Къде в Бургас 24

• 62 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Кои са най-заредените магазини за бебешки храни в момента?
Предстои ми захранване след 2 месеца и искам от сега да се ориентирам къде, какво, що.
Интересува къде мога да намеря пюрета SUNVAL, BEBIVITA и PRO-BIJO?
Най-много държа на последните, тъй като сина ми е с АБКМ и те имат най-голям асортимент за алергични деца.

# 331
  • Пловдив
Кои са най-заредените магазини за бебешки храни в момента?
Предстои ми захранване след 2 месеца и искам от сега да се ориентирам къде, какво, що.
Най-много държа на последните, тъй като сина ми е с АБКМ и те имат най-голям асортимент за алергични деца.

Сънвал и Бебивита винаги има в Бамболиното в Зорница.

# 332
От първите две марки е доста заредено и в складчето до Вегата, до Новата поща, за последната не мога да помогна  Sad

# 333
  • Бургас
Къде продават сладкарски бои?

# 334
  • Бургас
Горгона, renka79, благодаря!  bouquet

Склада до Вегата ми е много близо, понеже аз живея под пощата.Ще отида да разгледам.Не ми пречи и до Бамболиното да отида като съм с мъжа ми.
Тези пюрета PRO-BIJO са немски.Видях ги в един сайт, но въобще не знам дали ги има в Бургас.А са най-подходящи. Rolling Eyes

# 335
Мария, в магазин ДМ в Карфур продават някакви пюрета но не мога да кажа със сигурност дали са PRO-BIJO . Не се сещам каква марка са но  съм ги виждала само там.  Освен това на ул. Цар Симеон има магазин за био храни, там също има био пюрета. Там със сигурност знам, че има на Сънвал.

# 336
  • Бургас
Къде продават сладкарски бои?
Кауфланд

# 337
  • Бургас
Мария, в магазин ДМ в Карфур продават някакви пюрета но не мога да кажа със сигурност дали са PRO-BIJO . Не се сещам каква марка са но  съм ги виждала само там.  Освен това на ул. Цар Симеон има магазин за био храни, там също има био пюрета. Там със сигурност знам, че има на Сънвал.

Къде на Цар Симеон? newsm78 Ще може ли малко по-подробно? Praynig

# 338
Мария , мисля че е тук
http://www.kartaburgas.com/ул-цар-симеон-№65-tags.html
В една нова кооперация е  Като вървиш в посока кам морската градина се пада  в ляво.

# 339
  • Бургас
Много ти благодаря!  bouquet Ще го потърся тези дни и то ми е близо!

# 340

Мария♥PRO-BIJO не се продават никъде в Бургас, а определено не ти препоръчвам да даваш BEBIVITA на дете с АБКМ. В ДМ-а има от техните пюрета BABYLOVE те също са БИО и са много подходящи.

# 341
  • Бургас
Благодаря ти, Nefertity   bouquet
Жалко за тези PRO-BIJO. Rolling Eyes А за BEBIVITA какво имаш предвид?
На BABYLOVE дори не знаех, че има пюрета.Ще ги разгледам и тях.За сега със сигурност ще ползвам Сънвал и Хипп.Но и от тях няма кой знае какъв асортимент, които са подходящи.Семпер също имат 2-3 които стават.Сигурно има и други, но още не съм започнала захранването и не знам какво се предлага на пазара.АМ също не купувам и бебешките магазини съм ги позабравила. Wink

# 342
А за BEBIVITA какво имаш предвид?
Нямам нищо против тях, сина ми все още си ги хапва с удоволствие, но не са БИО, и ако ти искаш да даваш само био пюрета, те не ти вършат работа.
Освен Сънвал, Хип и Бейбилов, има също и БИО пюрета на Гербер, но трябва да четеш етикетите, защото не всички са био, доколкото знам и Семпер отскоро са пуснали бои пюрета, ама аз тях ги пропускам, защото сина ми не ги хареса още от началото и нямам никакви подробности и лични впечатления.
Био пюрета има и в Карфур, тяхна собствена марка.

# 343
  • Бургас
Аха, разбрах те. Grinning
Трудна работа е, защото освен Био трябва да не съдържат глутен, мляко и мл.протеин, както и някои забранени плодове и зеленчуци.
Аз за това искам от сега да се информирам, че явно по-трудно ще набавям разнообразна храна.

# 344
Някой може ли да ми даде информация дали ще има някъде бал с маски по случай наближаващия Хелоууин? В смисъл в дискотека, в бар... (имам предвид не за деца), в нета нищо не намирам  Tired

В бар Карма ще има парти с маски, сега видях на фейсбук, обявено е 31.10 от 20:30 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт