Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 145
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
За Христо? Thinking

# 691
Според мен Сияна носи, да. Не е Боряна.
Чарли е или син на Христо, или  го е заместил в затвора.
И двете обаче не знам как биха съсипали някой бизнесмен в България.

# 692
  • Somewhere far away
Да... ама защо го говори това на няква непозната руса - сигурно му е някво гадже, любовница нещо подобно та да и споделя такова нещо...? Thinking

# 693
Вергов, но играе човекът. няма две мнения. Коки е супер...
Другите ми фаворити с Данаилов и Агента. Също и Господин Игрек, Жорката Новаков.  Peace
Съгласна! Изобщо сме явно на едно мнение с теб.  Wink
Аз мислите си няма да пускам, да не ви развалям темата. Преди може би 2 месеца изказах възмущението си на друго място, най-вече от младите артисти ( не знам дали са артисти). Елена Петрова много ме озадачава.
Гледам сериала заради човешките отношения, но не го харесвам по много точки.

А мен Атанас Атанасов много ме радва,скоро го гледах в "Жребият", по канал1.
Винаги като го видя, се сещам за "Дом за нашите деца".

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 23:54 от Вери

# 694
Атанас Атанасов изобщо не знам защо се е навил да участва.той нали е човекът-театър, някакъв супер елитарен тип, нямам др. обяснение, освен пари.
(Какво е играл в ДОм за нашите деца?)

# 695
Игра в трета и четвърта част: Неизчезващите и Бащи и синове. В трета беше отишъл на морето да снима едно тюленче; накрая го убиха; прави филм с една буря и разпиляно жито; така свършва тази част. Там се запознава с Мария (Елжана Попова). Четвърта част завършва с тяхната сватба.

# 696
  • до една звездичка
Стефан Данаилов казва, че е отслабнал, специално за сериала. Така, че ще го видим в по- добра форма, надявам се;)

С 15 кг. четох някъде, че бил отслабнал. Заради филма ли, или не - не знам...

# 697
Ето следващото ни интервю с поредицата интервюта със звездите на Стъклен Дом > Краси Ранков /Ставрев/

# 698
това инфо за следващите два епизода ли е , или и за по-нататък? Боряна защо мрази Камен /освен защото го обича/, виж той нея има повече причини, все пак тя го остави, а той беше човека готов да се бори... но както и да е, аз първо помислих че Дани се е върнал за Сияна заради якето с качулката, но вярно че може би са Камен и Боряна, според мен някои от нещата занапред в сериите ще стават, явно Чарли държи с нещо Христо, да видим, то около всички май много мътно стана ... и интересно,
аз няма никого да критикувам, защото гледам сериала  с голям интерес,а ако нещо вземе много да ме дразни или не привлича вече вниманието ми спирам да го гледам Wink

# 699
  • в 1001-та нощ
ами ако само се обичат няма да има мелдрама  Hug трябва и да се мразят на почивки  Laughing

# 700
Момичета,на мен момичето от трейлъра ми изглежда като Сиана заради качулката..  но в общи линии тези трейлъри, както и на чуждите филми са много , така да се каже "misleading", извадени са от контекста на сцената и целят да ни объркат и да засилят интереса ни, помните промо-то на новия сезон.. от който мислихме ,че Коки е свързан с Чарли, а после се оказа,че тази реплика е била в съвсем друг контекст. Докога ли така ще го дават само в понеделник.. малко ми е 1 път седмично само..

# 701
Стефан Данаилов казва, че е отслабнал, специално за сериала. Така, че ще го видим в по- добра форма, надявам се;)

С 15 кг. четох някъде, че бил отслабнал. Заради филма ли, или не - не знам...
Ходил при д-р ЕМилова. Но бил непоследователен и май пак си е върнал килограмите

# 702
Сега е отслабнал отново.

# 703
Наистина ужасно е надебелял Данаилов,много жалко.
Сияна съвсем ще откачи Crazy

# 704
Момичето от началото на трейлъра е Боряна, аз си го спирам на PC-то и се вижда много добре.

Общи условия

Активация на акаунт