Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да прехвърля аудиокасета на CD или DVD?
Къде мога да намеря добри маратонки за момче на цена между 50 и 60 лева?
Къде мога да намеря рамки за гоблени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да прехвърля аудиокасета на CD или DVD?
-
Къде мога да намеря добри маратонки за момче на цена между 50 и 60 лева?
Можете да намерите добри маратонки за момче на цена между 50 и 60 лева в магазини като Terra Nova, Kenvelo, Paolo Botticelli и Sport Depot в Burgas Plaza. Те често имат разпродажби, като например намалени маркови маратонки Adidas за 65 лв. Освен това магазините в мола, като Terra Nova и Kenvelo, също предлагат разнообразие от маратонки на достъпни цени.
-
Къде мога да намеря рамки за гоблени?
-
Къде мога да намеря боя за кожи или къде се боядисват кожи в Бургас?
-
Къде мога да намеря текстилна боя за боядисване на дрехи в пералнята?
... не ми се вдига кръвно.
Единият магазин е на ъгъла на "Александровска" и В. Левски до кафе Ултра, над паметника. Другият е още по-нагоре в посока Свободния университет, малко по-нагоре от бившата "Валентина" от същата страна. А има и трети магазин във "Възраждане" на ул. "Сан Стефано" в долната и част , до Червени-я кръст. 
как не се сетих да зарадвам някое детенце от темата с животинче, ами им го върнахме в магазина 
) обаче преди месец им го занесохме обратно, от приятелките ми никой не искаше допълнителен ангажимент). Беше си здрав, живя при нас няколко месеца, но тъй като на сина ми интересът много бързо му премина, остана само задължението да го храни, а на мен също не ми оставаше време да си играя с него-заека подивя))) Като го пусках на двора-после едвам го хващах, а после и ухапа едно приятелско детенце((( Така че на зайчетата задължително им трябва внимание и гушкане, освен задължителните грижи...