До колко часа работи детската градина?

• 5 031
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
Знам,че понякога няма начин.....но да оставиш едно мъниче за 11-12 часа на детска.... Rolling Eyes?
Това е един огромен ден за него.Далеч от дома и семейството.
Не мога да си представя,как се чувства.
Всъщност,то се прибира в къщи само за да преспи? Rolling Eyes
По темата:
При нас ,детската е до 15.00 максимум(най-късно).
Трудно е,защото си нямаме баби и дядовци да го гледат.
Искаше ми се  да има възможност до 16.00,но ще се съобразяваме,няма как.
Частни ДГ има и до към 17.00 мисля,но за работно време от 07.00-19.00 и оставено дете
за толкова часове,не съм чувала никога.

# 16
Градината ни работи до 19ч., но ни предупредиха, че е по-добре да си ги взимаме по-раничко. Общо взето недоволстват, когато се наложи да седят до 18.30-19ч. само заради едно-две деца.

# 17
  • Beyond the Frontiers
Частната ни ясла работеше до 19, ако закъснееш плащаш 20 лв. Случвало ми се е да го взимам в 19:00. Нямам баби и дядовци за помощ.
Държавната ДГ е друго, но работното време официално е до 19:00 - ако правят проблем има си съответните инстанции.

# 18
ние мин. седмица бяхме 2 дни в сборна група и ми казваха да си го взимам в 4; от 15-ти не са в сборни групи , но ние отидохме едва днес  отново, защото досега беше болен; попитах учителката кога да си го взема и тя отново ми каза най-късно в 4 Rolling Eyes
е да но аз съм до 6 на работа; е нямате ли баби или дядовци - не ми се спореше. а и там доколото знам са поне до 6'30. ще го взема днес и утре в 4,защото ми е близо и имам възможност, но от понеделник не преди 6.
да организирам някой др. не смятам че е редно, защото той ще свикне така и ще чака всеки ден след сън и закуска да го взимаме в 4

# 19
  • София
Знам,че понякога няма начин.....но да оставиш едно мъниче за 11-12 часа на детска.... Rolling Eyes?
По темата:
Искаше ми се  да има възможност до 16.00,но ще се съобразяваме,няма как.
Частни ДГ има и до към 17.00 мисля,но за работно време от 07.00-19.00 и оставено дете
Коя детска е до 15:00 ??? Няма такава според мен, а частните са до 19:00 повечето, на които сме били.

# 20
По темата:
Искаше ми се  да има възможност до 16.00,но ще се съобразяваме,няма как.
Коя детска е до 15:00 ??? Няма такава според мен, а частните са до 19:00 повечето, на които сме били.

Не говорех за България,живея в Атина.

# 21
  • София
Извинявай, видях че пише София ама отпред съм изпуснала Атина Simple Smile Абе какво да ти кажа тук и до 20:00 да работеха пак ще искат до 16 да сме ги взели децата ако може да прелитим от работа да яслата(ДГ).А ако не го вземеш-редовното " ама нямате ли дядо или баба", ами нямаме Simple Smile

# 22
Двете съседни градини затварят обикновено към 18.45-18.50, значи все пак има и родители, които си вземат децата в края на работния им ден. А за персонала, дали ще седи заради 1 или заради 10 деца, не мисля че има кой знае какво значение.

# 23
18.30 ч пускат кепенците. обикновено няма деца, които да остават след този час. ако се налага, учителка стои с детето, докато го вземат.

# 24
  • На морето!
В Бургас миналата година имаше наредба, според която работно време на групите е до 18:30, а след този час се сформира сборна група, в която събират останалите деца до 19:30. Тази година вече не е така. Явно не е имало особена полза, а извънредният труд на учителките излиза скъпо.

# 25
Нашето ОДЗ работи от 07 до 19.00 ч. било то с деца от яслена или градинска група

# 26
Живея в Банско, но зная за Разлог, че деца след 16-16.30 не е добре да остават в ДГ. До този час всички са взети и ако има едно си седи милото потно от следобедния сън на разтворени прозорци и гледа как лелите чистят  Sick Това ми разказа дружка от там... Тук е рядкост, но ако младите наистина нямат баби и дядовци, като нас?  newsm78

# 27
  • София
Права си. Но при двама работещи родители, разстоянията в София и помощ от никъде това е положението Confused Другият вариант е да нямаме деца.

# 28
При нас в Монтана яслите работят до 17:30,обаче повечето децат си ги прибиарт между 16:30-17:00.Ще си позволя да ползвам темата да попитам,когато се отработва някой ден както беше тази сабота децата ви цял ден ли са на ясла или само до обяд както беше при нас.И ваканцията ви от 24 декември-9 януари ли е?Благодаря! Simple Smile

# 29
При нас в Монтана яслите работят до 17:30,обаче повечето децат си ги прибиарт между 16:30-17:00.Ще си позволя да ползвам темата да попитам,когато се отработва някой ден както беше тази сабота децата ви цял ден ли са на ясла или само до обяд както беше при нас.И ваканцията ви от 24 декември-9 януари ли е?Благодаря! Simple Smile
За отработването си е като нормален работен ден при нас.

Общи условия

Активация на акаунт