Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • КиТ
Хм, що пък Алекс? Т.е. аз си помислих, че е Алекс, понеже косата е дълга, ама що пък Камен да я носи Thinking
Плами, съвсем в началото, още като почва промото, там е тая сцена
Хм, не прилича на Боряна Thinking

Да бе що Алекс Thinking
Аха ами засича ми видеото от нета Mr. Green Joy Joy Joy Joy,аз на всякъде се оплаквам от него ни ми обръщайте внимание Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Плами, ще и го взема пък! Mr. Green

Слаш нИ съ давай Naughty Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Crossing Arms

# 661
И на мен ми се чини, че е Алекс това. А Елена май отива на свиждане на Николай в пандиза. Laughing

Сцените където Боряна и Камен се борят са ми блудкави. Егати, нещо по-неклиширано не можаха ли да измислят. Laughing
Peace учудваш ли се. Требва лесно и бързо да се смила продуктът. (ЕЛена Петрова любимата й думичка)

# 662
На мен С.Данаилов,малко не  ми се връзва с ролята,която са му дали Thinking
Печен бизнесмен,акъла му сече,собственик на мол и.....това голямото увиснало шкембе,обрасъл и
с вид на махмурлия?Изглежда ми неподдържан.

Точно това си помислих, когато героят му говореше на партньора си какъв трябва да е бизнесменът в 21ви век. Grinning Голяма дропла е, с извинение, може поне да си носи саката без да му висят зад тумбака.. по-спретнато, така да се каже.
Има нечистоплътен вид.

# 663
  • София
камен бяга с боряна, вижда се профилът й, а косата й е изправена - от врне на време е с такъв стайлинг  Peace
И аз така мисля!Това май беше кошмар негов.
Стефан Данаилов и на мен ми е противен с това шкембе.Непростимо е при тази професия да се занемариш така..напомни ми на Марлон Брандо.

# 664
  • с трима мъже :)
камен бяга с боряна, вижда се профилът й, а косата й е изправена - от врне на време е с такъв стайлинг  Peace
И аз така мисля!Това май беше кошмар негов.
Стефан Данаилов и на мен ми е противен с това шкембе.Непростимо е при тази професия да се занемариш така..напомни ми на Марлон Брандо.

Че той гърбица от сланина има! И аз се ужасих, признавам си. А така го обичам и харесвам...

# 665
  • София
Стефан Данаилов и на мен ми е противен с това шкембе.Непростимо е при тази професия да се занемариш така...

Е, стига де! То в тази професия трябва да има и хора, които да играят "дебелите роли", при това добри актьори! Стига е играл роли на секс символ, и той е човек, и той остарява... Нали в реалния живот има и пълни хора, все някой трябва да ги отразява!  Peace

# 666
Момичето мн ми прилича на Сияна, бре! newsm78 newsm78 Thinking

# 667
Да де, няма лошо човек да е дебел, но героят му е баш-шефа бизнесмен в 21ви век. Могат да го спретнат малко...

# 668
Ванчето пее на сцената на "Великолепната шесторка". Wink

# 669
  • София
Да де, няма лошо човек да е дебел, но героят му е баш-шефа бизнесмен в 21ви век. Могат да го спретнат малко...

Оххх, аз какъв шеф съм имала, бизнесмен в 21 век, шкембето му ще засрами това на Данаилов Simple Smile
Не е толкова странно искам да кажа Simple Smile Старото поколение не се гледа толкова като по-младите Simple Smile

# 670
  • в 1001-та нощ
Стефан Данаилов и на мен ми е противен с това шкембе.Непростимо е при тази професия да се занемариш така...

Е, стига де! То в тази професия трябва да има и хора, които да играят "дебелите роли", при това добри актьори! Стига е играл роли на секс символ, и той е човек, и той остарява... Нали в реалния живот има и пълни хора, все някой трябва да ги отразява!  Peace

в случая обаче, не актьорът - физически покрива героя, а обратно - героят възкръсна, за да оживее актьорт на екрана

отвратително изглеждаше - гнусно прасе - бих казала и самите отрицателни нюанси - свинщина в образа - подсилват кофти ефекта на физиката

иначе - повечето елитни бизнесмени, за които се сещам са стройни и държащи на вида си - по-скоро като Христо - не, че той е образец за бизнесмен ("баба такава") даже единия ми шеф на времето редовно ходеше на "дебелаториум" Wink))

отвратителни бяха и дрехите му - размъкнати ризи, замазано яке...уф.... Sick ...направо все едно и миришешеи не беше къпан

но....може и да е целево.... newsm78

# 671
  • Варна
И на мен вида на Стефан Данаилов не ми допада.  Peace

# 672
  • в 1001-та нощ
П.П наистина може да е Алекс в началото - разглеждам стайлинга - облечена е като нея - момичешки - гледам обувките, якето

но на Алекс винаги й е ужасно замазана косата и сплескана  Sick а тук се развя една разкошна коса и профилът е като на Боряна уф... Sick #Crazy #Crazy Whistling

# 673
  • в 1001-та нощ
И на мен вида на Стефан Данаилов не ми допада.  Peace

според мен това е нарочно  Peace  изграждат образа като отрицателен  Peace все пак убива любов- е може то така, не е възпитателно  Laughing Joy

# 674
А и Боряна почти винаги е в черно/сиво. И някак си не е нейния стил, но може да е умишлено. На мен по-скоро ми заприлича на Сиана, защото Алекс е по-висока и по-кльощава от момичето от промото. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт