Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 147
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
12 кинта. Оххх. Mr. Green

Само да ми я донесе мама. Тази нощ се отдавам на мазохизъм.  Mr. Green Crazy

# 616
12 кинта. Оххх. Mr. Green

Само да ми я донесе мама. Тази нощ се отдавам на мазохизъм.  Mr. Green Crazy
нямаш си пощада, ей. Дано си жива до утре  Laughing Mr. Green

# 617
Това мисля и аз - българее. особено побългаря със сцената на бесенето на Сияна. А Ставреви наистина са от друг сериал. като видя Ванчето и сменям канала. Същото правя, когато се появят Борянка и Каменчо и започне онова лейзене, от което тръпки ме побиват. Не съм фен на Вергов, но играе човекът. няма две мнения. Коки е супер, само по- малко сцени, даже никакви с Кадиев и е ок.
Другите ми фаворити с Данаилов и Агента. Също и Господин Игрек, Жорката Новаков.  Peace

Не си ли гледала, илияна, стари български филми, където викат и се тръшкат малко в повече. Излишна провлаченост и патос.
И на мен ми харесва сериалът, в смисъл радвам се че го има. Иначе недостатъците са бол. като започнем от главния изпълнител Калинчо. Много нисък и грубоватичък ми идва за вкуса. Simple Smile  Mr. Green
Добре че Слаш го е написала, защото като четях възхвалите тук, си мислех, че пак само аз съм на друго мнение.
Радвам се, че го има сериалът. Определено е крачка напред в българскито кино. Все от някъде трябва да започнат, за да има развитие и подобрение. Сценарият не е лош, но репликите са сковани, а играта на някои актьори е изкуствена, а на други ми идва в повече.
Смешни са сцените с Ваня и мъжа й, но ми напомнят точно на това викане и преиграване, за което е споменала Слаш.
И мен Данаилов и Вергов са ми фаворити. Учудвам се, че за толкова главни роли като тези на Калин и Боряна, не са избрали по-силни актьори. И давмата ми идват леко безлични, сякаш нямат присъствие пред екрана.

Това със "скоковете" в действието и в първия сезон се забелязваше. Не показват вътрешната борба на героите, прехода в чувствата (с някои изключения), и затова на моменти сякаш няма обяснение кой как е стигнал до дадено решение.

Според мен така се опитват да избягат от подхода на сапунките - нали се сещате, пльосват един герой в статично положение как само гледа умно и клати глава, а на заден фон текат мислите му с драматичен глас. Joy
Или ако има драматизъм между двама герои, как се гледат като котараци по една минута Joy hahaha

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 17:33 от Soleil*

# 618
  • UK/София

Според мен Елена Петрова е мнооого зле.Една реплика не може да произнесе нормално.Особено трагична актриса е когато има сцена на която плаче, пълна скръб.И Камен също не е добър в ролята си.Но все пак е интересен сериал, гледаме го с интерес.

# 619
  • Бургас
А мен Атанас Атанасов много ме радва,скоро го гледах в "Жребият", по канал1.

# 620
когато Боряна каза на Камен че остава с Димитър и се качи горе, тя се опита да му обясни постъпката си, а той каза Днес няма да говорим повече за това, може би все пак са говорили? То и 1 изречение като: ще ти взема Дани е достатъчно де...

# 621
И аз мисля,че Димитър е казал нещо на Боряна.Нещо,от което тя се страхува до такава степен,че изведнъж реши да остане при него.След това ми изглежда някак си подплашена Боряна.А този Димитър как се държи с нея:" Когато реша,ще разбереш".Егати отношението #2gunfire
А на мисълта.че Боряна се страхува от нещо, ме навежда и едно изречение от книгата(опитвам се да ги разгадая тези недоизречени и завоалирани подсказки Simple Smile ).Не претендирам,че цитирам съвсем точно(че дадох вече книгата и на приятелка да я чете),но в общи линии беше това:
"Боряна не знаеше,че ще трябва да избира между любовта и дълга.....Дългът,под чиято извехтяла наметка тежко дишаха страховете от миналото."

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 22:40 от mirinda.r

# 622
Е какво отношение да има Димитър като за няколко месеца жена му го е сменила не с друг, а със собствения му син. Нормално е и той да е объркан и да не знае как ще я карат от тук нататък.  Thinking
За Боряна се чудя дали при нея става въпрос за страх и заплахи от страна на Димитър, или решението и е резултат от гузна съвест и притеснение какво ще кажат хората?  newsm78

# 623
# 624
Чеб, аз мисля че второто. Tired

# 625
И аз клоня към второто.  Thinking
За Боряна е важно какво ще кажат останалите. Дори преди да обявят с Камен, че ще се женят, тя до последно се притесняваше как ще го приемат хората.   ooooh!

# 626
  • КиТ
Цитат
Е, вие пък сега, явно иска Калинчо да не е със замъглени очила
Гея,ей не бях се сетила,абе да те питам ти пишеше ли в темата по време на 1 сезон,щото не се сащам или не си ми направила впечатление,е ся ми правиш естествено щото се познаваме,дай да направим агитация на старши да го гледа,дали ще се хвани на урото Thinking Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Абе, с две думи - българее сериала, колкото и да се напинят да го изкарат чудо невиждано и неправено и достойно за Оскар, едва ли не! Laughing Stop
Българее ми, ама яко - и как няма с такива "актриси" като Яна Маринова и Елена Петрова, и пубери разни, които според мен не им се налага да играят въобще, защото просто са си самите себе си...  ooooh!
Единственият, който си играе ролята, ама наистина, дето се вика, е Стефан Данаилов.
Това мисля и аз - българее. особено побългаря със сцената на бесенето на Сияна. А Ставреви наистина са от друг сериал. като видя Ванчето и сменям канала. Същото правя, когато се появят Борянка и Каменчо и започне онова лейзене, от което тръпки ме побиват. Не съм фен на Вергов, но играе човекът. няма две мнения. Коки е супер, само по- малко сцени, даже никакви с Кадиев и е ок.
Другите ми фаворити с Данаилов и Агента. Също и Господин Игрек, Жорката Новаков.  Peace

Ей това е казваш си кво ти е на сърце и не се мазнеш на никой за туй те любя тебе Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Викаш,че има скандал,туй нищо не е,ти да видиш има в теми дето сме се трепали,гонят се членове и други работи са ставали,Слаши туй цвете бе душо

E, e, e. И тук се изпокарахте. Все едно ДиС не ни е достатъчен. Laughing

Хиххи ние сме КиТ ,ама в Дис-а гледам се решанват и други житейски въпроси Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Хехехехе, българеел Simple Smile Хора, какво да прави един български сериал, да арабее ли   Joy

Хихихи май,май но определено има още хляб докато догоним хамериканците #Silly

п.п Слаш забележи часа на публикацията Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy #Crazy ooooh! Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 627
  • в сърцето на един мъж...
Плами, не съм писала тогава. Аз сега го гледах - за 3 дни целия сезон и първите епизоди от следващия. Нали знаеш, че не съм у наше село, та нещата по-късно стигат при нас. Но много ми харесва, а и щом мъжа ми се запали и гледа с мен, значи добре е направен. Peace

# 628
  • София
Викаш,че има скандал,туй нищо не е,ти да видиш има в теми дето сме се трепали,гонят се членове и други работи са ставали,Слаши туй цвете бе душо[/b][/i]

Тя Слаши ли не го знае това, хахаха. /От една друга тема, преди много много години/ Laughing

Хаха, сори, че отговарям вместо Слаш  Crazy ама и аз не спя още. Момичета, чета книгата...  smile3544

# 629
И как е? Mr. Green Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт