Къде в Бургас 24

• 61 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Благодаря ти , ще се разходя и аз до там . Там също се намира и фирма Жана за спалното бельо ако не се лъжа.

# 631
  • Бургас
Да май и тя беше там Wink Успех   bouquet

# 632
  • Бургас
Момичета, къде в Бургас мога да намеря бебешкото олио/козметика с невен на Bubchen? Устройва ме Центъра, Лазур, някоя от големите вериги....Ако някой е мяркал наскоро, моля да сподели   Simple Smile bouquet

# 633
Козметика на Бюбхен в Лазур има в детски магазин Бамболино,до окр.болница.

# 634
  • Бургас
Бамболино не е ли в Зорница?
Аз купувах всичко на Бюбхен от склада за памперски зад Новата поща.Има и в Пикадили,в Синдито срещу механотехникума.

# 635
I r r a  аз съм купувала Бюбхен от детския магазин, който е до аптека "Галения" на "Сливница"

# 636
  • Бургас
keisi-r margo** , Nefertity , Благодаря! Като за начало ще проверя в склада до Новата поща, че ми е най - близо и ако го няма там ще търся и по другите места.  Hug

# 637
bradata, Nefertity, благодаря ви!   bouquet  bouquet  bouquet Утре ще го посетя, ще търся акумулаторна кола за Жики  Hug

# 638
  • Paris
Търся пясъчен часовник. Да сте срещали някъде?

# 639
  • Бургас
В Пиргос на първият етаж веднага в дясно - мисля че там съм мяркала. И на ъгъла на "В.Априлов" и "Александровска"

# 640
  • Бургас
Момичета , някой да знае за дърводелец в "Славейков"?

# 641
  • In my tropical dream
Рокси работи ли вече?

# 642
Цитат

Не Mишел, не работи още.Правят му  цялостен ремонт и се очаква да отвори около коледните празници по неофициална информация.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 18:14 от keisi-r

# 643
  • In my tropical dream
Мерси, Кейси. Много лошо  Confused Къде да идем сега? Навсякъде само чалга. Някой ходил ли е на Давър стрейт (Дувърчето на Булаир), отворило и било ретро клуб сега. Караокето... В събота в Бизар ще са Мастило, не ме кефят. Наистина ли няма едно свястно заведение в този град без чалга?

# 644
Отговора е Не, няма. И аз издиравм някакво такова заведение, че едни гости ще имаме и искат да ги заведа някъде където не пускат чалга, но май май ще си заложим на Варна

Общи условия

Активация на акаунт