Къде в Бургас 24

• 62 353
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Някой знае ли дали шивашкото ателие на Мария Диомова на Републиканска до пресечката с Гурко все още е там? Че съм си загубила визитката, а последно си ших там преди да родя първото си дете Mr. Green

# 151
Оооо има украса, даже е намалена от 4лв. на 0.50 лв. или нещо такова, там на преоценените стоки Laughing

# 152
Оооо има украса, даже е намалена от 4лв. на 0.50 лв. или нещо такова, там на преоценените стоки Laughing

Ами аз ходих, бродих, търсих там където си беше, питах консултантите /които явно не знаят  Twisted Evil/, сега пак трябва да се разкарвам до Славеков.  Crossing Arms

# 153
не ме бъркайте така бе хора !  hahaha Вчера ходих и ги видях даже и днес Лаленцето като ми каза ,че вече няма и се втерщих , викам си толкова ли са бързи  Joy , ако не ме беше домързяло толкова много щях да отида заради теб понеже ми е на 2 мин буквално ,ноооо мързела какво ли не прави  smile3532

# 154
  • Бургас
Момичета, откъде в Бургас мога да купя детски апрески?  newsm78

# 155
Аз винаги питам един и същ човек, макар че не му е работата навсякъде, ама ако не знае обикаля с мен, поне е забавно Laughing
Аз днес пратих в Кауфланд да пазаруват домашните и сега като питах казаха, че имало още.

# 156
Някой знае ли къде продават украса за торта /захарни фигурки/?

тр да има във всяка сладкарница. Виждала съм в Марсито.Дори в нашата квартална - зависи ве4е какво ти тр. Бяха по 1.50 парчето.

# 157
  • Бургас
Къде мога да намеря това олио за коса?

# 158
Някъде виждали ли сте ленти, които минават през челото?

# 159

тр да има във всяка сладкарница. Виждала съм в Марсито.Дори в нашата квартална - зависи ве4е какво ти тр. Бяха по 1.50 парчето.
В Амадеус в Славейков на пазарчето на Младост има и са по 0.65 лв. Животинки разни.

# 160

В Амадеус в Славейков на пазарчето на Младост има и са по 0.65 лв. Животинки разни.
Купих вече от Захаро. Благодаря на всички.   bouquet

# 161
момичета да попитам ,дали го има още фитнеса в 47 блок в Зорница и евентуално някакви отзиви за него

и примерно ако този не става да ми препоръчате някой друг
Благодаря предварително   bouquet Hug

# 162
момичета да попитам ,дали го има още фитнеса в 47 блок в Зорница и евентуално някакви отзиви за него

и примерно ако този не става да ми препоръчате някой друг
Благодаря предварително   bouquet Hug

Няма го от около 10 години.
Можем много да ти препоръчаме стига да кажеш поне район.

# 163
Момичета да ми препоръчате добър масажист и долу горе цени или крем за болки в кръста, че от няколко дни ме боли, но днес болката стана вече непоносима карам да ме обуват вече, ужасно боли. Confused

# 164
ами общо взето почти навсякъде ме устройва освен Меден Рудник  Peace

Общи условия

Активация на акаунт