Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Само в неделя ще е, засега.

Абе тез торенти верно са правени предварително. Сега го гледах - има разлики. Отрязани са сцените в които Николай вика да пратят бърза помощ, че дъщеря му се самоубива, и където Чарли обяснява защо е лежал в затвора. И истеричния смях на Сиана накрая не е същия.
Добър ден  Mr. Green

Това е торента от Р2Р,нали?И аз го дръпнах и после прочетох,че ъплоудера си е написал в коментара,че поради технически причини около минута от филма липсва.Видях после и какво точно липсва...Дръпни го от Замунда.Там си има всичко.А това,че торентите се правят предварително е пълна глупост.Записват ги от телевизията разни ентусиасти(и аз го правя,но не "Стъклен дом") и ги пускат по торентите. Simple Smile

# 436
Само в неделя ще е, засега.

Абе тез торенти верно са правени предварително. Сега го гледах - има разлики. Отрязани са сцените в които Николай вика да пратят бърза помощ, че дъщеря му се самоубива, и където Чарли обяснява защо е лежал в затвора. И истеричния смях на Сиана накрая не е същия.
Добър ден  Mr. Green

Това е торента от Р2Р,нали?И аз го дръпнах и после прочетох,че ъплоудера си е написал в коментара,че поради технически причини около минута от филма липсва.Видях после и какво точно липсва...Дръпни го от Замунда.Там си има всичко.А това,че торентите се правят предварително е пълна глупост.Записват ги от телевизията разни ентусиасти(и аз го правя,но не "Стъклен дом") и ги пускат по торентите. Simple Smile
Двайсет пъти обяснихме къде са разликите. Казах ти - в изписването на имената. Това в първи сезон, сега не видях да има разлики, поне в имената на актьорите, другите не ги четох. Винаги ги гледам в началото и края на всеки филм и сериал. И видях, че има разлика и то огромна. Липсваха имена. Дори името на режисьора липсваше от това във торента, а в серията, която излъчиха го имаше. За послден път се обяснявам. Дано си  ме разбрала този път  Mr. Green Дори в първите торенти имаше и някакъв бонус, интервю с Елена Петрова.

# 437
  • Somewhere far away
Е да ама замунда не работи вече..поне на мен не ми го отваря! newsm78

# 438
  • София
Изгледах серията. При мене е 10.30, което е сякаш съм гледала серията в България. Тя нали при вас свършва в 10?! Party Party
БОЖЕСТВЕНА СЕРИЯ!!! Емоциите така напират в мене! Flutter Flutter Толкова прекрасна серия никога не е имало досега. Божествен втори сезон - ужасно силен.
Ясно е защо Боряна остана Димитър - той винаги си е бил манипулативно копеле, не се е променил. Вълкът козината си мен, нрава - никога. Хареса ми това, че Камен обяви война на Димитър. Келеш, некелеш... стискам му палци. Обожавам Стефан Данаилов (така естествено играе! Flutter), но наистина ме накара да намразя Касабов-старши.
Бойко Кръстанов и Радина Кърджилова обаче ме разбиха в тази серия! Такава игра не очаквах от тях!!! НЕВЕРОЯТНИИИИ!!! Hug Hug Hug Как му крещеше, че го мрази, и в същото време го прегръщаше и не искаше да го пуска. А той само с треперенето си й показваше колко много всъщност я обича. Heart Eyes
Чудя се само дали "оказалият съпротива" и впоследствие застрелян е Николай?! Shocked
Хари и Алекс ми бяха малко nonsense в цялата работа. Rolling Eyes Чарли ги почна с покер, чудя се обаче дали тази работа на Алекс ще е наистина "да се прави на клоун за дечицата", или ще е нещо по-hard.
Впрочем, велика Ваня! hahaha hahaha hahaha От всичките й тъпизми (и тези на Ставрев - например това с Мускатовата hahaha ), най-много ми хареса моментът между двамата, когато той я вдигна на ръце. Сладури.  bouquet Обаче, когато видях "Маса №13", си казвам: Ей сега ще изтърси за някое суеверие!  hahaha hahaha А аз като видя номера, все 13 избирам. Embarassed hahaha hahaha hahaha

С две думи: Дани и Сиана!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 439
Изгледах серията. При мене е 10.30, което е сякаш съм гледала серията в България. Тя нали при вас свършва в 10?! Party Party
БОЖЕСТВЕНА СЕРИЯ!!! Емоциите така напират в мене! Flutter Flutter Толкова прекрасна серия никога не е имало досега. Божествен втори сезон - ужасно силен.
Ясно е защо Боряна остана Димитър - той винаги си е бил манипулативно копеле, не се е променил. Вълкът козината си мен, нрава - никога. Хареса ми това, че Камен обяви война на Димитър. Келеш, некелеш... стискам му палци. Обожавам Стефан Данаилов (така естествено играе! Flutter), но наистина ме накара да намразя Касабов-старши.
Бойко Кръстанов и Радина Кърджилова обаче ме разбиха в тази серия! Такава игра не очаквах от тях!!! НЕВЕРОЯТНИИИИ!!! Hug Hug Hug Как му крещеше, че го мрази, и в същото време го прегръщаше и не искаше да го пуска. А той само с треперенето си й показваше колко много всъщност я обича. Heart Eyes
Чудя се само дали "оказалият съпротива" и впоследствие застрелян е Николай?! Shocked
Хари и Алекс ми бяха малко nonsense в цялата работа. Rolling Eyes Чарли ги почна с покер, чудя се обаче дали тази работа на Алекс ще е наистина "да се прави на клоун за дечицата", или ще е нещо по-hard.
Впрочем, велика Ваня! hahaha hahaha hahaha От всичките й тъпизми (и тези на Ставрев - например това с Мускатовата hahaha ), най-много ми хареса моментът между двамата, когато той я вдигна на ръце. Сладури.  bouquet Обаче, когато видях "Маса №13", си казвам: Ей сега ще изтърси за някое суеверие!  hahaha hahaha А аз като видя номера, все 13 избирам. Embarassed hahaha hahaha hahaha

С две думи: Дани и Сиана!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Незнам какво друго да кажа...освен СТРАХОТЕН   ....
чисто и просто СЕМЕЙНО изживЯване.
Хубав,чУдесен,завладяващ,интРИигуващ...........БЪЛГАРСКИ....

# 440

Не, оказалия съпрутива и застрелян е 3 човек от групировката, убит при арестуването на кандидат- кмета......  Peace Peace

# 441
  • София

Не, оказалия съпрутива и застрелян е 3 човек от групировката, убит при арестуването на кандидат- кмета......  Peace Peace
Аха, ясно, мерси.  bouquet
Много ми е интересно какво ще прави Николай сега. Късно се сети, че има дъщеря той - къснооооооо... Rolling Eyes А и усмивката на Сиана накрая, след като Дани изхвърча навън, беше тип "ето, пак си тръгна - има по-важни неща в живота си от мен". Confused Confused Confused

Права си, Вица, БЪЛГАРСКИ е! И така да ме разтърси. Евала!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 442

Аха, ясно, мерси.  bouquet
Много ми е интересно какво ще прави Николай сега. Късно се сети, че има дъщеря той - къснооооооо... Rolling Eyes А и усмивката на Сиана накрая, след като Дани изхвърча навън, беше тип "ето, пак си тръгна - има по-важни неща в живота си от мен". Confused Confused Confused

Права си, Вица, БЪЛГАРСКИ е! И така да ме разтърси. Евала!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Точно така изтълкувах и аз смеха .
Иначе като цяло играта на Елена Петрова ми е слаба , не ми въздейства героинята и и леко ми скучнее . Алекс с нейното мънкане ме изнервя , много изкуствени ми идват репликите и , не умее да предава емоция на думите .
Вергов , Данаилов , Блатечки , Краси Ранков и Калин Врачански са актьорите към коитто нямам никакви забележки.По-младите са сладури , но имат да учат още много.
Много силен сезон , особено втория епизод . Сцената със спасяването на Сияна- любима  Heart Eyes

# 443
  • España (Плевен)
Боряна: Много са сладки Ваня и Тони.Обичам ги!
Камен: Ставрев има и малко име?
Боряна: Да! Но го пази в тайна!

Ваня: Може да е отишъл в Тибет?
                     Ставрев: Акъла ти е отишъл в Тибет.Той да не е Дони?!!

Ставрев: Първо евакуираме хората, след това търсим пламъка, а накрая интервютата
    hahaha hahaha

и още във форума на БТВ - "ЯКИТЕ ЛАФОВЕ"

# 444
Страхотен епизод!  bouquet  bouquet
Щом мъжо се запали да гледа #Crazy #Crazy
Ставреви са ми фаворити, страхотна игра!
Браво на Дани - спаси Сианчето, ама после май не се усети.......та избяга така.
Разбрахте ли какъв е Чарли, брат на Христо ли е?
Този пък Димитър какво си мисли- хем е умрял, хем не е и какво очаква....
 #Cussing out #Cussing out

# 445
  • sofia
Смехът на Сиана изглеждаше много зловещ, а и тя преобразена - с тази качулка на главата.
Надсмиваше се на ситуацията   - баща и в ареста, Касабов жив, а тя се опитва да се самоубие , неуспешно. Така го видях аз.

Стефан Данаилов ми е много любим, но Касабов.....

# 446
  • до една звездичка
Ставрев: Първо евакуираме хората, след това търсим пламъка, а накрая интервютата[/i]    hahaha hahaha

И още един от мен (вместо запис):

- Две минерални води!
- Добре де. Едната да е мускатова!

Joy

# 447
# 448
Еленчето май май е огряла навсякъде?!  Laughing Laughing Laughing

# 449
Боже, Боже, какви бащи има само,  newsm78 визирам Димитър, май по-лош дори от Николай се оказа!Що за отношение, защо го прави, за да покаже колко е богат, колко е силен ... та това е сина му все пак, толкова пък бащини чувства да нямаш? Не ги изслуша, раз - раз, сякаш Боряна е играчка за него,а не човек с чувства, сякаш Камен не му е син, просто чудовищно се държа, дали не заплаши с нещо Боряна, не с миналото, защото какво цял живот ли ще  е зависима от него защото я е спасил, нещо по-голямо от това може да има, не дадоха разговора, а и вижте че и Ваня знаеше че тя ще остане с Димитър, и каза на мъжа си кажи на Камен че тя много го обича, значи Ваня знае защо Боряна е с негоНа Камен ще му е много трудно срещу него, може би единствено някой  по-силен властово от Димитър би се справил с него, ех да не беше оживявал изобщо, и Боряна ... страхуваше се и искаше да избяга, и махна пръстена, защото го познава, знаела е че ще стане така,
 и за мен реакцията на Сияна нямаше нищо общо с Дани, по - скоро с видяното по телевизията и всичко случващо се около нея,тя видя ли изобщо че Дани избяга, жалко наистина тази серия показа за всички герои какъв е всъщност е живота, и реално няма голям шанс доброто да победи, нито любовта, нито приятелството, власт, пари, машинации, ... и ставаш не човек, а чудовище, и какво? и за Алекс и Хари ... не е на добре,довериха се на неподходящ човек... Изобщо наистина всичко се обърка, за всички

Общи условия

Активация на акаунт