Къде в Бургас 24

• 62 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Хубави икони съм купувала от златарско магазинче между кафето на дупките и магазина за GSM Мобил...нещо си на ул. Александровска.

# 361
Мерси на всички за народните танци намерих близо до нас в Меден Рудник сега оства да навия мъжа да гледа детето Simple Smile

# 362
Здравейте момичета искам да попитам,някоя от Вас знае ли работното време на Стоматолога др Анелия Йонкова.Благодаря предварително.
Хубава седмица   bouquet

# 363
народни танци има в Младежкия дом

някой знае ли от къде мога да закупя растението алое?

също и в темата прочетох, някой спомена,че ще се открива фитнес на ул.Копривчица в Лазур може ло малко повече инфо Peace

# 364
козметика на Alverde къде има освен в ДМ?

# 365
Никъде, това е тяхна собствена марка, както и Балеа и мн. други

# 366
Никъде, това е тяхна собствена марка, както и Балеа и мн. други

аха, мерси

# 367
И да попитам - откъде мога да купя множество еднократни шапки за баня? От тия, дето ги слагат в комплектите с боя за коса и по хотелите?

От Метро сме купували преди години. Вероятно още ще има.

# 368
Премести ли се някъде магазина на UB Jeans?

# 369
Здравейте,продават ли някъде в Бургас гумени ботуши(дамски)?

# 370
Премести ли се някъде магазина на UB Jeans?
Имаше магазин в началото на Александровска.

# 371
Здравейте,продават ли някъде в Бургас гумени ботуши(дамски)?
Провери в магазина за чанти и обувки по 10 лева, който се намира в пресечката на Александровска, където е подлеза на Операта. Точно срещу клона на Банка ДСК. Имаше апрески, не съм сигурна гумените дали бяха дамски или детски.

# 372
Има и дамски, но качеството е като цената - ниско.
Иначе гумени видях и в Мола в немският магазин имаше комбинирано (гума, кожа и пух) и в магазини Компас имаше някакви бройки. Simple Smile

# 373
кажете ми моля къде в Бургас да си занеса лаптопа да ми го по4истят-чистак новени4ък и ве4е има половин 4аша мляко с нес под клавиатурата-свялах коп4ета-по4иствах,ама пак някои ми отказват Rolling Eyes-а гаранционния сервиз е софия и трябва да го пращам с куриер-пък и тва хи4 не е гаранционно ми се струва-моля ви за координати!!! Praynig

# 374
Миленика, Донев къде точно е до Била?
Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт