продължавай в същия дух.Става по-весела нашата темичка.

# 545
Привет момичета!
Може ли някой да ми каже къде в нашият град са най евтини памперсите на Памперс и къде в квартала слагат печати за играта?

# 546
Привет момичета!
Може ли някой да ми каже къде в нашият град са най евтини памперсите на Памперс и къде в квартала слагат печати за играта?
Аз купувам заради играта от зад ГУМ. Там са по 25.90лв големите пакети. Преди това купувах от Кауфланд,там бяха най-евтини, но пък не слагат печати...

# 547
Привет момичета!
Аз купувам заради играта от зад ГУМ. Там са по 25.90лв големите пакети. Преди това купувах от Кауфланд,там бяха най-евтини, но пък не слагат печати...

Ако имате път към Радомир ( защото доста перничани идват да си пазаруват от тук), Памперс Премиум, голям пакет е на 22лв. Другите мисля, че са на 21лв. Слагат и печати!  Peace

# 548
soft, детския ли имаш предвид за Радомир?

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 19:23 от elica_2007

# 549
soft, Детския Космос ли имаш предвид за Радомир?

Да, умишлено не споменах името на магазина!  Peace

# 550
Да права си не се усетих,ще се корегирам Peace

# 551
Благодаря за отговорите Hug
И аз купувах до сега от магазина зад ГУМ,но вчера големият пакет го взех за 27 и нещо,та множко ми идват.
Какъв е проблема с името на магазина newsm78

# 552
Ами не знам дали е коректно да се споменава. Ако някой се интересува ще му отговоря на лични.
Ама то пак си се вижда в цитата!  hahaha Както и да е!

# 553
Ами не знам дали е коректно да се споменава. Ако някой се интересува ще му отговоря на лични.
Ама то пак си се вижда в цитата!  hahaha Както и да е!
Да права си,не се бях досетила за цитата  Laughing

# 554
Освен зад ГУМ, къде другаде в центъра слагат печати?

Общи условия

Активация на акаунт