Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 473
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Ебати тоя Касабов що мрази толкова Камен? Не съм гледала първия сезон много много Rolling Eyes
Димитър пиел,биел и тормозел майка му.Май тя се самоубива заради тормоза.

# 361
Боряна и тъжна, и весела- все гледа по еднакъв начин. Не може да ми въздейства. Добре, че е хубава.
Димитър много ме е яд, че са го направили толкова лош, нали уж се е променил.

# 362
Митака показа истинският си образ... мръсна долна гад  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Сто на сто е заплашил с нещо Боряна, че така набързо да промени решението си  newsm78  ooooh!
И сега Камен и Христо дали ще се обединят срещу него  newsm78

Ставрев от 7 години и 2 месеца да не подари на Ваня цветя  Joy как се криеше с букета някой да не го види  hahaha

# 363
E,в случа й,че Боряна избере Камен се губи цяла тръпка ии интрига .Хепи енд и това е . Ще има дълга ии мъчителна борба за нея и чак тогава може би ще падне в прегръдките на любимия Whistling

# 364
  • au bout du monde
Страхотен епизод! Без дъх останах!

Очаквах такова нещо от Боряна. Димитър явно й е казал нещо,но ако не е нямам думи ooooh!

# 365
  • ...край Дунава
Ебати тоя Касабов що мрази толкова Камен? Не съм гледала първия сезон много много Rolling Eyes
Димитър пиел,биел и тормозел майка му.Май тя се самоубива заради тормоза.

Хм, значи ясно Камен защо го мрази, но Димитър защо мрази Камен., пак да питам, че не схванах? smile3506

# 366
Боряна и тъжна, и весела- все гледа по еднакъв начин. Не може да ми въздейства. Добре, че е хубава.
Димитър много ме е яд, че са го направили толкова лош, нали уж се е променил.

Съгласна съм, много ми е меланхоличнаКолкото и да ми харесва някак си няма огън и жар в нея Rolling Eyes

# 367
  • София
Ставрев от 7 години и 2 месеца да не подари на Ваня цветя  Joy

Вторник било  Joy

# 368
Пфу, Боряна ме дразнеше преди, но сега направо не мога да я гледам. Никакви чувства в нея... Един поглед, едни жестове... Голяма депресия ще бъде сега с нея...  ooooh! . Димитър гад голяма. Сигурно е свързано нещо с миналото на Боряна... Нали от рекламата "но забравиха, че имат минало...". Съмнявам се да е свързано с бизнеса или Дани... Или може би предишен бизнес на Боряна някъде по магистралите...

# 369
  • София
Някой знае ли къде да видя имената на "водещата на новините " във филма  newsm78

# 370
и аз си мисля,че при Боряна има нещо много тъмно и гнило. С това я държи Димитър., може би... newsm78

# 371
  • КиТ
E,в случа й,че Боряна избере Камен се губи цяла тръпка ии интрига .Хепи енд и това е . Ще има дълга ии мъчителна борба за нея и чак тогава може би ще падне в прегръдките на любимия Whistling

Да,така ще направят иначе кво ще се нищи цял 2-ри сезон Mr. Green

А тая Алекс,адски ме раздразни 1200 никви пари не били #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy,колко пари имат тея хора-че да се поогледа малко,тя ако остане без пари хич не я виждам само да се оплаква и да рачита на маме и тате,ама света я чака отвън,а тя хич милата не е подготвена за това,ама хич ooooh!

# 372
  • Варна
Уф, аз го изтървах докато слагах народа да спи,че утре са първа смяна Sad

Някаква идея ще има ли повторения и кога newsm78

# 373
  • au bout du monde
Уф, аз го изтървах докато слагах народа да спи,че утре са първа смяна Sad

Някаква идея ще има ли повторения и кога newsm78

Сега дават вчерашния епизод по БТВ синема. Сигурно утре вечер ще дават и втори епизод.

# 374
  • Somewhere far away
Защо са ти повторения - чакаш на сайта почти веднага го качват- и там си го гледай- не са ти нужни повторения.  Mr. Green Wink

Общи условия

Активация на акаунт