Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 171
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък мисля, че е Алекс. Косата на Сияна е доста по-къса вече, а на Боряна не ми прилича...

# 676
  • в 1001-та нощ
в профил поне си е доста хилаво момичето - като Алекс  Peace

Сияна доста е напълнила кълките в новия сезин  newsm78

# 677
А може би не е нито Алекс,нито Сияна,нито Боряна(не ми прилича на никоя от трите).Може би този кошмар е свързан с миналото на Камен? newsm78

За четящите в момента книгата да отгърнат на последната страница.От там става ясно,че има нещо в миналото на Камен,което ще излезе наяве.
То май всички герои крият нещу тъмно в миналото си като гледам.И Камен няма да е изключение,я!

# 678
  • КиТ
Вие разпиляхте всички актьори Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy,аз колко бизнесмени с шкембета съм виждала Rolling Eyes Thinking или подминава те някъв лъскав джип и от него слиза един невзрачен човецец,да се чудиш тоя да не откраднал колата newsm78,но реално той така си ходи и си е неговата кола Peace

Тая дето Камен я носи има кестенява коса сякаш,а никой от тях няма такава,може би сиана но тя има къса коса Thinking

# 679
Вие разпиляхте всички актьори Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy,аз колко бизнесмени с шкембета съм виждала Rolling Eyes Thinking или подминава те някъв лъскав джип и от него слиза един невзрачен човецец,да се чудиш тоя да не откраднал колата newsm78,но реално той така си ходи и си е неговата кола Peace

Тая дето Камен я носи има кестенява коса сякаш,а никой от тях няма такава,може би сиана но тя има къса коса Thinking

Peace да, съгласна:) И аз съм виждала същите  Peace

# 680
  • София
Аз пък познавам доста ... хм... едри бизнесмени - не знам защо слагате еквивалент между престиж в професията и външния вид. Обикновено тези хора живеят в някакъв нечовешки стрес, работят здраво и нямат време нито за семейството си, нито за себе си, какво остава за външния си вид. Тъжно, но факт... Да не давам примери...

# 681
Аз си мисля, че е Камен, но доста млад, с майка си на ръце- нз защо, но това ми се струва най- логичното обяснение за кошмар....... ooooh! ooooh! Само дето не помня точно как умира майка му, отивам да търся в старите серии.....  Peace Peace

# 682
Аз си мисля, че е Камен, но доста млад, с майка си на ръце- нз защо, но това ми се струва най- логичното обяснение за кошмар....... ooooh! ooooh! Само дето не помня точно как умира майка му, отивам да търся в старите серии.....  Peace Peace

Млада е.Не е майка му.Друга е.
Майка му си реже вените в банята.

# 683
  • Somewhere far away
Аз си мисля, че е Камен, но доста млад, с майка си на ръце- нз защо, но това ми се струва най- логичното обяснение за кошмар....... ooooh! ooooh! Само дето не помня точно как умира майка му, отивам да търся в старите серии.....  Peace Peace
Самоубива се

# 684
Какво точно обсъждате?))) какъв е този клип?
Майка му май се самоуби в банята.

# 685
  • Somewhere far away
Продуцентите не знам дали четат тук, но сценаристите със сигурност  Mr. Green Peace
По-скоро четат във форума на Стъклен дом. Където пишат само разни 14-15 годишни дечица Crazy Laughing, ама... те си знаят най-добре, тяхна си работа. Mr. Green

# 686
Става въпрос за новия трейлър и момичето,което носи Камен:
http://www.btv.bg/seriali/glass-home/videos/video/803484206-Gled … nik_ot_20_ch.html

# 687
  • Somewhere far away
Новия трейлър обсъждат... най-вероятно. Grinning

# 688
  • София
Освен това майка му май беше руса.

# 689
  • Somewhere far away
Според мен Боряна носи.
Но това не ми е кой знае колко интересно - по-интересното за мен е за кого говори Чарли...

Общи условия

Активация на акаунт