Къде в Бургас 24

• 61 766
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Спешно търся луксозна покривка за маса - покривката да е над 2 м - за подарък. Да знаете в кой магазин може да се открие нещо подходящо?

# 706
Спешно търся луксозна покривка за маса - покривката да е над 2 м - за подарък. Да знаете в кой магазин може да се открие нещо подходящо?
Има един магазин на ул. Цар Симеон много близо до светофара на КиМ. Пада се от страната на лабораторията.  Rolling Eyes

# 707
Има един магазин на ул. Цар Симеон много близо до светофара на КиМ. Пада се от страната на лабораторията.  Rolling Eyes

КиМ какво е?

# 708
Улицата Кирил и Методи.  Blush

# 709
  • Бургас
[заека ви не е мини, най-обикновен заек си е. Просто сте поредната жертва на тези измамници.
Ще се старая да не се включвам повече по темата, че  #Cussing out ... не ми се вдига кръвно.
Това с мини зайците явно е някаква общонародна бг измама, защото преди години на приятелката ми в София й подариха такъв и за 2месеца стана не голям, а ОГРОМЕН.

Да препоръчате козметик за кола маска в район Славейков? Изискванията ми са да работи супер бързо, да е чисто в салона и да спазва хигиена. Същата питанка и за сушоар?

# 710
  • Бургас

Проверете и в магазините "Калогера", там има доста видове покривки, дано да има толкова големи  Peace Единият магазин е на ъгъла на "Александровска" и В. Левски до кафе Ултра, над паметника. Другият е още по-нагоре в посока Свободния университет, малко по-нагоре от бившата "Валентина" от същата страна. А има и трети магазин във "Възраждане" на ул. "Сан Стефано" в долната и част , до Червени-я кръст.

# 711
Еее, чак се чувствам виновна за заека, че аз го казах магазина.
Ако му стане нещо на заека публично обещавам да взема хамстер на детето Laughing

# 712
" Калогера" имат магазин и в "Престижа" , скоро не съм свлизала вътре, но имаха доста хубави покривки.

# 713
  • Бургас
Цитат на: Tinkerbella
link=topic=525571.msg17193285#msg17193285 date=1291943314]
Ако му стане нещо на заека публично обещавам да взема хамстер на детето Laughing

Tinkerbella като че чета, най -много да стане за пълнене и във фурната Joy
Майтапа на страна, но едни познати имаха уж мини зайче, но не след дълго се прервърна в заеще.
Дано това да е истинско миньонче

# 714
Абе тя и баба ми гледа зайци на село да взема да отворя зоомагазин и аз ли Laughing
И пиленца има може за папагали да ги продавам Laughing

# 715
  • Бургас
Абе тя и баба ми гледа зайци на село да взема да отворя зоомагазин и аз ли Laughing
И пиленца има може за папагали да ги продавам Laughing

Е пиленцата за канарчета по ще вървят.

# 716

Напротив, много добре се получи. Нека хората знаят!

# 717
  • Бургас
Ех, така е-като рядко пиша тук, в темата Tired как не се сетих да зарадвам някое детенце от темата с животинче, ами им го върнахме в магазина  ooooh!
Нашият заек от този магазин го купихме (напълно съгласна с мненията за хигиената Crazy) обаче преди месец им го занесохме обратно, от приятелките ми никой не искаше допълнителен ангажимент).  Беше си здрав, живя при нас няколко месеца, но тъй като на сина ми интересът много бързо му премина, остана само задължението да го храни, а на мен също не ми оставаше време да си играя с него-заека подивя))) Като го пусках на двора-после едвам го хващах, а после и ухапа едно приятелско детенце((( Така че на зайчетата задължително им трябва внимание и гушкане, освен задължителните грижи...

# 718
Никой ли не е чувал за този център /БЦПО/ ? Моля ви, спешно ми е

# 719
  • Бургас
Бургаски център за професионално обучение това е първото което чичко Гугъл даде като намерени резултати.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт