Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 200
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
На мен С.Данаилов,малко не  ми се връзва с ролята,която са му дали Thinking
Печен бизнесмен,акъла му сече,собственик на мол и.....това голямото увиснало шкембе,обрасъл и
с вид на махмурлия?Изглежда ми неподдържан.
Актьорската  игра не е в разцвета си,но замисъла,интригата и бързото действие,са супер.
Боряна е много красива и бездарна актриса.След толкова години в този бранш,няма оправдание.
Алекс също,макар,че ми се струва ,че първия сезон беше по зле(малка е,ще се научи  Mr. Green )
И на мен пълен фаворит ми е Николай,харесват ми като персонажи и актьорска игра Ставрев и Ванчето Grinning (сладурковци),
Христо,Елена(солта и пипера на сериала,пък и играе що-годе добре ролята си ,за разлика от други)
Сияна е добра,дано да и раздвижат малко ролята,защото почва да става досадна с това тръшкане и тази депресия.
Сцената с бесенето,беше доста нескопосана според мен
Камен ми е безличен и безразличен,средна категория.Хубави очи има smile3506
Това е според мен.
В общи линии,страхотен български сериал. Peace
Ще кажа евала,на сценаристите,на замисъла.
Интересна ми е всяка минута Peace

# 646
  • в сърцето на един мъж...
susie, аз като се сетя за филмите на С.Данаилов и чак ми е трудно да повярвам, че това е същия актьор Confused

# 647
Гледах повторението на първия епизод и разговора на Сияна с майка й. Мисля си, че репликите са били записвани предварително и после в съответствие с тези на Сияна са пускани последователно. Не мисля, че ако някой е "играл" наистина по есно и също време със Сияна ще ги рецитира по този начин.
Ооооооо,това го забравих.
Е,беше си пълна излагация.  newsm11
Толкова ли не можаха да хванат някоя да го издекламира текста по- естествено?
И някоя от нас,щеше да се справи по добре.

# 648
Стефан Данаилов казва, че е отслабнал, специално за сериала. Така, че ще го видим в по- добра форма, надявам се;)

# 649
Дани - леко изкуствени реплики, преиграване на моменти.
Еди кой си преиграва. Еми той играе каквото са му написали.
По тази логика и Дани играе каквото са му написали, а не преиграва Wink

И Ставрев, и Ваня за мен играят изкуствено. Ставрев е забавен, но преиграва. В повечето сцени не знае какво да си прави ръцете и жестикулира твърде много. С една дума не ги харесвам и не очаквам някой да се съгласява с мен.

# 650
  • София
Да, бе, да! Да внимаваме какво пишем, че може да засегнем хората! А политици, водещи на предавания и други известни личности може да ги обсъждаме без ограничения! Смятам, че стила на критика към всякакви личности зависи от културата на критикуващия човек и въобще не подлежи на регулиране. Всеки има право да изразява мнението си, това е свободен форум - стига да не нарушават общоприети правила и правилата на форума!

Е за кога ще отслабва Стефан Данаилов?! Той, ако щеше да отслабва заради роля, сега му беше момента - на завръщането, да е по-слаб... Не очаквам да го видя в една серия едър, в следващата 30 кила по-лек...

# 651
# 652
Хм, в началото тоя дето бяга - Дани ли е? И със Сияна или с Алекс бяга Thinking

# 653
Аз го направих на Камен, а момичето май е Сиана. Ама защо пък Камен да носи Сиана? Thinking hahaha

# 654
  • КиТ
Плами, сега сядам да ти отговарям, форгив ми  Hug Защото казвам всичко, каквото ми е на сърцето, затова само ти ме обичаш тук Mr. Green Heart Eyes Hug
Продуцентите не знам дали четат тук, но сценаристите със сигурност  Mr. Green Peace

Оки  Wink Peace Да така е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts H0uSse_Baby ти имаш ли я скайпа,щото аз я имам и то доста отдавна smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Гея на мен ми засича видеото,къде го видя тоя Дани Thinking вдях че Борянка дръпва пердето и пише Камен и после там Калинчо бяга ама с кого Thinking Чарли се обяснавя нещо newsm78

# 655
Камен носи Алекс  Peace
Чарли казва на накаква руса мацка:"Мога да го съсипя само с една дума"  Twisted Evil

# 656
Защоо пък Алекс?!?!?  Много мразя така да пускат бомби. Laughing

Плами, ще и го взема пък! Mr. Green

# 657
  • в 1001-та нощ
камен бяга с боряна, вижда се профилът й, а косата й е изправена - от врне на време е с такъв стайлинг  Peace

# 658
Хм, що пък Алекс? Т.е. аз си помислих, че е Алекс, понеже косата е дълга, ама що пък Камен да я носи Thinking
Плами, съвсем в началото, още като почва промото, там е тая сцена
Хм, не прилича на Боряна Thinking

# 659
  • София
И на мен ми се чини, че е Алекс това. А Елена май отива на свиждане на Николай в пандиза. Laughing

Сцените където Боряна и Камен се борят са ми блудкави. Егати, нещо по-неклиширано не можаха ли да измислят. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт