Къде в Бургас 24

• 62 316
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
някой скоро да си е вадил Свидетелство за съдимост, каква е процедурата

# 136
  Внасяш 5 лв по сметка на Районен съд в някоя банка /най-добре в Пост Финанс на Гурко/, после отиваш в Районен съд - Бюро съдимост /това е на 3-ти етаж в дъното/ с оригинал на акта за раждане и лична карта, попълваш едно кратко заявление и след 2 минути свидетелството ти е готово  Peace

# 137
Това означава , че информацията в сайта им е грешна. Освен това някои банки предлагат отстъпки за пазаруване с кредитните им карти и също разпространяват този адрес Peace

Така е за съжаление.Информацията им е стара.Явно сайта не е обновяван скоро  Close

# 138
Здравейте,момичета!
Можете ли да ми препоръчате заведение с детски кът,подходящо за празнуване на рожден ден?Пропуснах да уточня,че РД не е на дете,но повечето от гостите ще бъдат с по едно две такива.Възрастта им е между 4 и 7г.Много ми се иска да намеря нещо подходящо ресторант или пицария,където ние да седнем на спокойствие а и децата да се забавляват.Не държа да е в центъра.Може и в комплексите,но държа да има кухня и да е на закрито(става въпрос за средата на ноември).
Ще ми бъде полезна всякаква информация,че аз за нищо не се сещам а ми писна да сме все в къщи!

Може и в Меден рудник или Сарафово,Крайморие...

# 139
Частен зъболекар, който работи в момента?  Praynig

# 140
  • Бургас
Не съм сигурна дали в момента работи, но може да звъннеш за всеки случай на 84-58-12 (д-р Радков). Ако е тук сигурно ще те вземе (до Славейковото пазарче му е кабинетът) Peace

# 141
Не съм сигурна дали в момента работи, но може да звъннеш за всеки случай на 84-58-12 (д-р Радков). Ако е тук сигурно ще те вземе (до Славейковото пазарче му е кабинетът) Peace

Благодаря,звънях - до обяд са.

# 142
  • Бургас
Съжалявам - иначе е много внимателен и отзивчив. Откакто го открих за себе си, се отърсих от паническия ужас, който изпитвах преди всяко посещение Mr. Green

# 143
Съжалявам - иначе е много внимателен и отзивчив. Откакто го открих за себе си, се отърсих от паническия ужас, който изпитвах преди всяко посещение Mr. Green

О, това е важно, аз нямам такъв страх, но от много хора съм чувала за него.  Peace

# 144
Добър гинеколог...трябва да си махна спиралата и да си сложа нова...изпитвам ужас от такива прегледи.И каква нова спирала да си взема.

# 145
Някой знае ли къде продават украса за торта /захарни фигурки/?

# 146
# 147
Тц, и аз от там съм взимала, но вече няма.  Tired

# 148
Добър гинеколог...трябва да си махна спиралата и да си сложа нова...изпитвам ужас от такива прегледи.И каква нова спирала да си взема.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492759.0

# 149
Някой знае ли къде продават украса за торта /захарни фигурки/?
Захарото в Лазур няма ли да имат?

Общи условия

Активация на акаунт