Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Категорично смятам, че книгата е можела да бъде написна и с по-добър стил. Така де, при толкова лъскав филм, с такъв кастинг, с такова хубаво заснемане и пр. като продукция, изреченията можеха да звучат по-меко, по-деликатно, по-стилно. Разбира се, че и в стилна реч може да се разкаже негативна история, мръсна история дори. Нали обикновено авторът си обича еднакво героите, и добри и лоши, такива ми ти работи... Просто такъв стил ми е типичен за мрачен и черноглед човек, или човек, който гледа единствено по този начин на живота и въобще всичко, което прави.

Слаш, този, с когото се срещаше Чарли, не е психолог. Това беше социален работник. Както по американските филми, където те принуждават да се срещаш с такъв на определен период от време, да му се отчиташ за търсената и намерената работа...

Не ви ли струва, че Камен е започнал да говори много ниско (не тихо, а ниско като тон), едва го чувам и разбирам сред останалите герои. То бива сексапил, ама то сексапилът не е само в тоналността, а и в думите  Mr. Green

# 511
Aбе хора кога ще е следващия епизод казаха ли Rolling Eyes

# 512
  • Варна
Това, че Дани избяга накрая, е естествено - баща му се е завърнал жив, как да не се втурне навън, към него, към майка си? А Сиана се смя на ситуацията, на абсурдността. Все пак, дано не я "пратят" в лудница, дано героинята й се "справи" по друг начин. Касабов старши изглежда, че ще бъде сложен образ, може и на сценаристите още да не им е ясно накъде ще го насочат Simple Smile Според мен е нормално Боряна да не смее да скъса с него - все пак са били заедно много години, тя не е тип силна жена, а той е доминантен. Малко не ми се връзва историята на бедно момиче, стигнало до "тинята" и извадено от там от богатия чичко. Това поражда някаква вътрешна сила, озлобление, амбиция или просто житейски опит, който личи. Тя просто ми изглежда прекалено ранима и слабохарактерна за такава история. Е, поне аз така я виждам, а какво ще последва - ще видим Simple Smile

# 513
  • Разпиляна във въображението
Aбе хора кога ще е следващия епизод казаха ли Rolling Eyes

Не толкова скоро колкото ми се иска. Предполагам, че ще е събота или неделя. Клоня за неделя.

# 514
Мерси, за клипчето  bouquet

И още едно въпросче-аз не разбрах Димитър откъде взе пари да купи Феникс?
Никой не разбра. Може би ще стане ясно по късно.
Някой знае ли как да си сваля снимка от сериала?

Ами аз мисля, че сключиха нещо като сделка. Касабов свидетелства срещу бъдещия кмет и цялата група, а в замяна на това получава Феникс .

Може ли клипче със смеха на Сиана ? Аз гледах съкратената версия Simple Smile

# 515
  • КиТ
Само в неделя ще е, засега.

Абе тез торенти верно са правени предварително. Сега го гледах - има разлики. Отрязани са сцените в които Николай вика да пратят бърза помощ, че дъщеря му се самоубива, и където Чарли обяснява защо е лежал в затвора. И истеричния смях на Сиана накрая не е същия.
Добър ден  Mr. Green

Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy,ща слушате Слаш бе Wink Peace,ааааааа Mr. Green

Що бе от разказа за Борянка или от нещо друго Whistling Hug Heart Eyes Hug

Нали бяха казали,че Сияна ще израсне и ще стане друг човек,мисля,че ще отида при психолог и ще загърби старото си аз,ще скъса с Дани,щото аз не виждам те да се обичат толкова мноог и ще започне нов живот на чисто далеч от баща си Thinking

Но сценария на Слаш както винаги поздравления smile3501 omm,сто пъти ти казах да отидеш в София,ама ти не ме слушаш,маймунке Heart Eyes  mrstraetz

Боже колко сте изписали само,а балкона се пълен бре голяма активност тоя сезон Thinking,което е добре между другото  Hug

# 516
Това, че Дани избяга накрая, е естествено - баща му се е завърнал жив, как да не се втурне навън, към него, към майка си? А Сиана се смя на ситуацията, на абсурдността. Все пак, дано не я "пратят" в лудница, дано героинята й се "справи" по друг начин.

В началото на филма, 'шапката' или как се казва там обърни внимание на Сиана  Simple Smile

# 517
Това, че Дани избяга накрая, е естествено - баща му се е завърнал жив, как да не се втурне навън, към него, към майка си? А Сиана се смя на ситуацията, на абсурдността. Все пак, дано не я "пратят" в лудница, дано героинята й се "справи" по друг начин.

В началото на филма, 'шапката' или как се казва там обърни внимание на Сиана  Simple Smile
Изглежда като от лудницата. Но в нета имаше информация, че ще стане много безмилостна.

# 518
  • София
Айде вижте туй, моля ви се - първите няколко секунди са клипчето със смеха на Сияна. На мен ми се струва, че като го излъчваха по ТВ се изсмя със звук, зловещо.

Докато тук и по торентите е съвсем беззвучно. Та аз ли си въобразявам вече. Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=Vpdtsj6p84w&feature=related

# 519
ами аз когато гледах епизода по БТВ не видях изобщо кога се е засмяла. Чак от торента видях смеха.

# 520
Абе точно зловещо се изсмя, не силно, но втрещяващо #Shocked

# 521
Абе мацки, какво са направили със Супер Камен тези стилисти? Нещо не ми харесва брадата му как са я направили. Пак гледах серийките и нещо ми убягва сексапила, а аз много го харесвам по принцип. Crazy Crazy Crazy Crazy
А иначе Сианчето си се изсмя много зловещо наистина много ясно се чу.

# 522
  • София
Ама да, ама не беше ли различен смеха от това на линка, не беше беззвучно? Crazy

# 523
  • Somewhere far away
Абе точно зловещо се изсмя, не силно, но втрещяващо #Shocked
Да, беше просто гримаса- не с глас - аз поне не съм чула никъв глас.
 newsm78

# 524

Общи условия

Активация на акаунт