Юлските бебоци по-големи стават, първите ни дрешки вече омаляват

• 25 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
pucisim,ивалина, да и аз мисля,че като не спи добре денем после вечерта е по-трудна,но общо взето мойто дете беше до скоро с твърдо и много здраво обърнат режим.откакто се е родило се боря с това,а именно цялата нощ си е буден и бодър,искад аиграем....абе обърнал деня с ноща. отскоро стана нормален и започна да спи и нощем,но от време на време гледам се повтаря старата песен.

на мен ми дойде мензиса (мразя тази дума) преди две седмици някъде. аз не се съобразявам с цикъла,защото знам,че като кърмя може да е нередовен и си пия анти бебе,но....съм пропуснала две забелязах (нямат означени дните на всяко хапче) и се надявам да не съм пак прихванала нещо,защото няма да го родя във всеки случай,а....останалото не м исе прави и то.дано не съм.

алекса,и мойто ми връща:) прекалено лесно отгледах първото.

честити два месеца на Мая!

# 616
  • Stavanger, Norway
За уригването - точно сега ние болна тема. И моят юнак като малкия на Маритка страда ако не се оригне. А тези дни има много газове. То е пръцкане, оригване по няколко пъти и го боли  ooooh! На моменти си мисля: "Абе аз ли се шашкам много, или просто малкия наистина е мнгоо ревлив?"  newsm78 Ама днес на разходката с такова съжаление ме гледаше една комшийска мама  hahaha Ама то беше рев...Приспах го за да го изкарам, спа 30 мин,  после хапна и 1 час рев, рев...Най-накрая заспа и викам да бързам към вкъщи, че као ревне по пътя да ми е яка душичката  ooooh! Прибрахме се за 10 мин и след още 10 се събуди и пак - рев, рев... #Crazy И всичко това от газове. Ядох свинско със прясно зеле тези дни и май е от това  ooooh! Сега минах на препечени филийки и пак започнах да давам Инфакол да видим дали ще нму облекчи  Praynig
Туя - хайде някоя от вас да ме светне от къде мога да си я купя, как се прилага, има ли ефект. Ще съм благодарна за информацията  Peace

# 617
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЯ И НА ОСТАНАЛИТЕ БЕБЧОВЦИ!  bouquet

алекса, и на Филип му хърка нослето през нощта и то по едно и също време, около 4-5 ч. Няма сополи, но се събужда и започва да мрънка. Пиши плс как е минал прегледът. Hug

Ние утре сме с натоварена програма - сутринта при Драганов, а следобед съм на гинеколог.

С баткото цикълът ми дойде на 9-я месец, надявам се и сега да е така. Praynig

От вчера баткото е на ДГ и сега ми е мнооогогооо добре...еййй, добре си било с едно дете. Wink

# 618
Честито на всички/месечинки,християнчета/!Да са ви живи и здрави,много да ви радват и слушат!  bouquet
Ние вчера трябваше да сме на ваксина,но се оказа,че няма/нито една от двата/,щяло да ги доставят през октомври #Crazy,егати държавата.Иначе Влади е качил 1420гр. и 6 см.за един месец/явно си имам кърма и проблема ни с акането,ако може да се нарече така, не е от там/-вече сме 5650гр. и 60 см.,абе голям мъж smile3521.Иначе ни дадоха някакви капки за колики/че в последно време те са актуален проблем/английски,на билкова основа,сега ги пробваме,пък ще видим, дано да имат ефект Praynig
Цикъл и аз нямам за момента,нито пък симптоми,пък от двете чертички,с милото не се плашим,ако стане-стане. Rolling Eyes
За уригването,уригаме,но не всеки път,това обаче не ни пречи.Иначе Влади все още горе-долу си спазва режим-яде горе-долу на 3 часа,понякога по-малко,но вече взе да се пооспива и да закъснява,като през нощта не яде от около 21.00/когато започваме да се кърмим/ до около 05.30-06.30 ч.,пу-пу да не са му уроки,обича да си поспива нощем.

# 619
Ето ги бе, мойте Убавци Grinning :

# 620
  • IT
Диване мн са готини Simple Smile

Анди ще пиша да, знам че ако са някви екстри с антибиотик няма оправия, затова добре че намерих унг хомеопат, защото часът му при хомеопата е чак ноември.

# 621
моят мал4о много повръщаше сега е малко по добре доста се притеснявам винаги се уригва след ядене но много става игрив след това мята крака и ръце след ядене  ooooh! дали може да е от това  newsm78

# 622
Здравейте мамчета,

Чета ви редовно и много ми помагате, особено в началото когато ми беше най-трудно. Най-накрая се реших и аз да пиша, дано приемате позакъснели мами.

Моето съкровище Боян се роди на 22.07 благодарение на екипа на д-р Гунев, за което съм му безкрайно признателна.

Вече преборихме коликите с Инфакол и сега си имам едно усмихнато и спящо бебе (снощи си легна в 22.30 и сутринта стана в 10).

Храним се на 2,5-3 часа като от скоро е само на кърма. Успях да си увелича кърмата с едно хомеопатично лекарство и съм много доволна, даже спрях да пия чайовете за лактация (но по принцип пия много вода). Единствения страничен ефект на лекарството бяха буците, с които се сдобих, но успях да се справя много бързо с тях като нагрявах гърдите със сешоар и едновременно масажирах и после кърмене в поза "футболна топка".

При нас сешоара действа безотказно и за приспиване в количката, иначе пада голям рев по време на разходките. Пускам му шум от сешоар на телефона и веднага заспива.

И ние много повръщаме, особено в активната гимнастика, когато си свива крачетата към корема и когато го преобувам. Предполагам че е от притискането на коремчето.

Да ви питам и аз за хомеопатичното лекарство, което се дава след ваксините- ТУЯ. Има ли го в аптеките и как се дава.

# 623
elia31,добре дошла в нашата компания!  Hug

# 624
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Успях да си увелича кърмата с едно хомеопатично лекарство и съм много доволна, даже спрях да пия чайовете за лактация (но по принцип пия много вода). Единствения страничен ефект на лекарството бяха буците, с които се сдобих, но успях да се справя много бързо с тях като нагрявах гърдите със сешоар и едновременно масажирах и после кърмене в поза "футболна топка".

Сподели моля те името на лекарството Simple Smile
Въпреки че да се похваля аз "захитрях" от както Борко пропуска храненето в 1 и в 5 (заспива в 9 яде в 3 и после чак в 7/8) се будя препълнена. Той изяде каквото изяде и аз после се изцеждам и хоп на 3 порции от по 40гр в хладилника и следобед вадя запаси и дохранвам с кърма и ми е много щастливо човечето. По цял ден ми се смее и ми гука  Heart Eyes

# 625
Успях да си увелича кърмата с едно хомеопатично лекарство и съм много доволна, даже спрях да пия чайовете за лактация (но по принцип пия много вода). Единствения страничен ефект на лекарството бяха буците, с които се сдобих, но успях да се справя много бързо с тях като нагрявах гърдите със сешоар и едновременно масажирах и после кърмене в поза "футболна топка".

Въпреки че да се похваля аз "захитрях" от както Борко пропуска храненето в 1 и в 5 (заспива в 9 яде в 3 и после чак 7/8) се будя препълнена. Той изяде каквото изяде и аз после се изцеждам и хоп на 3 порции от по 40гр в хладилника и следобед вадя запаси и дохранвам с кърма и ми е много щастливо човечето. По цял ден ми се смее и ми гука  Heart Eyes

Лекарството се казва ricinus communis 5CH. Много е важно да е 5 CH, защото 15CH e за спиране на кърма. Аз го пих 3 дни по 3 зрънца три пъти на ден половин час преди хранене. Докато се пие няма ефект, чак след трите дни. После се пие пак при нужда. Надявам се да помогне и при вас.

# 626

Въпреки че да се похваля аз "захитрях" от както Борко пропуска храненето в 1 и в 5 (заспива в 9 яде в 3 и после чак 7/8) се будя препълнена. Той изяде каквото изяде и аз после се изцеждам и хоп на 3 порции от по 40гр в хладилника и следобед вадя запаси и дохранвам с кърма и ми е много щастливо човечето. По цял ден ми се смее и ми гука  Heart Eyes

Лекарството се казва ricinus communis 5CH. Много е важно да е 5 CH, защото 15CH e за спиране на кърма. Аз го пих 3 дни по 3 зрънца три пъти на ден половин час преди хранене. Докато се пие няма ефект, чак след трите дни. После се пие пак при нужда. Надявам се да помогне и при вас.

Аз го пробвах на своя глава, защото сестра ми ми го препоръча, а тя кърми вече почти две години, но може би е по-добре да се посъветваш с хомеопат. До колкото знам е безвредно, но въпреки всичко ако имаш възможност да питаш хомеопат дали ще е подходящо за теб и в какви дози, може би ще е по-добре.

# 627
Маритка, докато кърмиш не е ли противопоказно да се пият противозачатъчни Thinking.

# 628
Маритка, докато кърмиш не е ли противопоказно да се пият противозачатъчни Thinking.

не и тези,които пия аз.лекарката ми ги изписа на контролния преглед.аз неискам да забременявам повече (мисля няма и д апоискам) и...това е решението,защото спирала неискам,а и презервативи нещо със собствения ми мъж не ми се ползват.

не пийте противозачатъчни без консултация при гинеколог! (май като споменавам,че пия такива трябва винаги да уточнявам,че са специални,за да не с еобърка някой и да си навреди на бебето нещо)

# 629
  • София
Момичета трябва ми адреса на някой спешен медицински център с педиатър да работи денонощно и по възможност с ЗК..........................Малката нещо не е добре!!!!

Общи условия

Активация на акаунт