Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
А аз си купих книгата тази сутрин и днес на работа я изгълтах половината.Също нямах много добро мнение за Ваня Щерева,но напротив,останах приятно изненадана от начина на пресъздаване на сцените,на мислите и чувствата на героите.И съвсем си се вързват с образите от сериала.Всъщност диалогът си е едно към едно от сериала.Разликата е точно в описанието на мислите и чувствата.
Със глас съм се смяла на сцените със Ставреви.Много вълнуващо са описани и мислите на Камен и Боряна и неусетното раждане на любовта между тях...

Абе май много се отплеснах.Исках да кажа нещо друго.Край на теорията ми,че Чарли е биологичният баща на Дани.Да,възможно е той да е "човекът с мускулите" от миналото на Боряна.Но Дани е син на Димитър.И това става ясно от следващия абзац от книгата след този,в който се описва миналото на Боряна:
Цитат
Година по-късно в дома зад табелката Касабови,щеше да размаха ръчички един прекрасен малък Дани.
Димитър щеше да е щастлив,че отново има син.Щеше да се грижи,да присъства в дома си,да пие умерено..............

# 136
Знаем, знаем.  Grinning Stuck Out Tongue

А има нов трейлър - видяхте ли го?

По телевизията ли го даваха?На сайта няма нов. Sad

# 137
  • гр. София
Интересно Grinning Май ще си купя книгата, най-сетне някой, който я е чел Grinning
Да, ще видим какво ще стане Simple Smile
Нов трейлър -повече инфо Rolling Eyes

# 138
  • Somewhere far away
Да, въртят го по бтв-ата, обаче не толкова често колкото този, който вече си знаем.

Даваха как Камен казва на всички че ще се женят с Боряна- в няква голяма зала са, като че ли е тържество и най отпред са Христо и Елена и после някви хора влизат... сред които е може би е Димитър но не се разбира. Тва е. Пускайте телевизорите и чакайте! Grinning Ако имате нерви де... Mr. Green Laughing

# 139
  • гр. София
Утре ще е голямо мазало като се върне Димитър Laughing На всички ще им се стъжни Wink

# 140
Интересно видео от снощното парти на "Стъклен дом"(различно е от това,което даваха по БТВ):
http://novinitepro.bg/svejo/scena/zvezdna-vecher-parti-po-slucha … -zstklen-dom.html

# 141
Елена Петрова - в красивата й главица няма никой  Mr. Green

# 142
  • Somewhere far away
Елена Петрва - в красивата й главица няма никой  Mr. Green
Хм... Как стигна до този извод? Shocked Rolling Eyes

# 143
Елена Петрова - в красивата й главица няма никой  Mr. Green
Хм... Как къде стигна до този извод? Shocked Rolling Eyes
гледах клипа. току- що. Но това е мое мнение, не ви го натрапвам  Mr. Green
Яна Маринова , колкото и да я плюят, за мен е с много по- висока езикова и обща култура от Еленчето. И има душа в нея. Онази не знам на какво разчита- тя си знае. Но в нея няма нищо. Аз поне не откривам. Една опаковка, лъсната леко, доколкото е успяла/са успели  Mr. Green Laughing

# 144
  • Somewhere far away
Просто са много различни, разни хора, разни характери и разни темпераменти, просто тя не е холеричен тип като Яна. Но тва не значи че няма нищо в нея.
Мен пък Яна ме дразни на моменти с този нейн смях и непрекъснато хилене!. Rolling Eyes ooooh!

# 145
  • София
И на мен Елена Петрова много ми харесва.Говори точно като актриса,каквато Яна не е.Яна по-скоро се пъне да е интелигентна,актриса,най-добра във всичко.Супер-неприятна жена.Елена Петрова винаги ми действа като свеж полъх.

# 146
  • Пловдив
Гледах видеото от ПроБГ, и докато минаваха артистите, се чудех, кой ли е "загадъчния" тип, на който в първия сезон даваха само част от лицето - по точно само устата, и който даваше нареждания на Николай и на полицейския инспектор. Много познато ми звучи гласа, но не се сещам. Някой разпознал ли го е вече?

# 147
  • Пловдив
mama mariana, по-назад в темата е обсъждано Wink

Разкриха тайната на политика Х в бтв новините- актьорът е Георги Новаков, имам спомен,че някой каза, че е той още преди доста време Rolling Eyes

# 148
  • София
Запис. Малко остана! Grinning

# 149
  • с трима мъже :)
Привет!
Чета назад, но не намирам дали сте коментирали следното:

В трейлъра към сезон2, Камен казва:
"Добре, че брат ми уби баща ми, молът фалира ... още нещо?"

Брат му убил баща му, какво ще рече, според вас? Може и да е съвсем образно казано, но ако се търси прекия смисъл на думата, значи ли че Дани е замесен ве нещо?

Дано аз да не чувам правилно...

Общи условия

Активация на акаунт