Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
ПП. Аа, да, и защо в отварящите надписи пишат "Със специалното участие на Стефан Данаилов"? Значи ли това, че се появява само за няколко серии и после пак ще изчезне?

Че те и Асен Блатечки не го пишат при другите актьори накрая, ами при тези за този епизод, ама аз чак днеска го видях......  #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 421
Историята на Чарли - ако е вярна - дали е възможно Елена да е била изнасиленото момиче, Чарли набива и убива изнасилвача, никой от компанията не го защитава, влиза в затвора, а Алекс е дете от изнасилвача - и епазената тайна от Чарли, Христо.... newsm78 newsm78 newsm78
Елена би трябвало да знае за това.  Mr. Green Laughing Това би трябвало да е нейна тайна
Нещо немога да си представя Елена като жертва, тя дори и бедна е била гаднярка. Crossing Arms
Сега ми се струва, 4е Дани ще застане на страната на татенцето. Не 4е много зависи от него, но все пак.
Ставреви мен ако питате изнасят сериала на раменете си. Няма такива хора просто - страхотна игра, много се забавлявам с тях. Вси4ки други са едни загадъ4ни, меланхоли4ни, Ставреви са живи.
Бубето пак ме ядоса адски много. Има някаква тайна тая мацка, тя си планираше да остави Камен , ина4е нямаше да си маха пръстена.
Но и Христо не е много 4ист ми се струва.
Сега гледах трейлъра - Еленка и на Димитър ли е била любимка. Wink Тая рижата май някой няма да издържи и ще е гръмне, тя с вси4ки е партия.
Така заплетоха сюжета в тази серия, 4е направо няма търпение за следващата серийка.

# 422
  • Somewhere far away
Следващите епизоди ще са само в неделя вече, нали?

# 423
Ами сега гледах програмата - пише в неделя, че е третия епизод. Нали уж всеки ден щяха да дават? Thinking Thinking Thinking

# 424
  • sofia
Съмнявам се да е всеки ден, едва ли имат толкова заснети серии.

Не знам, но много ме кефи сериала. Наистина заплетоха сюжета и стана повече от интересно. Очакват се още обрати и тайнсвено минало.

# 425
  • в 1001-та нощ
и аз разбрах всеки ден и днес се вбесих, че само 2 пъти седмично ooooh! Crossing Arms Thinking Naughty #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 426
  • Somewhere far away
А не ... няма да е всеки ден, това се разбра още преди време когато Елена госутваше в тази сутрин.

# 427
  • София
Само в неделя ще е, засега.

Абе тез торенти верно са правени предварително. Сега го гледах - има разлики. Отрязани са сцените в които Николай вика да пратят бърза помощ, че дъщеря му се самоубива, и където Чарли обяснява защо е лежал в затвора. И истеричния смях на Сиана накрая не е същия.

# 428
Само в неделя ще е, засега.

Абе тез торенти верно са правени предварително. Сега го гледах - има разлики. Отрязани са сцените в които Николай вика да пратят бърза помощ, че дъщеря му се самоубива, и където Чарли обяснява защо е лежал в затвора. И истеричния смях на Сиана накрая не е същия.
Добър ден  Mr. Green

# 429
  • София

Слава богу, че с тези 2 часови маратони ще ме изхвърлят от нас  Mr. Green

# 430
  • София
Аз знам, Слаши, знам, ама досега само на думи ти вярвах, а сега и аз ги забелязах разликите. Laughing Не ми се беше набивало толкова на очи досега.  Laughing

# 431
  • в 1001-та нощ

Слава богу, че с тези 2 часови маратони ще ме изхвърлят от нас  Mr. Green

е, защо,мъжът ми е по-фен от мен

# 432
  • в 1001-та нощ
Аз знам, Слаши, знам, ама досега само на думи ти вярвах, а сега и аз ги забелязах разликите. Laughing Не ми се беше набивало толкова на очи досега.  Laughing

да не са изрязвани с рекламите?  newsm78 newsm78

# 433
Знаех си ,че тук ще разбера всичко.... Laughing Heart Eyes Blush Joy.Тамън половинката ме бъзика,че пак се ровя във форума  и да видиш ти какав смях падна като му изчетох клюкините по темата Joy...та ние сме по-по и от най-актуалната медия........ Laughing

# 434
Някои има ли линк към торент?

Общи условия

Активация на акаунт