Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Отговаря на очакванията ми, ако мога така да го кажа по-дипломатично. Laughing  Twisted Evil

# 631
  • КиТ
Плами, не съм писала тогава. Аз сега го гледах - за 3 дни целия сезон и първите епизоди от следващия. Нали знаеш, че не съм у наше село, та нещата по-късно стигат при нас. Но много ми харесва, а и щом мъжа ми се запали и гледа с мен, значи добре е направен. Peace

Аха ок,щото иначе щях да те забележа 100 на 100 ся тука ще сме пак офанзива и ща ги строяваме нали-обаче и Слаш е в отбора,тя мой човек newsm47 Sunglasses Mr. Green,та трите би трябвало да се справим Thinking,а и трябва да внимаваме се пак сме в друго помещение Whistling

Викаш,че има скандал,туй нищо не е,ти да видиш има в теми дето сме се трепали,гонят се членове и други работи са ставали,Слаши туй цвете бе душо[/b][/i]

Тя Слаши ли не го знае това, хахаха. /От една друга тема, преди много много години/ Laughing

А тъй ли,еми не знаех ще я видим значи тая работа Thinking

То и аз снощи се залъгвах с една електрона книга,ама ми се затваряха очите и легнах Rolling Eyes

# 632
  • София
Не е лошо филмчето,гледам го криво -ляво,забавлява ме.От актьорският състав най-малко ми допада Елена Петрова - вяла игра,никаква мимика....не мога да й влеза в положението колкото и да искам.Младите играят добре,малко ми е заспала Алекс,ама пък и ролята й е такава - разглезено,богато хлапе.Но живота ще я учи и на други неща тепърва.
Иначе филма е такъв ,какъвто трябва да бъде - правен от българи за българи.Образите познати,емоциите близки,действителността съвсем истинска.Няма на кого да се сърдим - това е България в наши дни.

# 633
Плами, не съм писала тогава. Аз сега го гледах - за 3 дни целия сезон и първите епизоди от следващия. Нали знаеш, че не съм у наше село, та нещата по-късно стигат при нас. Но много ми харесва, а и щом мъжа ми се запали и гледа с мен, значи добре е направен. Peace

Аха ок,щото иначе щях да те забележа 100 на 100 ся тука ще сме пак офанзива и ща ги строяваме нали-обаче и Слаш е в отбора,тя мой човек newsm47 Sunglasses Mr. Green,та трите би трябвало да се справим Thinking,а и трябва да внимаваме се пак сме в друго помещение Whistling

Викаш,че има скандал,туй нищо не е,ти да видиш има в теми дето сме се трепали,гонят се членове и други работи са ставали,Слаши туй цвете бе душо[/b][/i]

Тя Слаши ли не го знае това, хахаха. /От една друга тема, преди много много години/ Laughing

А тъй ли,еми не знаех ще я видим значи тая работа Thinking

То и аз снощи се залъгвах с една електрона книга,ама ми се затваряха очите и легнах Rolling Eyes

Да не е качена вече някъде книгата?

# 634
Ее, едва ли. Тя скоро излезе, съмнявам се да са я качили толкова бързо. Wink

# 635
  • в сърцето на един мъж...
Плами, що да строяваме бе Grinning Просто много се дразня от такива определения за българска продукция - та ние от едно 20 години нямаме кино. Ами това е похвално - започнаха да се връщат традициите. Има си още какво да се желае, но сега се учат хората, нека да им се даде шанс. Българее, не българее - наше, родно е. А актьорите ни не се снимат в холивудски бози, дето играят само мафиоти и крадци Confused А има и нещо друго - замислете се, във филма имаше сцена от протест на майки, събрали се във форум. Ами хората не вярвам да не четат тук, не мислите ли, че е малко обидно и нелепо Confused Аз не бих обиждала никого така. Peace
И да си кажа и за филма - снощи най-накрая изгледахме с мъжа ми втората серия - Дани и Сиана бяха прекрасни Peace Сиана много много ми харесва, има страхотен потенциал това момиче, ако й помагат ще стане прекрасна актриса. Peace

# 636
Аз  не съм чела коментарите много внимателно, но не забелязах някой да обижда грозно. По-скоро имаше обоснована критика тук-там. По цял свят продуцентие на сериозни сериали следят отзвуците за продукциите си и ги развиват. Нормално е и нашите да следят критиката и да развиват сериала. Така че не мисля, че е чак толкова излишна, стига да е наистина конструктивна. А добрите актьори само печелят от това.

# 637
  • КиТ
Да не е качена вече някъде книгата?

Не друга е,ама ако излезе електронна можа да си я тегна да я видя Rolling Eyes Peace

Плами, що да строяваме бе Grinning

Ами трябва малко,ся нали сме бойни единици  Mr. Green Joy Joy Joy Joy ,са пак сме кадри на Пуци Sunglasses bowuu bowuu bowuu bowuu

# 638
# 639
Преди малко пуснаха нов трейлър Wink

# 640
Цитат
Е, вие пък сега, явно иска Калинчо да не е със замъглени очила
Гея,ей не бях се сетила,абе да те питам ти пишеше ли в темата по време на 1 сезон,щото не се сащам или не си ми направила впечатление,е ся ми правиш естествено щото се познаваме,дай да направим агитация на старши да го гледа,дали ще се хвани на урото Thinking Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Абе, с две думи - българее сериала, колкото и да се напинят да го изкарат чудо невиждано и неправено и достойно за Оскар, едва ли не! Laughing Stop
Българее ми, ама яко - и как няма с такива "актриси" като Яна Маринова и Елена Петрова, и пубери разни, които според мен не им се налага да играят въобще, защото просто са си самите себе си...  ooooh!
Единственият, който си играе ролята, ама наистина, дето се вика, е Стефан Данаилов.
Това мисля и аз - българее. особено побългаря със сцената на бесенето на Сияна. А Ставреви наистина са от друг сериал. като видя Ванчето и сменям канала. Същото правя, когато се появят Борянка и Каменчо и започне онова лейзене, от което тръпки ме побиват. Не съм фен на Вергов, но играе човекът. няма две мнения. Коки е супер, само по- малко сцени, даже никакви с Кадиев и е ок.
Другите ми фаворити с Данаилов и Агента. Също и Господин Игрек, Жорката Новаков.  Peace

Ей това е казваш си кво ти е на сърце и не се мазнеш на никой за туй те любя тебе Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Викаш,че има скандал,туй нищо не е,ти да видиш има в теми дето сме се трепали,гонят се членове и други работи са ставали,Слаши туй цвете бе душо

E, e, e. И тук се изпокарахте. Все едно ДиС не ни е достатъчен. Laughing

Хиххи ние сме КиТ ,ама в Дис-а гледам се решанват и други житейски въпроси Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Хехехехе, българеел Simple Smile Хора, какво да прави един български сериал, да арабее ли   Joy

Хихихи май,май но определено има още хляб докато догоним хамериканците #Silly

п.п Слаш забележи часа на публикацията Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy #Crazy ooooh! Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes
Плами, сега сядам да ти отговарям, форгив ми  Hug Защото казвам всичко, каквото ми е на сърцето, затова само ти ме обичаш тук Mr. Green Heart Eyes Hug
Продуцентите не знам дали четат тук, но сценаристите със сигурност  Mr. Green Peace

# 641
Ее, Слаш и аз те обичам, ама повече в темата за ЗЛ. Laughing Flutter

# 642
Ее, Слаш и аз те обичам, ама повече в темата за ЗЛ. Laughing Flutter
Mr. Green Heart Eyes  Crazy

# 643
  • в сърцето на един мъж...
Аз  не съм чела коментарите много внимателно, но не забелязах някой да обижда грозно. По-скоро имаше обоснована критика тук-там. По цял свят продуцентие на сериозни сериали следят отзвуците за продукциите си и ги развиват. Нормално е и нашите да следят критиката и да развиват сериала. Така че не мисля, че е чак толкова излишна, стига да е наистина конструктивна. А добрите актьори само печелят от това.

Нямам нищо против, но някак несериозно ми звучи - Калин Врачански е късокрак, набит, нисък, има торбички под очите, що не ги скриха. И подобни епитетчета, не ми се рови да ги извадя. Или пък - абе сериала ми българее, много смотани сцени има. Еди кой си преиграва. Еми той играе каквото са му написали.
Аз мога да кажа какво ме дразни, но без да обиждам. Алекс - вярно, че е типична богаташка глезла, но е много изкуствена. При Боряна - мимиките, движенията, дразни ме как непрекъснато следи дали косата й е наред, повече отколкото за ситуацията, в която играе. При Камен - емоция няма, от време на време забравя дали е тъжна сцената или е весела. От възрастните актьори - агента, не му помня името - много въздушни паузи, все гледа да хвърли едно око в страни, уж драматично да го изиграе, пък то се получава смешно. Николай ми е абсолютен фаворит - при него всичко е перфектно. Както и Сияна - млада, много добра, талантлива, има голямо бъдеще. Дани - леко изкуствени реплики, преиграване на моменти. Ставрев - перфектен образ на милиционер. Познавам такива, затова и превъплъщението му е идеално Peace
Но и аз казах - нормално е, повечето играят в театъра, там се изисква различно сценично поведение. Ето Стефан Данаилов има рутина с камерата и знае на къде и как да се завърти, как да застане, какво да направи, за да му се получи сцената.

# 644
  • Разпиляна във въображението
Гледах повторението на първия епизод и разговора на Сияна с майка й. Мисля си, че репликите са били записвани предварително и после в съответствие с тези на Сияна са пускани последователно. Не мисля, че ако някой е "играл" наистина по есно и също време със Сияна ще ги рецитира по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт