Къде в Бургас 24

• 61 799
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Цитат
Някой беше питал за почистване с прахосмукачка Рейнбоу. У нас беше идвала една жена, изчисти много хубаво килими, матраци за около 3ч., струваше 50лв. Мога да и изровя телефона; не е фирма, частно лице е.
Да, аз бях питала в предната тема беше още май.Може и някой друг да е питал също.Мен все още ме интересува,така че искам телефонът и ако може.
Като се замисля ...май и мен ме интересува... Дядо Коледа и тази година няма да ми донесе ново обзавеждане Crazy

# 616
Момичета,имате ли идея от къде мога да купя цветен брокат и цветен пясък за декорация?

# 617
  • Бургас/Пз
Знаете ли къде отново се е преместил Бонжура?

# 618
Знаете ли къде отново се е преместил Бонжура?
Никъде. Няма вече.  Peace

# 619
За прахосмукачката и мен ме интересува, че тази година ще сме в по-голям състав и няма да имам време да чистя като хората, а сестра ми ме предупреди, че зетя е с астма и да не му стане нещо (от както е бременна внимавам със заръките, че е "нервнонебалансирана") Laughing
А аз да питам някой някъде да е виждал Rubella Gourmet лосионите?

# 620
  • Бургас
Viessmanka - не искам тестери  Peace

За парфюми може да проверите и в парфюмерия "Мико" на Александровска,  срещу кафе Фреш и Търг. център "Пиргос".  Купувала съм от там , оригинални са   Peace  

Още се сещам за парфюмерията К & К на "Богориди" където се пресича с "Лермонтов", точно отстрани на х-л България, до такситата.

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 19:49 от magare

# 621
  • Бургас
Огромно благодаря на всички за отговорите  Hug Hug Hug

# 622
Къде в Бургас се намира детският магазин Делфин?   bouquet

# 623
  • Бургас
Зад Операта, ако не се лъжа. В сградата до Профсъюзния дом, което като улица е "Шейново" Peace

# 624
Къде в Бургас се намира детският магазин Делфин?   bouquet
Точно зад Операта, в червения блок, който е до Профсъюзния дом.

# 625
Момичета спешно ми трябва хубав солариум  Praynig

# 626
  • Бургас
Здравейте , къде в Бургас има хубаво детско оликотено и спално бельо на сносни цени ?
Благодаря ви предварително. Hug

# 627
  • Бургас
Здравейте , къде в Бургас има хубаво детско оликотено и спално бельо на сносни цени ?

Миналата седмица ходех до Зодиак - в Черноморка Там има доста голям избор, а и до колкото разбрах можеш да си избереш плат и да го ушият
Работят до 17:00 а в събота до 13:00 Wink
П.С. Можеш да им се обадиш и по тел да попиташ за цените (мн са любезни) - 810 161

# 628
  • Бургас

Миналата седмица ходех до Зодиак - в Черноморка Там има доста голям избор, а и до колкото разбрах можеш да си избереш плат и да го ушият
П.С. Можеш да им се обадиш и по тел да попиташ за цените (мн са любезни) - 810 161

а каталог да видя в нета имат ли? за десени на платовете

# 629
  • Бургас

а каталог да видя в нета имат ли? за десени на платовете

Аз се интересувах от друго и първо ги поразпитах по телефона. А като отидох намясто видях че имат доста голямо разнообразие от детски десени и ги попитах за цените как излиза комплекта ( ама ги забравих  newsm78 newsm78 )newsm78

Общи условия

Активация на акаунт