Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 163
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Somewhere far away
А?! Ти май нещо се обърка, а? Алоууу, точките ще слагаш като ти дойда у вас на гости, ясно? Тук аз ще реша кога и колко да пиша. Ясно?!
Пхаха леле да се смея ли и да се подигравам на постове като този hahaha?! И дветее! Shocked Mr. Green Laughing Laughing
Колко мъка има по тоя свят... Grinning

# 601
 Laughing Андреа, туй чудовище, Аз сефте виждам това нещо, но не я искам. Нееее!!!!! Laughing Shocked

# 602
  • до една звездичка
... да се смея ли и да се подигравам...

върви си поплачи някъде на спокойствие и ни остави на мира с тъпоумните си коментари, предлагам.  Stop

# 603
# 604
Хехехехе, българеел Simple Smile Хора, какво да прави един български сериал, да арабее ли   Joy
Факт е, че има едно средно поколение актьори, дето за нищо не стават, нито Елена може да играе, нито Яна, нито Калин, факт.
Илка Зафирова за 5 минути се появи жената и си ги сложи в задния джоб.

Впрочем, това, което съм чувала от кухнята е, че не е било толкова трудно да намерят актьори, които да не играят дървено, колкото да намерят сценаристи, които да пишат с жив език. Та има го и момента с диалозите.
да, това за диалога..много е вярно. Същият проблем го има, очеизваждащо, и в Забранена любов. Чудя се защо  Mr. Green
Илка Зафирова ми напълни душата. Много се зарадвах, като разбрах, че ще играе. Вижте Иреней Константинов как играе, може ли да сравните Калинчовата игра с неговата. Не  Mr. Green
Майко, ако пък се сетят да поканят Руси Чанев, тогава ще ударят десятката  Peace

# 605
  • в сърцето на един мъж...
Оф, айде върнете се към сериала Peace
На мен ми харесва, най-малкото защото е български, такова нещо не е правено отдавна и изобщо много много се радвам, че го има. От години българското кино не е събирало толкова много хора да гледат нещо, направено тук, мило, родно. А ето Мисия Лондон, Източни пиеси, Светът е голям и спасение дебне от всякъде, Стъклен дом - тези продукции събират зрители, да не говорим, че някои разбиват рейтинги и класации. За мен това е прекрасно, като се има предвид, че в последно време българското кино съвсем го няма Sad
По въпроса за играта на актьорите - няма кино традиции вече и всички играят в театъра - та от там идва и това сковаване. Не могат да усетят камерата, а в театъра е съвсем различно.
И понеже живея далеч, прибирам се само лятото - ето това е картинката, която видях от страни като се прибрах. Сценария просто пресъздава нещата от живота Peace

# 606
Напълно съм съгласна с GeiaHug За мен най-слабите актьори в сериала са Яна Маринова, Елена Петрова /напоследък, преди не ми правеше такова впечатление/ и Алекс /не помня името на актрисата/, но то по-скоро е от флегматичното и говорене. Tired Смятам, че останалите се справят добре, някой по-добре от други...

В анкетата гласувах, че Дани ще застане на страната на баща си, което ще е нормална реакция.

# 607
Ей много сте добри. За 2 часа сте успели и "стъклен" скандал да си спретнете. Mr. Green
Сега за героите.
На мен Ставреви са ми забавни. Внасят много свежо настроение, особено като се заредят депресарски сцени с Боряна или Сияна и техните невъзможни любови.  Tired
Елена Петрова и за мен играе слабо. Или не може, или не иска да извади емоцията от себе си. И когато е тъжна, и когато е весела, все една и съща и е физиономията. Ако го гледа човек без звук филма, изобщо няма да се ориентира.  #Crazy
Яна Маринова на мен лично не ми е от най-симпатичните, предполагам заради този глас дето вади в стил травестита Елза Парини. Ама в сравнение с Боряна е по-добре. Crazy
Калин всеки път като го видя ми прилича на някой клошар, след тежка пиянска вечер. Да вземат да го барнат нещо този човек. 2 мола има пък такъв рошав и брадясъл ходи.  hahaha
Георги Кадурин ми идва един такъв неориентиран, ама то сигурно заради ролята ми остава такова усещане.  Whistling
Вергов играе много добре. Това жестоко-насмешливо-подигравателно отношение към всичко и всички му пасна много добре.  Peace
Димитър за мен е типичния чичко парички. Възрастен, побелял, дебел, постигнал богатството си  с далавери. Стефан Данаилов го пресъздава добре.  Flutter
Младите ми идват едни такива "лигави". И Дани, и Хари, и Алекс. Коки е пич. Той е младия вариант на Ставрев.  Mr. Green
Сиана не мога да я преценя, защото още не си е развила героинята. От както е почнал сериала до сега тя само се депресира и се чуди какво да прави с бебето. Друго не прави. Предполагам, по-нататък ще й развият образа.  Thinking

# 608
[quote author=slashwoman link=topic=525471.msg16451098#msg16451098 Майко, ако пък се сетят да поканят Руси Чанев, тогава ще ударят десятката  Peace
[/quote]

Ееее, наистина!Много бих се радвала да го видя в този филм!А, дано се сетят!

# 609
Цитат на: slashwoman link=topic=525471.msg16451098#msg16451098 Майко, ако пък се сетят да поканят Руси Чанев, тогава ще ударят десятката  Peace
[/quote

Ееее, наистина!Много бих се радвала да го видя в този филм!А, дано се сетят!
Руси Чанев е уникален актьор. Преди 11 години отивам при него за автограф и започвам да му казвам колко много го харесвам, че е прекрасен актьор и тнт ,а  той ме гледа с невярващи очи, че някой на 23 години, девойка, може да харесва него! Най- добрите ни актьори са с най- ниско самочувствие..
Поканете го.В главна роля, обаче.

# 610
  • София
Ох, може ли някой бързо да ме светне колко струва романа Стъклен Дом?  Blush Майка ми точно отива към Славейков да си търси някаква книга, и искам да й възложа да ми го купи. Blush

# 611
Ох, може ли някой бързо да ме светне колко струва романа Стъклен Дом?  Blush Майка ми точно отива към Славейков да си търси някаква книга, и искам да й възложа да ми го купи. Blush
да приготви 5 лева  Mr. Green Laughing Mr. Green

майко, 12 кинта. С отстъпката 9.  Shocked Shocked Shocked

# 612
  • София
Не беше ли около 15? Crazy Не че и 5 няма да са й много на таз книга, ама пуста краста. Laughing

Ахаха, ясно, мерси за уточнението. Grinning Ква отстъпка?

# 613
Не беше ли около 15? Crazy Не че и 5 няма да са й много на таз книга, ама пуста краста. Laughing
http://www.books.bg/books/118/644059.htmlскив  Mr. Green

# 614
  • София
Хахахах, 5 лв! Сигурно поне 12 ще е! Бая народ чака парички от нея!

Аз пък не харесвам Агента (имам предвид този, който се появяваше и изчезваше при Димитър в Лондон) - ми той ми играе в също в негов си филм, даже по-скоро в театър! Преди всеки 2 думи като си поеме сепнато набързо въздух - ега ти, все едно че вижда тъща си да се хвърля от прозореца! Сега още някакъв се появи такъв, ще се задавят с плюнката си тия хора! Просто типичен жест за старата школа. В Забранена любов Митето е същият!

Общи условия

Активация на акаунт