Къде в Бургас 24

• 62 854
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Merilota , то вярно, че чистенето не е гаранционно, но за това е нужно лаптопа да се отвори. А не дай боже нещо след време даде дефект, занесеш ли го в гаранционния сервиз, няма да ти признаят гаранцията като разберат, че лаптопа е отварян. Затова добре прецени дали да го даваш в друг сервиз или там където е гаранцията. Иначе във всяка комп.фирма ще ти го почистят  Peace ако се окаже, че клавиатурата се е скапала /защото с моята така беше станало след заливането/ поръчвай нова от ebay  Peace

# 376
Tinkerbella,venividivince благодаря за отговорите Simple Smile

# 377
Привет! По молба на вуйчо ми влизам да ви помоля за препоръка и координати на компютърен курс (курсове). Аз лично никога не съм ходила и нямам представа какви видове има. Имам предвид дали има значение възрастта - предполагам има само за млади, които са по-интензивни, и такива за възрастни хора с по-основни знания и по-бавно темпо на обучение? Той е гледал няколко обяви във в. Ало, Бургас, но не знае към коя да се насочи.

# 378
Идеи, откъде мога да немеря пачка за балет?Онази бялата поличка?

# 379
  • Бургас
Някой питаше за дамски гумени ботуши. Вчера в м-н Тенденз до Трията имаше за 45 лв

# 380
Пачка ли ти трябва или бяла поличка?
Не съм виждала в бургаски магазин.. В София знам къде продават, разглеждала съм, има разнообразие... Ето тук може он-лайн да поръчаш:
http://www.modavip.com/productdetails.aspx?vid=13&podvid=109&id=701
http://www.modavip.com/productdetails.aspx?vid=17&podvid=121&id=419
Ако ходите на балет, питай госпожата. Знам че ги поръчват от някъде...
Може и шивачка да ти я ушие, моята е шита  Wink

# 381
  • London, baby
В Intersport в Мола на 1вия етаж.

# 382
Моля ви дайте идея за магазин за входни врати... трябва ми хубава врата, но не много скъпа... Simple Smile

Благодаря ви предварително!   bouquet

# 383
  • Бургас
Миленика, Донев къде точно е до Била?

Намира се с/у бл.13А в Славейков.
Изгубих визитката, там имаше посочен стационарен телефон, но това намерих в нета:
гр. Бургас, к-с Славейков, бл. 76, вх.5, ет.1
тел. 0898 594899

# 384
В Intersport в Мола на 1вия етаж.
Да знаеш колко струват? Иначе на мен не ми трябва за балет, а за Хелоуин..  Crazy Crazy  НЕ мисе купува/наема костюм и се опитвам да измисля нещо.. ама още нищо, а ми трябва за утре.  Outta Joint Outta Joint

# 385
Алетеа преди малко бях в Карфур, има страхотни неща за Хелоуин на много поносими цени. Не видях такава поличка, но има много интересни неща, може и така да има, не гледах много внимателно  Crazy а и бях запленена от една шапка за Баба Яга  Mr. Green А преди това бях в този магазин до Трета поликлиника, но там нямаше почти нищо, нещата, които стояха по витрините си личаха, че бяха стари, вече кутиите износени и някак мръсни  ooooh! и нямаше голям избор. Не ти помагам с много информация, но се надявам все пак да съм ти била полезна  Flutter

# 386
търся хубаво заведение с нормални цени подходящо за празнуване на детски рожден ден центъра, възраждане и лазур

# 387
Някой по напред беше питал къде ще има парти за Хелоуин, пратиха ми във Фейсбук за бар KIBO, ще има на 31 от 23.00 часа  Peace

# 388
  • Пловдив
Моля ви дайте идея за магазин за входни врати... трябва ми хубава врата, но не много скъпа... Simple Smile

Благодаря ви предварително!   bouquet

На Битовия долу има магазин на Спринг груп- врати и дограма.Моите интериорни са от там, но имат и хубави входни, по спомен струваха около 700 лв.
Ето им сайта, може да погледнеш:
http://sites.google.com/site/springgrup/

# 389
Някой по напред беше питал къде ще има парти за Хелоуин, пратиха ми във Фейсбук за бар KIBO, ще има на 31 от 23.00 часа  Peace
Аз питах, и там ще ходя  Peace Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт