Къде в Бургас 24

• 62 862
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Срещу моя офис има магазин за врати, доста хора влизат и излизат, сигурно са качествени  Grinning намира се на Гурко, точно до Еврофутбол на пряката с Оборище

# 391
  • London, baby
Идеи, откъде мога да немеря пачка за балет?Онази бялата поличка?
В Intersport в Мола на 1вия етаж.
Да знаеш колко струват? Иначе на мен не ми трябва за балет, а за Хелоуин..  Crazy Crazy  НЕ мисе купува/наема костюм и се опитвам да измисля нещо.. ама още нищо, а ми трябва за утре.  Outta Joint Outta Joint
Не знам точно колко струват, но цените са горе долу като в сайта.

# 392
Момичета, знаете ли къде продават трансферна хартия, такава на която да принтирам някаква апликация и после да я сложа на дреха с ютията? И долу горе цена...
Предположих, че в Офис1 може да има, ама стана късно да ида от офиса направо, а утре ще бързам и се надявам направо да ида да я купя без да обикалям.  Embarassed

# 393
Момичета, може би не ми е нова информацията, но да си кажа аз. Видях, че има отворен нов магазин  FOX Kids and Baby на третия етаж на Триата.

# 394
Здравейте момичета , от доста време не съм писала но ви чета редовно  Hug
Интересува ме в Бургас има ли съдов хирург  , който работи със здравната каса ?
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 395
Интересува ме къде в града мога да видя наживо детските кухни на Smoby. http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=5592
Тук ги продават по Интернет, но ми се иска да ги видя отблизо, че доста пари ще хвръкнат, а съм обещала за Коледа...

# 396
къде има козметика на Essence освен в ДМ ?

# 397
Еssence имаше преди в магазина за козметика, който е залепен за Безистена. Вероятно и сега има, но просто не съм минавала скоро оттам и не съм сигурна да не те подведа. Peace

# 398
Здравейте момичета,
тъсрим хавайски гердан,пола..
Благодаря предварително!

# 399
  • Бургас
Еssence имаше преди в магазина за козметика, който е залепен за Безистена. Вероятно и сега има, но просто не съм минавала скоро оттам и не съм сигурна да не те подведа. Peace
Все още си е там стелажът, макар и не винаги зареден богато Peace

# 400
Определено не е зареден богато, аз като търсих матиращият им лак го нямаше, добре че успях да се вредя в ДМ да си взема, че и там вече свърши.
Аз все още съм он за въпроса за трансферната хартия, ако някой е виждал.

# 401
  • Бургас
Интересува ме къде в града мога да видя наживо детските кухни на Smoby. http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=5592
Тук ги продават по Интернет, но ми се иска да ги видя отблизо, че доста пари ще хвръкнат, а съм обещала за Коледа...
Не съм сигурна дали бяха точно СМОБИ, но съм виждала във ВЕГА-та, под новата поща, а също и в МЕТРО.

# 402
Определено не е зареден богато, аз като търсих матиращият им лак го нямаше, добре че успях да се вредя в ДМ да си взема, че и там вече свърши.
Аз все още съм он за въпроса за трансферната хартия, ако някой е виждал.

дам и аз бях там в събота и имаше всички други лакове освен матиращия , добре .че и аз си го взех от ДМ  Laughing , аз я попитах жената специално за матиращия (защото една приятелка и тя иска такъв), та тя ми отговори , че за заредили преди няколко дена и сигурно чак след 3-4 седмици пак ще зареждат , освен ако не и доставят спец. само от матиращия  Peace

# 403
Ооооо и аз я питах и ми каза да проверявам, че да не ме излъже кога ще имат тцтцт Grinning

# 404
Матиращи лакове има и на Ванесата, но са на Мода. Хубави са.

Общи условия

Активация на акаунт