Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 214
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Някой виждал ли е Камен без брада? Защо винаги е толкова грозно брадясал във филма?!
Сега гледам първа серия от новия сезон Grinning

# 496
Някой виждал ли е Камен без брада? Защо винаги е толкова грозно брадясал във филма?!
Сега гледам първа серия от новия сезон Grinning
Когато го видиш без брада ще разбереш  Mr. Green

# 497
Ето го без брада  Wink

а за трейлъра с мотора да питам пак  newsm78 линкче нещо ще дадете ли

# 498
На мен серията от неделя ми хареса много повече от снощната, не знам защо, но и снощната беше страхотна. Heart Eyes На мен не ми изглеждаше Боряна да е заплашвана с нещо от Димитър. Сутринта даже и закуска му направи. Tired Ако съм се заблудила, грешката е на актрисата. Наистина нещо и куца играта напоследък. Както някой спомена, сякаш се притеснява като играе. ooooh! Преди не ми правеше такова впечатление, ама сега...
Не мога да проумея как Дани остави Сиана. Естествено е, че е шокиран и пр., ама тя щеше да умре преди няколко часа, да беше извикал някого, на Алекс да се беше обадил. ooooh! Сиана ми е любимият персонаж. Наистина осъзнава колко е жалка, осъзнава и причините за това. Опита се да сложи край, не се получи. Сега мисля, че ще се стегне и ще стане наистина много силна. Wink

# 499
Мерси, за клипчето  bouquet

И още едно въпросче-аз не разбрах Димитър откъде взе пари да купи Феникс?

# 500
Мерси, за клипчето  bouquet

И още едно въпросче-аз не разбрах Димитър откъде взе пари да купи Феникс?
Никой не разбра. Може би ще стане ясно по късно.
Някой знае ли как да си сваля снимка от сериала?

# 501

а за трейлъра с мотора да питам пак  newsm78 линкче нещо ще дадете ли
Предполагам, че е този, накрая дават Камен до мотора

http://www.btv.bg/seriali/glass-home/videos/video/1531496516-Och … skoro_po_bTV.html

# 502
А не само там. От вчера се появи като нов персонаж и в Забранена Любов, заедно с Кадурин. Там е без брада. Днешния епизод към края имаше силно присъствие. Интересна битка се получи между Нова и БТВ, защото едни актьори ги гледаме и в двете продукции. Яна Маринова, също по-късно ще се появи...

За всички фенки и фенове на Стъклен Дом, специално от Every.BG! Simple Smile

> Видео интервю със Стефка Янорова /Ваня/
> Видео интервю с Радина Кърджилова /Сиана/
> Видео интервю с Бойко Кръстанов /Дани/

Предстоят още интервюта с Калин Врачански, Яна Маринова, Краси Ранков и други.

# 503
И аз смятам че има причина Елена да остане с Димитър.
Иначе от снощната серия много ми хареса и сцената когато Николай звънна на Сиана, а тя му заяви ,че няма време тъй като тъкмо се самоубивала и то заради него , и как се молеше после на ченгетата да пратят линейка при нея. Жалко че не го дадоха повече да видим как е ,все пак той все още не знае, че тя не е  успяла да сложи край на живота си т.е. смята че вече е мъртва.
А пък това ,че Дани избяга и остави Сиана сама след като чу за баща си за мен е нормално ,като гръм от ясно небе разбира че мъртвият му  баща е жив ,вие на негово място как бихте постъпили?
Хайде приятна вечер.  Hug

# 504
Дали ще повтарят снощната серия?

# 505
Да,например тази вечер от 22ч по Бтв синема

# 506
Супер ,благодаря мария п      bouquet

# 507
  • Разпиляна във въображението
Сияна мисля, че започва да превърта.

# 508
  • в сърцето на един мъж...
Аз сега гледам първи сезон и в него стария Касабов говореше с този от ДАНС - нали му поиска услуга. Според мен това е услугата - да му дадат пари да купи Феникс.

# 509
Сияна мисля, че започва да превърта.

Типичен пример за ретрофлексия - вследствие на автоагресия, предизвикана най-вероятно от емоционална невъзможност да нарани хората, които я нараняват.

А последният кадър с нейния сатанински смях, незабелязан от Дани по разбираеми причини, най-вероятно ще ни запознае в следващите серии с месомелачката в българските психиатрии.

Отлично превъплъщение в роля - браво на Радина Кърджилова!

Общи условия

Активация на акаунт