Къде в Бургас 24

• 62 310
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Момичета, да знаете къде мога да намеря....сега само как ще го обясня Rolling Eyes
Нали ги знаете рамките за гоблени-гипсови, с разни орнаменти и т.н. Трябва ми такава малък формат и по възможност от пластмаса-като рамка за снимка от тези старите. И огледала едно време имаше такива. Ох, дано да се сетите какво търся, че сега ме е хванал ентусиазма Embarassed

Магазин за рамки има и на Републиканска . Като се идва от църквата на светофара (Кирил и Методий и Републиканса) се завива на дясно и малко преди пазарчето има магазин за всякакви видове рамки

# 46
  • Бургас
Момичета, знаете ли къде има курсове за деца, по английски език, става дума за 5г.дете?
Благодаря!
провери в Британски културен център - тел. 826105, като записвах там моя син преди няколко дена, директорката ми каза, че имало деца на 4-5 години почвали да учат английски, така че провери има ли такава група, за Европа знам че от 6 г. започват

# 47
  • Бургас
Благодаря ти!

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 15:15 от irina_boneva

# 48
  • Бургас
Здравейте момичета спешно ми трябва информация къде продават боя за кожи или къде боядисват кожи там където имаше преди на 55 блок в Славейков вече го няма.Благодаря ви предварително Praynig

# 49
  • Бургас
Здравейте момичета спешно ми трябва информация къде продават боя за кожи или къде боядисват кожи там където имаше преди на 55 блок в Славейков вече го няма.Благодаря ви предварително Praynig
Кожени дрехи боядисват в химическото чистене на Ботева - до сладкарница Неделя

# 50
  • Бургас
Да благодаря ти на мен ми трябва по принцип за боядисване на седалки за кола и просто незнам как да процедирам.

# 51
  • Бургас
Има ли мами от Бургас, чийто деца да посещават Британика или Британски културен център?Моля споделете.
Става въпрос за обучение по английски език .

# 52
да знаете къде има дрехи Мис Каприз,специално панталон издирвам... newsm78

# 53
# 54
  • Бургас
  bouquet

# 55
Случайно да знаете къде има книжарница за учебници втора употреба освен тази до Трия,тази в тунелчето до Съда и тази книжарница дето е в дворчето на 1 май..  Praynig Praynig

# 56
Renni, на мен ми трябва много малък номер рокля, вече си намерих, но благодаря все пак  Hug   bouquet

Алатея, аз като бях ученичка само от Старият елен съм си взимала учебници, но не знам дали още работи.

# 57
Случайно да знаете къде има книжарница за учебници втора употреба освен тази до Трия,тази в тунелчето до Съда и тази книжарница дето е в дворчето на 1 май..  Praynig Praynig

Praynig Praynig

# 58
Също за Старият елен се сещам около стария съд.

# 59
Къде се намира този Стар елен?

Общи условия

Активация на акаунт