Относно информацията за БР

• 4 412
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
Ами приеми просто, че не е толкова специален разговора. Наистина го приема за нормално и толкова. Ще дойде време да си задава други въпроси, те не са задължително пряко свързани със 'вземането'.
На кого приличам, колко ще стана висок? Наскоро в училище ги мерили и теглили и изчислявали колко ще пораснаст според ръста на родителите; да ме прости Господ, без много приказки измислих едни сантиметри и ги попълних, за да няма дискусии, прие се с мълчалива благодарност и не се обсъди истинността на 'прогнозата'.

# 31
Затова вероятно "специалният разговор" му идва в повече или просто не проявява интерес.
На мен този разговор ми идваше в повече.Разбирах го като напомняне.Може би защото не ми беше обяснено както трябва.Според мен когато дойде момента Бобо сам ще започне разговора Hug

# 32
Аз условно казвам"специален",иначе той вероятно има и спомени от момента в който дойде у дома.
Странно ми е, че не пита нищо за коремчета и т.н., а и очевидно не желае да говори.чувала съм, че най-подходящото време за разговор е 4-6г.Иначе информацията за БР няма да е лесносмилаема, но за кого ли е.

Общи условия

Активация на акаунт