Aşk-ı Memnu(Забранена любов) "Вай Вай Вай" ~ 12

• 33 034
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Момичета какво стана в сряда в Листопад по турската newsm78 Нещо интересно стана ри  Thinking Лейля не роди ли най сетне или още си ходи с възглавница да й топли корема  Mr. Green

мен ако питаш след толкова контр да бе родила 3 пъти до сега  в темата за Листопад май я има разказана серията
Е аз не разбирам от раждане но щом казваш  hahaha Joy

# 661
  • Варна
Всички,като виждат,че на дъската пише "Оуз убиец" Хайрие започва да се кара на Али Ръза,как може да прави подобни неща и защо не е благодарен на Оуз че му е подсигурил и лекар.Айше слага ръчички на ушите на баща си,за да не чува коварните думи на Хайрие,но Хайрието тръгва да бие Айше и Митхат се намесва.На Али Ръза му става лошо и Хайрие му дава лекарство,но той се дърпа.Оуз и Хайрие искат да изведат Айше навън ,но тя се дърпа да остане при баща си и не ги слуша.
Лейля пита Оуз какво ще правят когато остават насаме.През това време на Оуз звъни Серхат (Али Сунал),но той му бие отказ.Серхат пък прилежно си е написъл на 1 листче имената на Текин(странно Неджля не фигурира в списъка) и обмисля варианти,за да разбере възможно ли е Шефкет да е истинският убиец. Оуз намира в касичката си паричките,които иска Серхат.
Митхат се обажда на Неджля,за да говори с нея,а тя през това време оглежда празни помещения.   
Оуз иска да прати Али Ръза в старчески дом,.Айше се разтрои и отиде да плаче в градината.Хайрие се опита да я успои,но не успя.Лейля отново получи болки.
Серхат оглежда местоработата на Ферхунде и когато си тръгна тя го видя и тръгна с колата ,за да го проследи,но той я забеляза и направи всичко възможно тя да ги изгуби от поглед.
Нурдан е на гости в Нехир и гледат списание с булченски рокли(явно за Седеф),тогава се прибират Седеф и тя води и Айше с нея.Айше разказва на Нехир,Седеф и Нурдан всичко.
Колата на Серхат минава на червено и Ферхунде се ядосва,че ги е изпуснала,но докато изчаква светофара,Серхат влиза в колата й.
Оуз и Лейля остават насаме,но Хайрие се опитва да ги подслушва,но Оуз я вижда.
Ферхунде и Серхат провеждат разговор(явно двамата ще се съюзят).Когато вечерят Оуз,Лейля,Айше и Хайрие ,на Хайрие се обажда Неджля,но майка й и бие отказ.След това Неджля звъни на Али,но телефонът му е изключен.Тахсин и семейството му се изнасят от къщата.На Дениз и е мъчно,че трябва да се раздели с гаджето си (аптекарчето).
Оуз дава пари на Айше за училище,но тя не ги иска.Ферхунде издебва когато Лейля и Оуз излизат и отива в къщата,през това време Али Ръза е в градината.Тя му казва,че ще направи всичко възможно да спаси Шефкет и че е невинен друго не разбрах от думите й.Лейля се обажда на майка си,че е забравила нещо и с Оуз се връщат.Оуз заварва Ферхунде.След това дават как Оуз ,Лейля и Хайрие настаняват Али Ръза в старчески дом.В стаята има камера,за да го наблюдават .
Когато Айше се връща от училище и вижда,че баща й го няма много се разстроива.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 662
Момичета какво стана в сряда в Листопад по турската newsm78 Нещо интересно стана ри  Thinking Лейля не роди ли най сетне или още си ходи с възглавница да й топли корема  Mr. Green

мен ако питаш след толкова контр да бе родила 3 пъти до сега  в темата за Листопад май я има разказана серията
Е аз не разбирам от раждане но щом казваш  hahaha Joy

ами така и в други тур сериали ходат 2-3 пъти до болницата докато родят а при мен и 2 пъти докато ме почнаха и родих а при други познати е така  Rolling Eyes

# 663
Magosniwa ти и ангелчеф трябва да поздравиш аз само го копнах
Как изкара празника newsm78

# 664
  • Варна
Супер беше   bigdance2 dance  Hands Clap

# 665
Супер беше   bigdance2 dance  Hands Clap

радвам се вчера ,липсваше сигурно си събирала сили след купона

# 666
приятни почивни дни ,незнам дали ще мога да се включа   bouquet

# 667
  • Варна
Майка ми ми пусна един клип от някакъв сериал дето гледала а аз го пуснах на моя и той вика да не сме гледали ами по добре било да действаме  Mr. Green Joy Ето го http://www.youtube.com/watch?v=eG1VmHuOLNo[/I Пред тоя сериал това между Бихтер и Бехлюл изглежда като игра на топка  hahaha И аз го загледах сериала  Mr. Green

# 668
  • Варна
Супер беше   bigdance2 dance  Hands Clap

радвам се вчера ,липсваше сигурно си събирала сили след купона
Да събирах  Grinning

# 669
  • Пловдив
Slavena, къде ще изчезваш!

# 670
  • Пловдив
И тук Ви няма. Повдигам темата ....

# 671
Тия луди ли са да постъпват така с Али Ръза. ShockedАма то от Хайрието какво да очакваш Sick
Дъщеря ми миналия месец беше в Истанбул и се е снимала с Али Ръза и пред къщата на Лейла. Heart Eyes

# 672
  • Пловдив
Emely, незнам може ли, покажи снимката. В момента гледам Листопад. Аз харесвам Лейля и много ми е жал каква е неорентирана. После пак ще се включа, но май ще си говоря сама.

# 673
# 674
  • Пловдив

Добро утро,
еmely, дъщеричката ти е много сладка. Благодаря за снимките.
Пожелавам на всички лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт