Къде в Бургас 24

• 62 453
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Като заговорихме за аутлети, някой да има впечатления от аутлета, който е в началото на Богориди (преди където беше златарско ателие)? Все се каня да го посетя и все не влизам поради една или друга причина.

# 511
  • Бургас
Момичета, яко съм ви подвела, тай като мой човек който работи там ми донесе такава за 15 лв. (наистина power) и аз автоматично реших , че ги продават в Ритони . Да ама не , сега му звъннах да уточня. Сори за подвеждането , но комбинативния ми акълец веднага навърза нещата.

# 512
Аз леко извън темата Embarassed Но, много моля, ако някой знае за ориентировъчна цена на пощенски пратки от Германия до Бг и оттук до там, ще съм много благодарна.

# 513
Добро утро!   bouquet
Бихте ли ми препоръчали добър дерматолог..

# 514
  • Бургас
кажете някой магазин с по-голям избор на холни маси

# 515
Ние взехме нашата от Арон, не е мръднала вече 5 години  Wink Имаше доста избор, и след това като сме ходили за други мебели винаги е било добре заредено.

# 516
  • Бургас
Мацки, някакви препоръки за добра шивачка за рокли за абитуриентски бал, която и да не дере по няколко кожи Rolling Eyes

# 517
С две ръце препоръчвам моята шивачка, намира се на Хаджи Димитър, това е успоредната на Гурко в посока към новата поща. Изключителен професионалист в работата си, изпипва всичко до най-малката подробност. В офиса всички ползваме услугите и вече 2 години  Peace

# 518
  • Бургас
кажете някой магазин с по-голям избор на холни маси
В Zona - та също има  Peace

# 519
В този новия магазин Явор също има много хубави неща  Peace

# 520
В този новия магазин Явор също има много хубави неща  Peace
Peace

# 521
  • Бургас
къде е този нов магазин Явор

# 522
  • Бургас
До голямата Била-в новия Технополис.

# 523
Здравейте!
Някой знае ли къде поставят копчета на дънки?

# 524
  • Бургас
На тройката, хващаш уличката на тоалетните, която върви успоредно с Александровска и преди да излезеш на Кирил и Методий в дясно има едно дворче шивач и тик-так - та там поставят копчета. Голямо обяснение направих  Joy

Общи условия

Активация на акаунт