Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 419
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Евентуално се очаква и ивключването на Златка Димитрова в някои от сериите... Simple Smile
newsm78 Тя пък какви ще ги дири там?

# 466
Евентуално се очаква и ивключването на Златка Димитрова в някои от сериите... Simple Smile
newsm78 Тя пък какви ще ги дири там?
E, не е сигурно, просто се говори Simple Smile

# 467
  • Варна
Според мен Боряна си играе добре ролята на непораснало момиченце, което е свикнало някой да го подкрепя, подпомага, но още няма сили да се пребори за достойнството си. Касабов я "държи" с миналото им, с характера си.
Само дето на Елена й личи колко се притеснява, докато играе Simple Smile и репликите й са малко сковани

# 468
Абе какво горко момиче и какво морално зрънце ви е Сияна бе, хора? Бързо забравихте как забременя тая девойка май - от гаджето на най-добрата си приятелка. Егати морала, а?

морал ...нулев,  да не кажа по-точната дума.Но цената, която плати за  недомислената си постъпка е прекалено  висока, затова буди съжаление

# 469
Хай, днес измислих едно разказче, ще го поместя в блога, там ще го търсите. Засега е готово само заглавието "Чарли"  Mr. GreenНо, предупреждавам, дами със слаби нерви и крехка психика да не четат. Тъй като е драма- голяма.

# 470
  • в 1001-та нощ
Димитър да държи Боряна?

да не би Дани да не е негов син и да я е взел бременна?  newsm78

# 471
Това,не го ли спомена Боряна в първия сезон Embarassed

# 472
  • София
На мен пък Сияна ми харесва, и ми се струва, че е най-комплексният персонаж в сериала. Такива герои стигат до дъното - морално, емоционално - докато накрая не осъзнаят сами колко са жалки и се отвращават от себе си. Това направи и Сияна. На такъв герой предстоят два избора - или да продължи по същия начин, и да става все по-жалък, или да си вземе живота в ръце и да се измъкне. Какъв избор ще направи е мерилката за това колко струва като човек.

# 473
 newsm78 Може да съм изпуснала пак някоя сцена или подробност, простете ако е така, но защо Сияна каза, че нямало да може да има деца?  newsm78 Само заради това, че е правила аборт ли? Това не е ли било във времето преди 30-40 години когато абортите са били нелегални и вероятността от трайно увреждаме много висока.

# 474
newsm78 Може да съм изпуснала пак някоя сцена или подробност, простете ако е така, но защо Сияна каза, че нямало да може да има деца?  newsm78 Само заради това, че е правила аборт ли? Това не е ли било във времето преди 30-40 години когато абортите са били нелегални и вероятността от трайно увреждаме много висока.
Беше нелегален аборт в 4-ти месец/много късно/ , подробности други незнам

# 475
  • до една звездичка

Не се отнася само за "онова" време. Зависи от аборта. Риск винаги има.

# 476
И нейния аборт беше нелегален,тъй като беше в четвъртия месец и след това получи усложнения

# 477
Аборта на Сияна беше нелегален- тя беше в 4 месец и се получиха усложнения..... ooooh! ooooh! Доктора й е казал, че повече няма да може да има деца....  ooooh! ooooh!

# 478
Аа, мерси   bouquet, изпуснала съм я явно тая сцена, пък уж го гледах и после в нета.

# 479
  • Луната ни пази
Видяхте ли Сияна как започна да се смее, когато Дани хукна след като разбра за баща си? Един налудничав смях...  ooooh!
Ами нейния баща в ареста, неговият жив, то или да плаче или да се смее, ама в тази ситуация не се знае човек как ше реагира!

Общи условия

Активация на акаунт