Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
"Oтвлече брат ми, уби баща ми, мола фалира..."

Предполагам, че визира Николай. Peace

# 151
  • Луната ни пази
"Oтвлече брат ми, уби баща ми, мола фалира..."

Предполагам, че визира Николай. Peace
Така е, репликите са точни, а на самата сцена е притиснал Николай (явно разбира, че той стои зад тези събития)!
Хайде, започва "Нека говорят", чакаме Калин. След това са БТВ Новините и после.....започва!

# 152
  • с трима мъже :)
ааааааааа

ми явно аз не съм чула добре!  Embarassed

"Отвлече брат ми" било

Мерси, отдъхнах си  Flutter

# 153
  • Somewhere far away

няколко снимки от днешното раздаване на автографи!

Иии ПРОМОТО, за което ви говорих:

Промо за довечера  newsm76  261uu

Видяхте ли - Сияна е момичето с червената рокля, което се беси, права бях урааААА Joy! Flutter Mr. Green Grinning

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 17:59 от Deathcrush

# 154
 Laughing Камен видя призрак  Mr. Green

# 155
  • КиТ
Промо за довечера  newsm76  261uu

Видяхте ли - Сияна е момичето с червената рокля, което се беси, права бях урааААА Joy! Flutter Mr. Green Grinning

Дам,разгадахме го  Grinning,ама дано да я спаси някой Peace

Айде пускайте тв-то Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,в края на шоуто май и припадъци ща има  Mr. Green Joy

# 156
Промо за довечера  newsm76  261uu

Дам,разгадахме го  Grinning,ама дано да я спаси някой Peace

Айде пускайте тв-то Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,в края на шоуто май и припадъци ща има  Mr. Green Joy

ще я спаси Данито най- вероятно Wink

# 157
  • под дъгата
Привет момичета!И аз съм фенка на сериала..ще направите ли едно място при вас?

# 158
Привет момичета!И аз съм фенка на сериала..ще направите ли едно място при вас?
Разбира се всички нови са добре дошли!!! Hug Hug Hug

# 159
  • в 1001-та нощ
ех...някой успя ли да вземе книгата, много ме изкушава, но искам и сериалът да ме изненадва, предполагам включва не само 1 сезон  newsm78 поне от интервютата с Ваня - останах с такова впечатление?

# 160
А аз си купих книгата тази сутрин и днес на работа я изгълтах половината.Също нямах много добро мнение за Ваня Щерева,но напротив,останах приятно изненадана от начина на пресъздаване на сцените,на мислите и чувствата на героите.И съвсем си се вързват с образите от сериала.Всъщност диалогът си е едно към едно от сериала.Разликата е точно в описанието на мислите и чувствата.
Със глас съм се смяла на сцените със Ставреви.Много вълнуващо са описани и мислите на Камен и Боряна и неусетното раждане на любовта между тях...

Абе май много се отплеснах.Исках да кажа нещо друго.Край на теорията ми,че Чарли е биологичният баща на Дани.Да,възможно е той да е "човекът с мускулите" от миналото на Боряна.Но Дани е син на Димитър.И това става ясно от следващия абзац от книгата след този,в който се описва миналото на Боряна:
Цитат
Година по-късно в дома зад табелката Касабови,щеше да размаха ръчички един прекрасен малък Дани.
Димитър щеше да е щастлив,че отново има син.Щеше да се грижи,да присъства в дома си,да пие умерено..............

Книгата свършва с финала на 1 сезон.Така че не се притеснявай.Сериала ще продължава да те изненадва.Единствено на последните 2 страници има леки подсказки(дори по-скоро усещания за подсказки) за новия сезон.

# 161
  • КиТ
Айде готови ли сте Sunglasses  Popcorn tv

# 162
# 163
  • в 1001-та нощ
А аз си купих книгата тази сутрин и днес на работа я изгълтах половината.Също нямах много добро мнение за Ваня Щерева,но напротив,останах приятно изненадана от начина на пресъздаване на сцените,на мислите и чувствата на героите.И съвсем си се вързват с образите от сериала.Всъщност диалогът си е едно към едно от сериала.Разликата е точно в описанието на мислите и чувствата.
Със глас съм се смяла на сцените със Ставреви.Много вълнуващо са описани и мислите на Камен и Боряна и неусетното раждане на любовта между тях...

Абе май много се отплеснах.Исках да кажа нещо друго.Край на теорията ми,че Чарли е биологичният баща на Дани.Да,възможно е той да е "човекът с мускулите" от миналото на Боряна.Но Дани е син на Димитър.И това става ясно от следващия абзац от книгата след този,в който се описва миналото на Боряна:
Цитат
Година по-късно в дома зад табелката Касабови,щеше да размаха ръчички един прекрасен малък Дани.
Димитър щеше да е щастлив,че отново има син.Щеше да се грижи,да присъства в дома си,да пие умерено..............

Книгата свършва с финала на 1 сезон.Така че не се притеснявай.Сериала ще продължава да те изненадва.Единствено на последните 2 страници има леки подсказки(дори по-скоро усещания за подсказки) за новия сезон.

bouquet bowuu благодаря много

# 164
  • Срещу планината:)
 Popcorn нареждам сe пред TV,

Общи условия

Активация на акаунт