Къде в Бургас 24

• 62 915
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Щом търсиш шапка, ще й трябва и щипка за нос. И двете съм купувала от един магазин до спирката на операта, някъде срещу хлебозавода се пада. Ще го намериш като отидеш там, магазин за спортни стоки.  Peace

# 301
Щом търсиш шапка, ще й трябва и щипка за нос. И двете съм купувала от един магазин до спирката на операта, някъде срещу хлебозавода се пада. Ще го намериш като отидеш там, магазин за спортни стоки.  Peace

И аз съм купувала от там. Мисля, че и този магазин се казва Компас  Peace

# 302
Да знаете къде има вече украси за Хелоуин?А и не само украси? ТАзи събота ще ходя в Карфур, в Асико ми казаха. че нямало както и в Смарти парти.  Tired

# 303
дами знаете ли каде мога да се запиша на народни танци имам голямо желание Simple Smile

# 304
  • Бургас
дами знаете ли каде мога да се запиша на народни танци имам голямо желание Simple Smile
В спортен клуб Аякс и в у-ще П.Р. Славейков.  Peace

# 305
у-ще П.Р. Славейков в М Рудник ли ?

# 306
  • Бургас
у-ще П.Р. Славейков в М Рудник ли ?
  Shocked Къде там има такова училище?

# 307
еййй и аз съм една то е Петко Росен в М Рудник  smile3555

# 308
  • Бургас
Успокои ме Mr. Green Реших, че нещо не съм в час Laughing

# 309
  • Бургас
Някой знае ли къде в Бургас ще е магазин  ДЖЪМБО? Вчера видях обява в джобса, че набират персонал и никъде не пише локацията му...

# 310
Хей, ще има Джъмбо в Бургас, Супер!  Simple Smile

Аз искам да питам, някой знае ли какво стана с магазина на ETERE, който беше в уличката до Трията? Преместиха ли го някъде или е закрит?

# 311
Джъмбо не беше ли в кс. Зорница, до 1ва поликлиника?  Thinking
Някой може ли да ми даде информация дали ще има някъде бал с маски по случай наближаващия Хелоууин? В смисъл в дискотека, в бар... (имам предвид не за деца), в нета нищо не намирам  Tired

# 312
Има и в у-ще Л. Каравелов.

# 313
  • Бургас
еййй и аз съм една то е Петко Росен в М Рудник  smile3555
Аз ходех в залата до Билата в Меден рудник!Часовете ни бяха от 19,30 до 20,30.Не съм ходила от месец,защото ми е късен часа.Знам,че има и друга школа,в други дни,но за часове несъм запозната.Принципно на таблото в залата всичко е изнесено.

# 314
  • Бургас
Джъмбо не беше ли в кс. Зорница, до 1ва поликлиника?  Thinking
Някой може ли да ми даде информация дали ще има някъде бал с маски по случай наближаващия Хелоууин? В смисъл в дискотека, в бар... (имам предвид не за деца), в нета нищо не намирам  Tired

Знам, че ще има в ресторант ТОХ, организирано от ГЕРБ-Лазур. Но не знам доколко е публично събитие и доколко е само за техни членове. Във Фейсбука е обявено, май не само за тях е, защото имаха и куверт.

Общи условия

Активация на акаунт