Къде в Бургас 24

• 62 988
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
има едно химическо на Булаир , но не знам какви цветове има .Има на спирката на Демокрация  химическо ,дано така поне ме разбереш по-добре  hahaha Добре, че има хора като GreenApple и аХ`Не да ме образоват ,че иначе от училище няма да ги науча тия неща hahaha

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 22:26 от Бургаско Renni

# 181
има едно химическо на Булаир , но не знам какви цветове има .Има в Лазур на спирката на която спират по принцип учениците за ПМГ  12а спира на тази спирка .Оххх изобщо не ти го обясних добре  #Crazy има един блок по нагоре от Атагена.Един дълъг блок ако се сещаш , в него има много магазини и от дясно на ляво първото помещение е химическо а до него има магазин Перла ,дано така поне ме разбереш по-добре  hahaha

Шъ мъ извиняваш, но спирката не е в Лазур Simple Smile  А улицата на спирката е Демокрация.

# 182
а добре тогава поправям се  hahaha

# 183
Ще ходя на пазар,дрехи за бременни ако някои знае някой нов магазин или по точно където има нещо интересно.Благодаря предварително Hug

# 184
Детски стоматолог?

# 185
  • Бургас

Знам за д-р Игнатова на Гладстон. не е точно детски стоматолог, но моята колежка води там децата си и е мн доволна. И аз съм ходела при нея и съм наистина очарована.Ако искаш пиши ще дам по -подробни координати Wink

# 186
  • Бургас
АЗ водя моето дете при д-р Даниела Будинова на Рилска 18, но не работи със здравната каса, а само на частно, иначе е много внимателна, тази година му сложи 4 от превантивните пломби и беше много мирен

# 187
Момичета да ми препоръчате добър масажист и долу горе цени или крем за болки в кръста, че от няколко дни ме боли, но днес болката стана вече непоносима карам да ме обуват вече, ужасно боли. Confused
аз ходих при един мъж Баджанаков,намира се горе до кафето в Триата,за съжаление нямам талефон в момента,взимаше ми 25лв миналата зима.
А това е от някоя съфорумка,преди съм си го копнала:
Жената се казва Виолета Вълкова, тел.0898 638 693. Приема в кабинет, който се намира в една пресечка на Демокрация някъде зад х-л Космос. Там има един тотопункт, та зад него в кооперацията е.
И до кабинета на д-р Гамишев има един физиотерапевт,но нямам отзиви за него,само съм го виждала.

А аз да питам за готини шапки за момче 5-6 годишно,може и нещо по-скъпичко някой да е мяркал скоро?

Добър ли е? Че съм като робокоп вече  Confused

# 188
За Баджаков съм чувала само добри отзиви.

# 189
Ами ако питаш за Баджанаков,аз лично останах доволна,но тъй като получих усложнения и той ме посъветва да спра с масажите,защото бях бременна,а пък бременни не трябва много да се пипат.Иначе свекърва ми също ходи при него като я хване дископатията и е доволна.
може да пробваш и с леглата Нуга бест,но аз лично не съм ги пробвала.

# 190
Доктор Митева, много е внимателна.
Д-Р МИТЕВА, ДОБРИНКА МИНЧЕВА - ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЯ
Адрес  Бургас
ул. Хан Крум 46

Телефони  056 840 251
056 840 435

# 191
Здравейте момичета,
искам да попитам къде в Бургас продават дървени играчки и по точно търся дървен пъзел.
Благодаря ви предварително.

# 192
На Богориди има един магазин само дървени работи продават, но не съм сигурна дали има точно това.

# 193
  • Бургас
Здравейте момичета,
искам да попитам къде в Бургас продават дървени играчки и по точно търся дървен пъзел.
Благодаря ви предварително.
Освен магазина на Богориди, дървени пъзели има в Мол-а, на първи етаж. Магазина е точно до магазина на Германос,дамска мода Елизабет и Бижутерията Сваровски. Като влезеш от главния вход в посока входа на Карфур се пада от дясната страна.
Точно днес гледах вариант с животни - по-малък за 23 лева и друг по-голям за 46 лева. /надявам се съм запомнила точните цени, дано не те подведа  newsm78/

# 194
Имамама   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт