Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 369
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Аз едно не разбирам. Първо Димитър търси Камен и се опитва да го върне в БГ. Като се видяха в началото на сериала всичко между тях беше ок.
Как сега го мрази и ще го съсипва?

# 406
Е нали трябва да има и поучителни елементи, че не бива да се краде... че има наказание после:))

Серията тази вечер наистина беше разкошна.... аз дето чат пат следя филма, днеска не можах да си мръдна погледа от екрана, много стил, много добра игра, супер беше, БРАВО!!!!

Аа за кражбата те са си виновни - детски работи са това! Кой ги кара да краднат бе?! Ами като са деца нека се учат. Парен супа духа!

Като нямаш пари - няма даси купуваш блузата и точка! Mr. Green

# 407
  • София
Аз едно не разбирам. Първо Димитър търси Камен и се опитва да го върне в БГ. Като се видяха в началото на сериала всичко между тях беше ок.
Ти само първа серия ли си гледала?Те оттогава се случиха сто неща!Много ясно,че ще иска да го съсипе-взел му е бизнеса и жената..

# 408
Според мен не можем да я обвиняваме Бубето. Замислете се какъв огромен шок е това за нея!!! Човек, в състояние на шок не може да реагира адекватно. Все пак тя има син, дългогодишен явно семеен живот с Касабов, най-вероятно ще си се върне при Камен, тя не може без него, той си е е тръпка... А и както се разбира Касабов е мафиот, така че няма да е зле, ако избягат в Америка двамцата далече далече:)) може и маминото синче Дани с тях си да вземат... За какво им е Молла, само проблеми ще са това, при това в дълъг план... (кой знае колко серии може да се направят от един Молл:))  Накефи ме, как Касабов директно си избра да спи в стаята за гости:)) ...ами да:)) много деликатно:))

Да Ставреви са наистина големи сладурчета и много добре си играят ролите. Днеска много добре и стоеше тази прическа:)

Боряна направо се изгаври с Камен #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out smile3515 smile3515
ДА  ЕГАТИ ЛЮБОВТА дет изпитва към него в последните кадри всичко видехме #Cussing out Sick Sick

# 409
  • в 1001-та нощ
Историята на Чарли - ако е вярна - дали е възможно Елена да е била изнасиленото момиче, Чарли набива и убива изнасилвача, никой от компанията не го защитава, влиза в затвора, а Алекс е дете от изнасилвача - и епазената тайна от Чарли, Христо.... newsm78 newsm78 newsm78

# 410
Ти само първа серия ли си гледала?Те оттогава се случиха сто неща!Много ясно,че ще иска да го съсипе-взел му е бизнеса и жената..
Гледала съм всички серии до сега. Той какво очаква, да стои в Лондон толкова време и като се върне всичко да е по старому ли?

# 411
Историята на Чарли - ако е вярна - дали е възможно Елена да е била изнасиленото момиче, Чарли набива и убива изнасилвача, никой от компанията не го защитава, влиза в затвора, а Алекс е дете от изнасилвача - и епазената тайна от Чарли, Христо.... newsm78 newsm78 newsm78
Елена би трябвало да знае за това.  Mr. Green Laughing Това би трябвало да е нейна тайна

# 412
  • Somewhere far away
Като споменахте Ставреви!  Ваня ме побърква от смях- Тони също де но Ванчето беше звездата тая вечер!!  

А Ваня в бара на Коки - култуви кадри! "А ти що не вземеш да минеш през салона да те оправя малко - стига си ходил с тая шапка!" Laughing Laughing
Ох- не, не!  Joy Joy hahaha

# 413
  • в 1001-та нощ
Елена би трябвало да знае за това.  Mr. Green Laughing

е да, разбира се

# 414
Има някой нелогичности в тоя филм, и отвреме навреме слаба актьорска игра, сцената с обаждането на майката на Сияна бе направо пародийна. Никой друг ли не го е забелязал  Thinkingот разните там продуценти, режисьори, или това е търсен ефект не знам. Но тази вечер наистина беше много силна серията. И актьорите са задобряли. Ставрев е сладур, вчера ми хареса и Еленка. Браво на авторите. Много ми харесват и дрехите, всичко в дизайна, много добър избор, много стил струи отвсякъде.  PeaceИ аз съм в очакване на завръзката около Чарли.
А Алекс била ли е бременна от Дани, че той каза в предната серия че "аз имах една приятелка, която направи аборт, но ми говореше"?

# 415
  • в града на младостта
моля в newsm78и, кажете ми от къде мога да сваля епизода от тази вечер

# 416
А Алекс била ли е бременна от Дани, че той каза в предната серия че "аз имах една приятелка, която направи аборт, но ми говореше"?

Това не го ли каза Хари, или аз не съм разбрала правилно....  newsm78 newsm78 newsm78

# 417
  • София

Не го каза Дани а къдравелкото  Wink

# 418
  • в 1001-та нощ
хари го каза

# 419
Сега дадоха рекламата за новата серия.Очертава се голям екшън и интриги

Общи условия

Активация на акаунт