Къде в Бургас 24

• 62 278
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
  bouquet Heart Eyes

# 16
Момичета,препоръчайте ми най-евтиното фото?Трябва да се снимам пък не ми дават 8 лв..  ooooh!

# 17
Момичета,препоръчайте ми най-евтиното фото?Трябва да се снимам пък не ми дават 8 лв..  ooooh!
Не знам кое най-евтино  Rolling Eyes 
Днес водих сина ми за снимка на бележник в първото фото по пътя ми ... 6лв за 4бр, но утре ще ги взема, иначе за същия ден е 8лв
Фотото е на Ст.Стамболов с/у р-т Младост /ресторанта на ТОХа/, в една ъглова кооперация

# 18

в Славейков до у-ще Димчо Дебелянов има фото студио 6 лв за 2 - 3 часа снимките са готови , а там си ги правя

# 19
# 20
Търся "трева за котки"  Rolling Eyes

# 21

Има в Кауфланд.  Hug

# 22
Голямо мерси! Hug

п.п. Кауфланд е в Славейков нали?  Embarassed

# 23

Кауфланд, Била.

# 24

п.п. Кауфланд е в Славейков нали?  Embarassed

да

# 25
  • Бургас
Записи от аудио касета на CD, надали някой ще прави, но може да питаш в Дигитал, на гърба на стария Свободен Университет. Там ми сваляха запис от видео касета на CD.
За ремонти по колата, аз съм доволна от сервиз Муни в Славейков, магазина на Мазда, малко преди да завиеш за КАТ. От доста години само там си правя колата.

# 26
къде из центъра да намеря хубави маратонки за момче,но не и много скъпи,до 50-60лв ме устройва,защото като се замислих не се сещам нито един магазин,само Geox,а там цената хич не ме устройва?

# 27
ами аз да попитам задължително ли е да е в центъра , защото е по вероятно ако не ти се обикаля да намериш такива  в Мола (Теранова , Кенвело ) отколкото в центъра освен , ако няма намаление .

аа сетих се в Паоло Ботичели има Wink  а сега гледам в сайта на Бургас Плаза , че в Sport Depot  има някакво намаление на маратонки Adidas  за 65 лв

# 28
За ремонти по колата, аз съм доволна от сервиз Муни в Славейков, магазина на Мазда, малко преди да завиеш за КАТ. От доста години само там си правя колата.

мерси   bouquet
относно колите
А по повод сервизите - и да си купиш нова кола , и в оторизиран сервиз да я подържаш пак няма да си решиш проблема.
това ми е ясно, аз и затова не се и заглеждам за нова ... то да ти е жал да я изкараш на улицата с тези трапове пък като паметник в гаража за кво ми е. А и някои джипове са "караш кола поддържаш камион" ... а и ги видях зимата тъкмо като беше почнала да вали снега на завойте към Обзор и какви са шофьори някои и какви са им джиповете  Joy аз със моита бракмичка старата си минава не едва се тътрят и съм леко "мерси" от такова нещо Simple Smile
А за поставяне на верига ... такава кумична ситуация не бях гледала сваляш гума слагаш верига и слагаш гумата   Joy явно не беше намерил човека друг начин да си сложи веригите (да уточня тва беше мъж не жена) жалко че нямах място в картата иначе с кеф щях да го запиша.

# 29

А за поставяне на верига ... такава кумична ситуация не бях гледала сваляш гума слагаш верига и слагаш гумата   Joy явно не беше намерил човека друг начин да си сложи веригите (да уточня тва беше мъж не жена) жалко че нямах място в картата иначе с кеф щях да го запиша.
В това няма нищо странно - най-добре става поставянето на вериги именно по тозин начин / най-добре се изпъва веригата/. За лека кола не е проблем да се свали гумата, не е тежка. Виж, за камиони, автобуси - не става.

Общи условия

Активация на акаунт