Къде в Бургас 24

• 61 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Момичета знаете ли къде има магазин Руен, знам че продават само сирене, кисело мляко и кашкавал, но "истински" Simple Smile

Има в Бр.Миладинови зад Вардар и в Изгрев в блока зад Темата.
И до КОСМОС, от страната на Демокрация, както и в Лазур, на ъгъла срещу Мърфи.

И на ул"Кирил и Методий" (към Демокрация)

# 586
Момичета знаете ли къде има магазин Руен, знам че продават само сирене, кисело мляко и кашкавал, но "истински" Simple Smile

В "Славейков" също има до бл.68

# 587

В "Славейков" също има до бл.68
И до Краснодар.  Laughing

# 588
Май трябваше да попита къде няма Laughing
Ние предпочитаме Домлян, на Руен така и не харесах киселото мляко.

# 589
Киселото мляко и аз не го харесвам, но сиренето е много хубаво  Peace

# 590
Момичета, препоръчайте ми добър фитнес, ако може да е само за жени, в центъра или широк център. Чувала съм за един до х-л Драма, но не му откривам сайта. Ако знаете цени, условия, има ли сауна и пр. - още по-добре. И плаща ли се отделно за инструктор Simple Smile))

# 591
  • Бургас
Може ли някой да ми препоръча  масажистка за лечебен и релаксиращ масаж?

# 592
Някой да е виждал скоро къде продават небет шекер?Може и да не се пише точно така.Трябва ми за да приготвя чай против кашлица на дъщеря ми.Скоро гледах някъде че продават, даже ми направи впечатление защото не бях виждала отдавна,но не си спомням къде беше.Днес обиколих доста хран.магазини и не открих.

# 593
  • бургас
небет шекер продават в аптеките.

# 594
Мерси jivka bs, една позната днес ме посъветва да проверя в аптека но на мен ми се стори малко вероятно да има там.Утре ще проверя!

# 595
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми добър фитнес, ако може да е само за жени, в центъра или широк център. Чувала съм за един до х-л Драма, но не му откривам сайта. Ако знаете цени, условия, има ли сауна и пр. - още по-добре. И плаща ли се отделно за инструктор Simple Smile))
Аз ходя там. Цената е 48лв - 30 посещения в рамките на 50 дни. За инструкторките се плаща отделно, не съм се заглеждала още в цената. Аз за сега събирам само сила  Joy  Имат добър подход. Няма сауна, има солариум.

# 596
  • Бургас
Със сигурност небет шекер продават в аптеките.

# 597
Аз ходя там. Цената е 48лв - 30 посещения в рамките на 50 дни. За инструкторките се плаща отделно, не съм се заглеждала още в цената. Аз за сега събирам само сила  Joy  Имат добър подход. Няма сауна, има солариум.

Благодаря ти, цената е много добра! А дали имат сайт?

# 598
  • In my tropical dream
Може ли някой да ми препоръча  масажистка за лечебен и релаксиращ масаж?
Много горещо препоръчвам Диди от Сарафово! Тази жена е просто вълшебна! Знам, че е малко неудобно чак там, но си струва. Тя не е просто масажист, а лечител. Проблемът е, че графикът й е препълнен, не знам как ще те вмъкне.  Трудно е първия път, внедриш ли се веднъж е лесно! Ако те интересува ще ти дам тел. и ако не може да ти даде скоро час ще измъкна от една позната, която си записва по много. Взима доста евтино, а на всеки обръща голямо внимание и наистина помага.

# 599
Някой да знае къде се продават "духащи" флумастери,т.е.рисуваш като ги духаш.

Общи условия

Активация на акаунт