След раждане на ангелче...

• 1 921
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте милички вече пуснах тема,че искам да подновя опитите за бебеправене,но ми се искаше да разбера Вие смели мами кога сте се решили.При нас този месец ще станат 3 месеца от раждането.

# 1
Моят съвет е  след 6 месеца.

# 2
подкрепям Рени,мисля,че все пак е добре да изчакаш,защото понякога матката не е напълно възтановена и може да си докараш неприятностти заради бързането,знам,че много го искаш,с всички ни е така.....ще стане,дай си все пак още мъничко време  Hug

# 3
За подновяване на опитите, получихме разрешение от доктора след шестия месец от раждането.
Ужасно много ми се искаше да подновим опитите в по-ранен период, но първо, че слушахме доктора и после, ме беше страх от това да не се случи пак нещастие, поради избързване. Не че тук има някакви гаранции, кога и какво ще се случва.
Сега поне знаем, че сме изчакали достатъчно, така както ни съветваха всички лекари, с които се срещахме.

С повечето е така, че много ни се иска, но самият организъм още не е готов за това и ни го показва с отрицателните тестове или с появата на някой или друг проблем, който отлага така чаканото от всички щастие.
Въпрос на време, колкото и гадно да звучи.

# 4
  • на дъното
Ако лекарят ти дава зелена светлина,ако ти се чувстваш готова защо не PeaceИмаме мами след 4 месец забременели и сега си гушкат своите слънца.Аз ако трябваше да чакам пък 2 г. едва ли бих издържала,в моя случай беше 1 год. след секцио,а имах разрешение още след 10месец.Стискам палци скоро да има повод за честитки Hug

# 5
Аз забременях на 3-тия месец след раждането. Направих консултация с 3-ма гинеколози, и тримата независимо един от друг ми казаха, че физически съм готова и можем да започнем с опитите тогава когато решим.
Консултирай се с лекар и ако той прецени, че си готова действайте.
От сърце ти пожелавам скорошна и успешна бременност.  Hug

# 6
Nefertity благодаря даваш ми голям кураж. Hug Hug Hug Hug

# 7
Забременях 8 месеца след раждането но док ми даде зелена светлина на 3 месец още!А и да не ми беше дал аз толкова исках ,че нямаше нещо, което да ме спре!

# 8
 Забременях точно 9 месеца след първото раждане, което беше секцио. Докторът ме посъветва да изчакаме 8 месеца, и забременях веднага след това. Една друга лекарка ми даде зелена светлина и на 6я месец след секциото, ама на нея й нямах много вяра. Тук става дума за секцио. АКо си родила нормално, не виждам причина да забременееш и по-скоро... Стискам ти палци скоро да бъдеш щастлива мама!

# 9
Ние се пазихме 5 месеца след раждането (по съвет на лекар), на 7мия месец забременях.

# 10
Аз забременях 9 месеца след секциото. В болницата ми казаха да чакам 8 - 10 месеца, а лекарката на която се доверих след това, каза 1 - 1.5 г.
Реших го на своя глава с довода " То не става от първия път".......оказа се, че става!!!

Прегръщам те и ти желая успех, мило jarenceHug

# 11
При нас стана 2 месеца след раждането и на мен ми бяха казали да изчакаме  6 м.

# 12
ОХХХ момичета....сега имам малък проблем и ще трябва да изчакам още 1,2 месеца такаче....ще си станат 4,5 месеца от раждането(нормалко).Много ви благодаря за топлите думи и пожелания!
Виждам,че повечето майчета бързо са забременели ...ех..животе...Дано само да сме добре и да си родиме ЖИВИ И ЗДРАВИ дечица.
 Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт