Къде в Бургас 24

• 62 285
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Случайно да знаете къде има книжарница за учебници втора употреба освен тази до Трия,тази в тунелчето до Съда и тази книжарница дето е в дворчето на 1 май..  Praynig Praynig

има една книжарница Интелект до Билата в Славейков , там има доста учебници , винаги от там си купувам  Peace

# 61
  • Бургас
Да благодаря ти на мен ми трябва по принцип за боядисване на седалки за кола и просто не знам как да процедирам.

Моля те ако намериш решение да споделиш после, може и на лични. И ние имаме проблем с кожата на едната седалка.
Благодаря предварително   bouquet

# 62
  • Бургас
Да попитам , някой от вас подал ли е вече заявление за талон по местоживеене за синята зона в центъра? И ако да, какви документи занесохте? Инфото в нета го четох, но ми трябва такова от първа ръка.

# 63
  • Бургас
Здравейте,
Търся седалка за кола , ходих в Мола в Хиполенд и в Карфур , ама нещо не ми харесаха
Още не съм видяла в детските магазини из града, ама ако някой скоро е търсил може да ме ориентира
Благодаря

# 64
  • Бургас
Случайно да знаете къде има книжарница за учебници втора употреба освен тази до Трия,тази в тунелчето до Съда и тази книжарница дето е в дворчето на 1 май..  Praynig Praynig
има една книжарница Интелект до Билата в Славейков , там има доста учебници , винаги от там си купувам  Peace
По мое време ходихме на Стария Елен, ама не знам дали все още съществува.  Embarassed

# 65
  • Бургас
препоръчайте очен лекар  освен Кузнецов, при него вече бяхме, но искам и друго мнение

# 66
  • Бургас
препоръчайте очен лекар  освен Кузнецов, при него вече бяхме, но искам и друго мнение
От години ходим при Джино Влахов - работи в ЕлМасри и новата болница в Младост.

# 67
 Вчера обиколих окколо Старият съд,но не видях такава книжарница,може и да не съм видяла хубаво де..  Mr. Green Mr. Green Та може ли да ме ориентирате къде горе-долу се е падала/пада?

# 68
  • Бургас
Ако питаш за "Стария елен" - той е на "Гладстон", на около стотина-двеста метра (не гарантирам, че имам точен окомер) от "Иван Вазов" Peace

# 69
Къде мога да си купя закачалки за дрехи но не от тези най - тънките/огъващите се/?

# 70
Къде в Бургас могат най - евтино и качествено  да се извадят снимки от цифров фотоапарат?

# 71
Не знам дали там е най-евтино,но вчера се снимах във фото "Цък" и май е най-евтино,защото ми взеха само 4 лева,за 4 снимки и една голям формат подарък.Така че,може да видиш там.  Peace

# 72
  • Бургас
Много съм доволна от Хрелева, очен специлист особено за деца. Приема в Николай чудотворец и в Оксиком.
Също д-р Машкова. Работи във военна болница, а частния и кабинет е в оптиката на гълчето на Левски и Анушка Драгиева

# 73

Също д-р Машкова. Работи във военна болница, а частния и кабинет е в оптиката на гълчето на Левски и Анушка Драгиева
Peace Интероптик

# 74
Аз от Цък и от Гея съм най-доволна, ама във второто зависи кой те снима.
А за Старият елен (извинявам се, че сега се включвам чак, но нямам възможност). От спирката на 211 на Иван Вазов (когато отива към Меден рудник), вървиш към малкото супермаркетче и завиваш в ляво. Ето в този район на картата се намира някъде.

За друга книжарница около Старият съд поне аз не знам да има вече, едно време вярно имаше още една, но дори и тогава трудно се намираха учебници там. В тази в тунелчето до Новият съд има една и горе до Механото, но там до колкото знам продават скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт