Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Според мен пък с нищо не я държат Боряна. Просто й беше гузно и затова махна пръстена, те изобщо не са си говорили с Димитър за това какво се е случило. Тя очакваше разговор, но той я отряза. Кара я да се чувства виновна, и заради вината тя пък отряза Камен, щото си знае как ще се сгъби .Тя си е такава, поставя другите пред себе си - какво ще си помисли Дани, хората, сега пък Димитър:mrgreen:

Ставреви ме кефят и мен  Hug

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 10:37 от julisa

# 451
  • под дъгата
Изобщо наистина всичко се обърка, за всички
Нали трябва да се обърка,за да има сериал Wink
Боряна много ме подразни-страх,страх,че я държи с нещо стария -може,ама...след като си решил да правиш Крачката-как беше рискуваш -печелиш,не рискуваш-не печелиш...
А Димитър е длъжен да е такъв,за да оцелее-иначе както е възкръснал и ако се размекне,отпусне и ...ще си спечели куршум.
Сцената с Дани и Сияна-много истинска,настръхнах...
Ставреви-култови са,като щипка аромат от соц.времето ми са на мен Simple Smile

# 452
Боряна- очевидно изпитваше угризения, затова си махна пръстена още преди разговора с  Димитър.Вероятно остави нещата в ръцете му, ако я беше изгонил щеше да се върне при Камен, но не и по своя инициатива.Все в един момент ще се върне при любовта си, предполагам.

Много, много силен филм, вторият сезон дори ми харесва още повече.

# 453
Според мен пък с нищо не я държат Боряна. Просто й беше гузно и затова махна пръстена, те изобщо не са си говорили с Димитър за това какво се е случило. Тя очакваше разговор, но той я отряза. Кара я да се чувства виновна, и заради вината тя пък отряза Камен, щото си знае как ще се сгъби .Тя си е такава, поставя другите пред себе си - какво ще си помисли Дани, хората, сега пък Димитър:mrgreen:

Ставреви ме кефят и мен  Hug
Според теб Боряна влеза във входа, махна пръстена пред тях, влезе в тях, стоя малко и излезе, без нищо да си кажат с Димитър ли? newsm78 Защото дадоха че Камен я чака, стори му се доста на човека това чакане, нормално, и ... не зная, иска ми се да има ПРИЧИНА за да остави Камен, а не ей така от страх,
ТОЯ  ЧАРЛИ е бил 15  години в затвора, децата са на 17-18 години, бременност 9 месеца, стават 16 години, ако веднага е влязал в затвора, не зная, ако е имало процес и т.н. и т.н във времето, може пък да има връзка с някое от децата това изнасилване

# 454
Страхотна серия!Надмина очакванията ми!Сега за филма...
За Алекс-аз познавам такива отрочета на средно богати персони - та те са още по-зле,още от сега считат парите за начин да успяват във всичко.И не се свенят да предлагат да купят това-онова,този-онзи....Не ми харесва интерпретацията на актрисата с този безличен глас и интонация,мрън-мрън...като че ли няма живот в нея...
За Сияна- тя ми е изключително симпатична като образ-явно в това поколение има и здрави морални зрънца....Браво на младата актриса-чудесно попадение на режисьора
За Дани - егоистично,намахано,капризно,богаташко синче,което счита че светът съществува заради него. Сегашните му чувства към Сияна, според мен , няма да издържат много дълго време.

А Елена Петрова като актьорска игра ,според мен,е ГОЛА ВОДА! тая освен да се съблича - друго не умее добре.Не ми е достоверна.

# 455
  • Варна
Според теб Боряна влеза във входа, махна пръстена пред тях, влезе в тях, стоя малко и излезе, без нищо да си кажат с Димитър ли? newsm78 Защото дадоха че Камен я чака, стори му се доста на човека това чакане, нормално, и ... не зная, иска ми се да има ПРИЧИНА за да остави Камен, а не ей така от страх,

Да, така мисля. Свали си пръстена,защото се чувстваше виновна, качи се горе и очакваше да се обясняват. Да ама, Димитър й каза не сега... Тя се чувства все по-виновна и решава,че не може да си тръгне така... И излеза да каже на Камен, за да не тръгне той да се разправя.
Е и на мен ми се иска причина, ама тя до тук е една такава слабовата,че тъй ми се чини Laughing

За Чарли - и аз мисля,че има връзка с някое от децата - дали Дани, Алекс, а защо не и Сияна newsm78 Макар,че за първите двама е по-вероятно Христо да се впрегне толкова...

# 456
Историята на Чарли за изнасилването и героизма му си беше пълна измислица. Лежал е за някакво убийство, както се разбра от думите на майка му. Ако се окаже баща на някое от децата според мен ще стане много латино сериала..
А Димитър според мен сега иска да измъчва Боряна , заради това, което е направила, както видяхме не му пука чак толкова за нея, но и на Камен няма да я остави, защото му е бесен.
Явно тепърва предстои Камен да се пропие и да стане рокера, който паркира мотора си на паркинга на МОЛ-а, от трейлъра.
Еленчето не знам дали е била с Димитър преди, но ще си предложи услугите най-вероятно да изклатят Христо, евентуално с/у процент. Но Димитър е играч и най-много да я използва и после да я натири и да не и даде нищо. Такива като нея бързо приключват цирка.
Интересно Дани сега как ще реагира при срещата с баща си и чия страна ще заеме. Предполагам, че на баща си, но ще видим и какво ще остане отношението му към майка му.

# 457
  • в 1001-та нощ
той каза, че е пребил до смърт изнасилвача ....разбира се той си го украсява според слушателя Peace

# 458
  • на брега на реката
И аз съм от феновете на сериала  и то семейно. За първи път и на мъжът ми му е интересен сериал! Рокерът Камен ли е, аз все си мислех, че е нов актьор и се чудех защо за него нищо не казват.

# 459
  • Бургас
Невероятна серия!
Гледахме я семейно с голям интерес.
Играта на Дани и Сияна ме разби! Справиха се страхотно! Браво!
Филма става много интересен,....нямам търпение да дойде следващия епизод!
А Ставреви ме кефят най-много! Големи сладури! И тези лафове,просто ме разбиха снощи!  hahaha

# 460
  • Дива Индия
Страшно ного ми хареса филма. За жалост изпуснах няколко момента, прим. разказа на Чарли. Каква ли мътна и кървава е около него работата... Дали малката лигла не му е дъщеря? Еленчето да е "спала с шофьорчето и е запазила всичко в тайна"?...ама Христо да знае това.  И защо ли Камен в Америка да трябва да ходи за да оправя далаверите...

Не ми е много приятно, че и книгата Стъклен дом е вече на пазара. Сега ще плъзнат историите и утре всички ще знаят какво се случва. Тъпо е така. Прочем сега разбирам, че мозъкът на цялата работа е Ваня Щерева.

Сияна и Дани бяха снощи страховити. През цялото време, докато даваха моментите с тях, повтарях само Горкото момиче, горкото момиче...
Никой май не споменава барманчето и неговите лафчета. Айде аз ги отбелязвам също с 6!

# 461
  • София
Ваня Щерева в интервю каза,че само е загатнато за някои неща,които може да се случат по-нататък.Че книгата е направена само по първи сезон,не пречи на течащия в момента сериал и че не издава тайни от него Peace-споко.
Не вярвам Чарли да е нечий баща,за мен той е дошъл да стъжни живота на всичките си близки,които са го "изоставили" в затвора.

# 462
  • София
Абе какво горко момиче и какво морално зрънце ви е Сияна бе, хора? Бързо забравихте как забременя тая девойка май - от гаджето на най-добрата си приятелка. Егати морала, а?

Елена Петрова и за мен е гола вода като актриса, никаква я няма. Иначе е ясно, че Касабов държи Боряна с нещо и не е по нейно желание оставането при него.

# 463
Евентуално се очаква и ивключването на Златка Димитрова в някои от сериите... Simple Smile

# 464
Здравейте. Може ли и аз да се включа?
Гледам сериала от първи сезон и много ми харесва. Много.

Но сега директно на въпроса: Дали не е възможно Чарли да е брат (или близък роднина) на Христо и преди 15 години да го е измъкнал от нещо, а той да не му е помогнал? Така част от историята с предателството остава. Може да е бил някой за да защити брат си. Майка му не живееше в толкова лош апартамент доколкото се сещам.

И аз мисля, че Димитър държи с нещо Боряна, но тя иска Камен да я следва и да не се отказва от нея, иначе нямаше да му каже да я остави на мира и да не я търси без обяснение. Ако наистина иска да го разкара да беше измислила някаква поне достоверна история. Не може да очаква, че като му каже да се маха без обяснение и той ще го направи.

Общи условия

Активация на акаунт