Звездни компромати - 75 част

• 45 162
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
Aз пък много ги харесвам тия ленти, винаги съм ги харесвала. Бяха много модерни през 80-те и от тогава още съм си ги харесала.

# 571
шаферката с майка си  Хич не харесвам такива дълги коси.

Венета и Златка

# 572
И Венета Райкова е била на сватбата, най вероятно ще видим всичко в детайли в някое от следващите предавания на Горещо tv

# 573
Някаква тенденция е, може би, но забелязвам и Глория, и Лияна, и Анелия са като лебеди край грозните си патенца.

# 574
Aз пък много ги харесвам тия ленти, винаги съм ги харесвала. Бяха много модерни през 80-те и от тогава още съм си ги харесала.

И аз ги харесвам, и ги нося, и хич не ми пука. Mr. Green

Златка ми хареса много на снимката с Венета.
А на Дениз защо са й оставили косата доооо....коленете. Shocked Лияна не е в час.

# 575
Снощи Емилия беше в Поморие, не знам за Коко. Направи страхотно шоу, много е весела, даже питах "Аа може ли да е толкова лице"  Laughing Изглеждаше много добре, с дълга черна рокля, на гърба имаше нещо като купища връзки,не съм сигурна.

По повод сватбата, не мога да повярвам, че го казвам, но Златка е скрила в джоба си всичките певици включително тези, чиито мъже имат къде къде повече финаноси възможности. Андрея е след нея . Останалите просто няма смисъл да ги коментирам, особено Малина.

Защо не видях Мария? Не е ли била там? Исках и нея да видя...

# 576
  • In The Middle Of Nowhere
Някаква тенденция е, може би, но забелязвам и Глория, и Лияна, и Анелия са като лебеди край грозните си патенца.

Нещо такова  Joy

Много ми хареса роклята на Надя, а самата тя колкото идобре да изглежда ми е неприятна.

Малина и Галена са просто някакви недоразумения на тази сватба. И ако За М не се учудвам, то поне Г да се беше изтупала с някое хубаво тоалетче, не е да няма...

Ивана за пръв път ми хареса от доста време насам.

# 577
Е, това беше много грубо Crossing Arms

# 578
Снощи Емилия беше в Поморие, не знам за Коко.
Защо не видях Мария? Не е ли била там? Исках и нея да видя...

Да, те и други са имали участия. Андреа май е била някъде по морето също.
Мария и аз исках да я видя, но нито на снимките я виждам, нито по статиите е спомената. А  специално заради сватбата  е била насрочила снимките на клипа си да са от много рано сутринта, за да успее да отиде. Crazy
Иначе колкото и да е странно и на мен най-много ми харесаха Андреа  Crazy и Златка.
И най-потресена съм от Малина. ooooh!

# 579
Ами има деца, които просто не са красиви. Грубо, не грубо- факт. Специално това на Лияна не мога да преценя красиво ли е, с този грим и тази коса, която ми навява асоциации с един психарски филм...

Андреа е приятната изненада на тази сватба. Можело значи.

# 580
  • София

Нещо такова  Joy

Много ми хареса роклята на Надя, а самата тя колкото идобре да изглежда ми е неприятна.

Малина и Галена са просто някакви недоразумения на тази сватба. И ако За М не се учудвам, то поне Г да се беше изтупала с някое хубаво тоалетче, не е да няма...

Ивана за пръв път ми хареса от доста време насам.
След куп пластики, виж детето  и си представи майките им без пластики Simple Smile

# 581
  Относно лентите пък и не само - какво значи, че след време като си гледат снимките ще са демоде?! Ами нормално е, нали затова има мода.  Rolling Eyes И на мен ми харесват по принцип и с удоволствие бих сложила при подходящи случай и облекло  Peace

...Специално това на Лияна не мога да преценя красиво ли е, с този грим и тази коса, която ми навява асоциации с един психарски филм...

Ох същото си помислих  Laughing

# 582
За децата- първо не е казано, че трябва непременно да приличат на майките си.
И за какви пластики говорим, като Анелия примерно няма една пластика по лицето. Ама то Ивончето е цялата на баща си, как да е хубаво. Симона също прилича изцяло на баща си.
Дениз ми се вижда едричка, което ми е странно, защото баща й е дребен, Лияна пък е доста слаба, но може и от годинките й да е. Crazy

# 583
Е, това беше много грубо Crossing Arms

Иначе тука все нежни работи си пишем.

# 584
  • София
За децата- първо не е казано, че трябва непременно да приличат на майките си.
И за какви пластики говорим, като Анелия примерно няма една пластика по лицето. Ама то Ивончето е цялата на баща си, как да е хубаво. Симона също прилича изцяло на баща си.
Дениз ми се вижда едричка, което ми е странно, защото баща й е дребен, Лияна пък е доста слаба, но може и от годинките й да е. Crazy
Да, бе те са естествено красиви, само дето Глория съди Нова Тв , задето пуснаха неини записи от преди 20г , когато е била на 18 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт